Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (68)
Raspunsuri - Pagina 21
RGE spune:
HAI MEI DANY NU ARE CUM.........CUM FRATE 4 KG????...PEI LA CAT AJUNGE LA 8??? DOAMNE FERESTE..BEBE SE NASTE DEJA CU GHIOZDANUL IN SPATE ASTA NU SE MAI NUMESTE BEBELUS
ROXANA 32+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 8 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
dany2007 spune:
quote:
Originally posted by pussiquote:
Originally posted by dany2007
la 7 luni jumate peste 4 kg??? asa chiar ca va fi un mastodont...
"Insarcinata in sapte luni si jumatate, Bahmu si-a programat nasterea la o clinica privata din Bucuresti. Deoarece fatul cantareste deja peste patru kilograme, doctorii au sfatuit-o pe Adriana sa faca cezariana, desi aceasta ar fi preferat sa nasca pe cale naturala...
Dana 25+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica
de unde ai luat asta?
PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
Din stirile de pe 9am.ro sectiunea monden. "Adriana: 'Prigoana va fi langa mine cand nasc' "
Dana 25+ Luca-Rares
Vasari spune:
Ancuta, nu trebuie sa-ti faci probleme. Gandeste-te la faptul ca e una din cele mai bune sectii de neonatologie din tara. Si am citit ca sunt 3 anestezisti buni.
Eu intreb detalii saptamana viitoare cand ma intalnesc cu dr mea si iti spun si tie ce aflu. Eu am mers acolo doar pt TT si vreo 2 eco, in rest doar la cabinetul dr mele. Eu fac si prelevare de celule stem si m-a asigurat ca se fac frecvent si asistentele sunt si ele pregatite pt asta.
31+
dany2007 spune:
quote:
Originally posted by RGE
HAI MEI DANY NU ARE CUM.........CUM FRATE 4 KG????...PEI LA CAT AJUNGE LA 8??? DOAMNE FERESTE..BEBE SE NASTE DEJA CU GHIOZDANUL IN SPATE ASTA NU SE MAI NUMESTE BEBELUS
ROXANA 32+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 8 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
pai nu v-am zis, ce bebelul...Mastodont si ii da Prigoana pe mana direct o masina de la Rosal...
Dana 25+ Luca-Rares
Vasari spune:
dany, mie mi se pare cam ciudata stirea... iti dai seama cat o sa aibe la 9 luni? :D
31+
ancadragoman spune:
Am citit si eu ca are 4 kg ......nu are cum
Vasari astept vesti
anca 30+
Maria
poze
AMR 10 saptamani
dany2007 spune:
quote:
Originally posted by Vasari
dany, mie mi se pare cam ciudata stirea... iti dai seama cat o sa aibe la 9 luni? :D
31+
Nu stiu ce sa zic ...ai citit-o si tu?
Dana 25+ Luca-Rares
Roxxy80 spune:
Nu are cum sa fie atat de mare. Cred ca au gresit astia cand au scris stirea. Pai daca ar fi atat de mare la 7 luni si jumat, inseamna ca ar fi o problema grava.
quote:
Originally posted by dany2007
la 7 luni jumate peste 4 kg??? asa chiar ca va fi un mastodont...
"Insarcinata in sapte luni si jumatate, Bahmu si-a programat nasterea la o clinica privata din Bucuresti. Deoarece fatul cantareste deja peste patru kilograme, doctorii au sfatuit-o pe Adriana sa faca cezariana, desi aceasta ar fi preferat sa nasca pe cale naturala...
Dana 25+ Luca-Rares
Roxxy 26+Rares Matei
anacami spune:
hei, de unde 7 luni jumatate?!? pana acum-in toate ziarele si ce am vazut din declaratiile ei, spunea ca naste la sf. lui noiembrie-spre decembrie- am retinut pt. ca era mai mica sarcina ei decat a mea...eu inca nu am terminat luna a 7a..a ei ar trebui sa fie mai mica putin.
4 kg ar fi extrem de mult,cand la 32 sapt. bble Roxanei avea aproape 2 kg si era la limita de sus a statisticilor..eu cred ca au inflorit stirea
Camelia, Sebastian si Stefania
lista necesar bb
dany2007 spune:
Sigur e inflorita, dar si Bahmu' e ea insusi un mastodont.Mi se pare ca sa ingrasat prea mult e imensa....
Dana 25+ Luca-Rares