Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (68)
Raspunsuri - Pagina 23
anacami spune:
Sherita, sa va bucurati de ele! neparat sa ne arati poze
Camelia, Sebastian si Stefania
lista necesar bb
Vasari spune:
Sheritra, asta e o doza mare de optimism, nu ca ai avea nevoie!
Cami, eu sunt in sapt 32 deja, dar mi-e groaza de AMR, nu vreau sa-l pun, stau linistita asa.
Reusesc sa ma pacalesc singura.
31+
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by anacami
hei, de unde 7 luni jumatate?!? pana acum-in toate ziarele si ce am vazut din declaratiile ei, spunea ca naste la sf. lui noiembrie-spre decembrie- am retinut pt. ca era mai mica sarcina ei decat a mea...eu inca nu am terminat luna a 7a..a ei ar trebui sa fie mai mica putin.
lista necesar bb
neata si de la noi
cami eu stiu ca tre sa nasca la inceputul lui noiembrie ca si mine...
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 31+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 9 sapt!!!!
Sheritra spune:
Ancut, e o debandada acolo, ca abia se vad dulapioarele, tot ce scot din calea zugravilor acolo duc, ca nu necajeste pe nimeni, asa ca biata camera e full, are inclusiv un wc-u in ea! Ce sa mai dau bani pe olita, de la pempersi o trec direct la toillet, fara s-o scot din camera! E? Super cool!
Shery 31+ Alesia
my precious
eco-uri
poze pereti camera alesia
anacami spune:
BB, si asa mai sunt cateva zile pana implinesti 7 luni si incepi luna a 8a (7 luni jumatate inseamna ca ar trebui sa fie deja la jumatatea celei de-a 8a, adica vreo 34 saptamani ).
Ei, nu stiu de ce-mi bat capul cu "stirile" astea- sanatosi sa fie ei...
lista necesar bb
bb_yasmi spune:
cami, eu stiu ca luna a 8-a incepe dupa ce ai terminat sapt 32. deci mai am pana atunci inca 2 saptamani, exact ca bahmu'
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 31+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 9 sapt!!!!
dany26 spune:
Neatza fetelor...uau dar mult ati scris in weekend
Pet.cost ...bine ai revenit printre noi!!!!!!!!!!!
M-ati cam speriat un pic cu treaba aceea cu inlocuitul la munca...eu de ex imi iau Prenatal de la 1 oct iar pe 10-5 noiembrie ar trebui sa nasc....Deci daca angajeaza de pe 1 oct pe cineva inseamna ca o sa am pb cu banii pt prenatal sau postnatal sau cu cei 6 mil pt Concediul maternal de 2 ani???? Lala_D am vazut ca tu ai raspuns la acest subiect....Mai stie cineva?
28+ ANDREI
dany2007 spune:
bb_yasmi - tu unde nasti?
Dana 25+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica
roxx spune:
vai ce a mai plouat si ce a mai tunat. am vrut sa-l sunam pe tati sa vina aks ca ne e frica.
nici netu' n-a mai mers. of....
cum frate sa aiba 4 kile acum??? nu se poate asa ceva.
vine Luca Teodor
Roxana 26+
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by dany26
Neatza fetelor...uau dar mult ati scris in weekend
Pet.cost ...bine ai revenit printre noi!!!!!!!!!!!
M-ati cam speriat un pic cu treaba aceea cu inlocuitul la munca...eu de ex imi iau Prenatal de la 1 oct iar pe 10-5 noiembrie ar trebui sa nasc....Deci daca angajeaza de pe 1 oct pe cineva inseamna ca o sa am pb cu banii pt prenatal sau postnatal sau cu cei 6 mil pt Concediul maternal de 2 ani???? Lala_D am vazut ca tu ai raspuns la acest subiect....Mai stie cineva?
28+ ANDREI
Nu, Dany nu o sa ai nicio problema cu banii. Tu ca angajat ai niste drepturi pe care societatea comerciala ( angajatorul ) trebuie sa le respecte.
Intrebarea anterioara era pusa din punctul de vedere al angajatorului ( cum poate el sa angajeze un inlocuitor ) .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )