Colectia de toamna - iarna 2005 (150)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

hellouu

MIRI nu stiu care gradi cu 1.000 lei???? sunt paralela.

MADAU io zic ca merge sa me intalnim la BOOM LAND.
nu am fost niciodata la el. Ela zice ca vine daca nu ploua. o sa vb cu ea si poate merge in Boom land.
ca altfel eu nu vin.

ALINA nu mi-a lasat pe PM nr de mobil. asa ca eu nu amde unde sa o anunt.

ANDA in Boon land ajungi de la Tineretului tooot inainte spre Vacaresti. si cum se termina parcul, pe dreapta este Palatul Copiilor si in fata lui Boom Land.

MARIA_ALEXIA SARCINA USOARA IN CONTINUARE si bb sanatos.

Joy 37+ & piticot( DPN 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Mira,Maria,Anda multumesc.
Am cautat prospectul la Zyrtec si suna bine.Nu are alte simptome.Am vb iar cu pediatra si a zis ca va veni ea la noi cind scapa.Sper sa fie azi.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

daca nu ploua, ne vedem la intrarea in parc, imbracam bine copii si mai rau ca iarna nu poate sa fie. daca ploua rau, ne vedem la boom land asta. merci joy, am inteles.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Joy nu scriai tu ca e o gradi langa tine care cere 970 lei la program prelungit si 800 la program scurt?
Noki tu cat platesti gradi?

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

am revenit si noi de la cresa...a fost horror!

De cand am ajuns, din hol, i-am auzit plansul lui Stefan din sala de mese. Cand l-au adus, era desfigurat de plans si repeta la nesfarsit "mama-mama". Nici cand a ajuns in bratele mele nu s-a linistit, tremura tot si era fierbinte si rosu la fata. Mi-au spus ca nu a papat decat putina tocanita de cartofi(am gresit eu, nu era pilaf), in rest nu s-a atins de nimic. Ziceau ca a vrut mai mult in brate. Cand l-am luat era singurul copil care mai plangea.

Isteria a continuat si acasa, nu a vrut sub nici o forma sa mergem acasa, vroia plimbat cu masina. Asa ca au urmat alte crize de plans, oboseala maxima, dar cu opozitie la orice tentativa de nani. Intr-un tarziu, pe la 13, l-am culcat, dar se tot trezeste, stresat si suspina la greu.

Sunt rupta, m-a obosit plansul lui si tot stresul zilei de azi. Deja mi-e groaza de ziua de maine!

Tania 36+ &
bebe Anna
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

MARIA ALEXIA si DORDIA, felicitari!!!!!!!!!!!!!! ma bucur mult mult mult!!!

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Of, Tania, ce povestesti tu acolo ????M-ai facut sa plang, nu alta!
Va tinem pumnii sa treceti cu bine peste aceste zile grele!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Bai...cu intalneala...io nu am numarul lui Alinush, la cine zicea ca-l lasa????????? Io zic ca in parc nu merge sa iesim, chiar daca nu mai ploua sunt balti, se fac astia ca porcii...mai bine direct la loculd e joaca, zic eu. dar s-o anunte careva si pe Alina..ca doar in jurul ei se organzieaza toata nebunia

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Maria, sa fie intr-un ceas bunde tot, sa iasa o frumusetze de copilas destept si cuminte!Tu sa ai o sarcina usoara si plina de bucurii!

Tania- horror. Privesc in viitor prin postarea ta...

Miri- un car de bani. 9.5 milioane.

Intalneala - am vorbit cu Alinush...e prin oras suparata ca ploua. In principiu eu, fana intalnelilor si a Amaliei, nu am cum sa ajung din motive extrem de obiective de locomotie si timp. Ea a zis insa ca va merge oricum in Tineretului in caz ca mai merge cineva.
Trimit acum PM Andei77 + lui Joy cu numarul de mobil al tatalui ei si sunati-o si hotarati-va exact ce si cum. Nu stie de locul de joaca, ca nu are net. Daca cumva pot ajunge, o sa sun si eu. Dar ma indoiesc.

Fug la treaba!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabilis spune:

Uf, Tania....ce greu! Nu ar fi mai bine sa mergi si tu cu el acolo si sa stai un pic? Adica...nu stiu cum sa spun..sa il integrezi tu...sa ii vorbesti, sa il asiguri ca o sa vii dupa el, ca acolo se joaca cu copii...poate chiar sa mai apari in timpul programului, ca sa se simta mai sigur...Sau sa il duci cate putin, cate o ora, doua...Zic si eu, tu stii mai bine...Sper sa se acomodeze. Pupici revolutionarului plangacios.

Mergi la inceput