Colectia de toamna - iarna 2005 (150)
Raspunsuri - Pagina 7
miri__b spune:
Corap fi-miu tot timpul vine jegos de afara, il las ca de murdarirea este buna. atunci era problema ca se udase si se lipise pamantul pe haine, miini, de pe miini pe fata s.a.m.d.chiar nu pot sa-i dau aceeasi bluza/pantalon si dim si seara cand iesim afara.
Miri si David - 23.12.2005
ioana_77 spune:
Maria alexia, felicitari!!!!!!!!
Sarcina usoara, sa va bucurati din plin de ea!
Maria(29.11.2005) si Ioana 29+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Iulie07
anda77 spune:
madau, io ma bag la clubul ala, ca oricum pe ploaie imi rupe nervii nichita. sta la usa si se miorlaie ca vrea afara. unde ar fi, mai clar? vorbesti tu cu alinus?
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
leea_cv spune:
Maria in 2 cuv,pt a nu deranja felete,zi-mi cum aratau bubitele lui Cristi.Te rog.Si da, mi-as dori cu adevarat bb2,dar poate da Domnu si vine in conditii de stabilitate,nu in situatia in care sint acu.
Io i-am dat cu baneocin unguent si cu solutie de-aia mentolata,da nu o suporta.Urla ca din gura de sarpe.L-o fi usturind.O sa caut acu pe net sa vad ce se da la alergii.Ori m-oi duce la un cabinet derma dupa ce se scoala.
Madutza rau imi pare ca v-ati chinuit in concediu.Dar ce sa facem.Bucurosi le-om duce toate...
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
anda77 spune:
solutia mentolata usuca si mai tare cojile alea gen psoriazis care se fac la alergii, nu e indicata, trebuie creme speciale. am mai zis.
dordia, maria alexia: hai sa traiti!
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
mirabilis spune:
Bonjur fetelor. Mie tare rau imi pare ca inca mai ploua. in ultimele zile am fost cu Iulia numai la cumparaturi, nu am dus-o mai deloc la joaca. Asa ca....era buna ideaa cu locul respectiv de joaca, numai ca e ff departe....(de mine, evident). Si ma gandesc ca la intoarcere o sa fie omor. Nu sunt sigura ca venim..Mai vedem.
Leea ce zici tu ca are T suna a urticarie. Incearca ZYRTEC 5 picaturi de 2 ori pe zi. Chiar daca ar fi de la caldura (desi nu cred) tot ii face bine. Bubitele i-au aparut fara febra sau alte simptome, nu? Asa am inteles....Ca dc a facut febra, te gandesti la altele....
Maria, ce fain! Felicitari pentru samburel. Sa se faca mare si sanatos/oasa.....
maria_alexia spune:
Leea, nu seamana deloc bubitele de varicela cu ce spui tu, de asta nici nu m-am bagat.
La varicela apar mai intai pete rosii, cam ca o piscatura de tantar. Dupa cateva ore fac in varf pustula cu lichid transparent. Nu se pot confunda, eu cand le-am vazut, doar pe baza descrierii din Caprari am stiut ca ni s-a terminat cu concediul la mare.
La ce spui tu eu as da cu Bephanten, daca ai pe-acasa. Dar tot mai bine sa va vada un dr.
Febra nu are T, nu? Ca infectioasele astea vin si cu cate un pui de febra...
miri__b spune:
Joy cum se numeste gradinita aia de langa tine care costa 1000 lei?
Miri si David - 23.12.2005