Colectia de toamna - iarna 2005 (150)
Raspunsuri - Pagina 6
miri__b spune:
Aproape de Brancoveanu metrou nu e decat locul de joaca de la Citty mall, ad Eroii revolutiei-metrou.de 1 iunie era 22 lei intrarea, acum nu stiu cat e, are si saltele gonflabile ptr Xena rosie.
Maria felicitari!
Miri si David - 23.12.2005
corap spune:
multumim ca ne-ati "amiat" plozii in poze.
eu iar n-am dormit prea mult azi-noapte, azi dimi i-am "tras" lui andrei o gramada de muci cu batista bb - adica au umplut teava aia pana la aspirator . noroc ca nu are febra, din pacate l-a apucat tusea
ana sfarnaia azi-noapte, torcea ca o pisicuta, era plina de mucisori pana in gat. da' am fata cuminte, n-a comentat cand i-am dat eferalgan (ca facuse febra) si nici la pompita n-a zis nimic. spre deosebire de fra-su, caruia abia i-am dat un puf la nas si o lingurita de stodal in 3 zile de cand e racit.
din pacate gabi s-a copt rau de tot, asa ca la intalneala sigur nu vin. loc de joaca stiu unul la statia de metrou mihai bravu, pe cheiul dambovitei, da' nu stiu cum se cheama. (v-am ajutat mai mult de-o gramada )
maria-alexia, nu stiu de unde, dar stiam ca esti . sigur n-ai mai spus? oricum, felicitari si sa vezi ce frumos o sa fie
leea, cu bubitele nu stiu ce sa spun.
miri, pai si andrei era purcel, da' eram pregatita, cred ca vreo 7 perechi de pantaloni i-am luat. pe mine murdaria chiar nu ma deranjeaza, adica daca nu e ud nu-l curat /schimb chiar imediat
gandacel, eu nu mai am senzatia asta de asemanare asa de mare, dar cand am nascut a fost un soc, era IDENTICA cu fra-su.
revin - urgente
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
madau spune:
Bai...e un loc de joaca din ala cu gonflabile exact la Palatul Copiilor...Boom Boom Land, stie cineva cat e intrarea? Sau cum e?
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
madau spune:
Revin cu info...am sunat eu acum la Boom Boom Land...ne costa 100.000 lei / 1 ora sau 200.000 lei nelimitat, putem sta inauntru, nu e nicio problema. Asadar...ne vedem acolo, sau cum facem?????????
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Mihaelutat spune:
Copii de la petrecere erau intre 1an si 9 luni, adica Titi si 5-6 ani. Sarbatorita a implinit 5 ani si s-a culcat la ora 2. Mie mi se pare exagerat. Noi am plecat pe la 21.50-22.00. la ora la care Titi doarme de obicei. Si eu tin la ora de culcare, din considerente personale, caci daca o depasim cu mult s-a dus tot ritualul, adoarme foarte agitat si se trezeste devreme si obosit. Asa ca eu nu prea cedez la insitente. Singura exceptie mai notabila am facut-o in concediu, cand dormea le la 23.00, dar dormea la pranz vreo 3.30-4 h si deci nu era chip sa il culc mai devreme. cam asta a fost la petrecere.
Mihaela
album dn Titi
leea_cv spune:
Multumesc pt pareri.Acu se scarpina in draci.Daca e alergie cu ce sa-i dau? Am sunat dr si zice ca e de la caldura...sau nu stie.Nu poa sa ma programeze ca nu mai sint locuri nici azi nici maine.Asa ca io stau cu deshtu-n gura? Ma duc la derma la privati sau ce pana mea sa fac?
Maria felicitari!Ce-as mai vrea si io...
Cami habar n-aveai cum il cheama pe tati daca nu-ti spunea Dalia.
Miha clownii erau pt adulti de-au venit la ora aia.Sigur nu erau striperi?
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
Mihaelutat spune:
Leea as fi vrut eu, sa mai vada si ochiul meu miop ceva prospatura, dar din pacate nu erau stiperi. Si si daca ar fi fost aratau jalnic, deci no satisfaction.
Mihaela
album dn Titi
madau spune:
Revin...cu ultima strigare..Boom Boom Land (langa Palatul Copiilor) la ora 17.30?????????? Eu trebuie sa plec intr-o ora, sper sa se ia o decizie, altfel...nu mai putem veni
maria_alexia spune:
Multumesc tuturor pentru felicitari !
Nu stiu de ce n-am spus nimanui atata vreme, cel mai probabil din cauza ca n-am putut constientiza noi insine evenimentul
Saptamanile de inceput au trecut binisor, ceva greturi dar mai mici decat la Cristi (nici acolo n-au fost prea mari), am fost chiar in forma... Incat am facut si imprudente , cum a fost tura de creasta din Fagarasi de sapt. trecuta .
Corap, nu ma mir deloc ca tu ai avut deja presentimentul asta! De-abia astept sa "afli" si ce va fi - roz sau bleu ?
Cu varicela lui Cristi am avut ceva emotii. Pentru ca fix a doua zi a lui de bubitze am facut si eu febra, cum va spuneam. Ne-a alertat si doctora mea, care m-a trimis la o discutie cu dr. de la infectioase.
Pana la urma s-a ajuns la concluzia ca totul e ok, eu facand varicela tot asa, inainte de 2 ani, si ca probabil am contactat vreun virus usurel, de sezon, fix in aceeasi perioada, pe fond de stres & oboseala... Sper sa fie asa, sunt cam nemultumita ca n-am primit nici o investigatie suplimentara de facut. Dar dr. de la infectioase parea ff de treaba si sigura pe ea (si rezidenta ei era tot gravi si nu mai pridideau amandoua sa ma asigure ca totul e ok - asa sa fie!).
Intalneala cat mai placuta pe dupa-masa!
Leea, la noi la dispensar e afis mare: toate cazurile cu bubite sa se prezinte de urgenta la izolator (fisier), sa nu astepte pe hol la consultatii. Asa am procedat si noi cu Cristi cand i-a aparut varicela. Acolo e obligatoriu sa vina un medic sa va vada.
Daca ti se par ciudate, poate incerci si varianta asta.
Madutza10 spune:
Hello!!
Ne-am intors si noi de la munte ,am fost vineri la Breaza ,simbata la Bran ,duminica din nou Breaza ,a fost frumos dar m-am intors cu copilul bolnav ,era deja de joi cind am fost la dr. ,facuse febra etc. ,a avut viroza si rosu in gat ,toata perioada la munte a varsat non stop ,nu prea a mincat dar acum e bine ,sper sa-si revina complet ,m-am saturat de bolile astea ,vad ca nici Septilinul nu a ajutat cu nimic ,singura sperata este un dr homeopat ,am aflat de el de la sefa sotului ,cica dupa niste tratamente de imunitate copii ei nu s-au mai imbolnavit deloc ,asa ca mergem saptamina viitoare !
Am citit pe sarite dar am observat ca ne inmultim :)
Dordia ,felicitari ,sarcina usoara!
Maria_Alexia ,sarcina usoara si tie si bebe sanatos!!
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
1.7-2 ani
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))