Colectia de toamna - iarna 2005 (150)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Leea, da, Rianna a inceput sa doarma cu maica-mea inca de cand am fost in Romania, ca acolo s-a speriat tare de cum am ajuns fiind totul nou pt ea (camera, patut...) si ritualul a continuat si cat a stat la ai mei. Acasa am lasat-o doua zile la rand sa planga, dar in fiecare zi m-am dus la ea dupa juma' de ora de plans continuu pana a ajuns la sughituri.

Madau, si pe Rianna o pot transfera in patut in majoritatea cazurilor, dar mai e cateodata cand se mai trezeste si atunci e necaz.

Noki, drum bun si vacanta placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

leea, votez alergie, stiu ca si tudor are un fond de-asta. plus ca la mine si la nic ce apare grunjos e alergie clar.

voi aveti un plan B pentru diseara? ca va ploua, regret sa va spun, asa zice prognoza. exista prin zona vreun centru de-ala de joaca?

tania, off

noki,eu sunt multumita de photobucket.

meems, combinatie de factori expusi de tine. Daca tot zici ca va intelegeti bine cu ea, de ce nu-i vorbesti ceva gen pacaleala. nu sunt mare fan pacalirea copilului, dar in cazuri de urgenta...Adik ceva de genul: o pui in pat, o tii putin de manuta si p-orma o intrebi daca te lasa sa te duci pana in bucatarie sa aduci niste lapte sau un biscuite sau ceva ce-i place ei. o intrebi de 10 ori, 10 zile, pana la urma o sa zica "da" intr-o zi si atunci pleci si zabovesti in bucatarie pana ea adoarme.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Buna dimineata colectie.
Iata-ne intorsi de pe meleaguri dambovitene, de la ai mei, unde cu tot elanul pionieresc am participat la o petrecere de copii, asa cum v-am spus, vineri de la ora 19.00. Concluzia petrecerii, dezastru...De ce? Toti copii erau super obositi la ora aia, clownii au venit la ora 21.oo, Titi a avut un atac de panica cand i-a vazut, drept pentru care eu cu el am stat mai mult pe hol, ca nu mai suporta sa ii vada, pe clowni desigur. Intr-un final apoteotic l-am convins as intram inuntru si sa stam departe de ei, intr-un colt al restaurantului, cu bunicii drept scut in fata lui, ca nu suporta nici sa ii vada. Dupa alta jumatate de ora, am reusit sa il duc aproape de ei, dar sa nu indrazneasca nici unul sa se apropie, iar in cele din urma a acceptat si un cadou.Apoi imediat am plecat. Noi am plecat la 22.00 de acolo, dar ceilalti copii au stat pana la 2 dimineata, timp in care s-au batut pe baloane, s-au tavalit pe jos etc. Concluzia in nici un caz petrecere de copii la ora aia, pana pe la 16 ani.
Pentru inveselirea atmosferei, ce credeti ca imi spune bona dimineata? Ca se apuca sa invete spaniola? Eu zic de ce? Vrei sa il inveti pe Titi o limba straina? Rapunsul: Nu am auzit ca in Spania se plateste o bona cu nu stiu cate sute de euro pe 4 ore si la anul sau peste doi ani vrea sa plece si ea!!!!. Apio atunci i-am oferit un ghid de conversatie ca pana invata ea poate invata si Titi si iata cum am gasit o bona care doreste sa isi imbunatateasca cunostintele profesionale si sa se auto-depaseasca. Parca parca ar merita o prima pentru treaba asta.
In concluzie are cineva solutie de rezerva pentru Tineretului, vorba Andei? Ca e cam inorat afara. As veni si eu dar dupa 18.00.
Noki cum facem sa iti dau antibioticul?
Pupici
Ma duc la munca de jos
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Gata, trebuie sa va spun, fara subtilitati si alte cele: vine bb2 si la noi .
Cam pe neasteptate, ne-a luat timp sa ne obisnuim cu ideea si de asta nici n-am mai spus nimanui, de-abia i-am anuntat si pe bunici. Avem deja 12 saptamani. Si incepem sa ne bucuram tot mai mult de el.
Tocmai l-am vazut si la echo pe bebitza, dansa de zor .

O sa ne cam copleseasca chestiunile organizatorice in per. urmatoare, trebuie sa ne rezolvam mai mult spatiu de locuit etc, dar le facem noi fatza, sanatosi sa fim...

Asa ca o sa fiu cu atat mai mult ochi si urechi la povestirile mamicilor cu 2 bebei, ne paste si pe noi curand. Cam pe la mijlocul lui martie, zice .

Am fugit inapoi la sv., e cam grea revenirea asta din concediu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ploua acum.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Felicitari Maria, sa va fie de bine....
Anda subscriu, ploua rau....
Noki cum e cu "camionul prin multime"? Acuma ma intelegi pe mine in fiecare zi cu masina prin capitala?
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Revin cu starea vremii. Afara e POTOP!!! Ce facem cu intalnirea?
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Maria felicitari!!!!. Cum mai e Cristi, gata bubitele? Nu e nici o problema cu bb din burtica, si varicela?

Mihaelutat tare bona voastra, ce sa zic..acu daca femeia are aspiratii inalte, nu poti decat s-o sprijini si sa-i urezi bafta!

Vb fetelor...afara ploua...ceva backup???????????????

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Maria felicitari! Sarcina usoara si bebe sanatos ii dorim!!! O sa fie totul bine, ai sa vezi!
Cristi ce mai face ? Gata bubitzele?

Tania, offf, te inteleg ca a fost greu ! Imi si imaginez nodul ala cumplit in gat ....
O sa se obisnuiasca Stefan! Pentru masa de pranz va tinem pumnii!

Noki, bafta in trafic azi si concediu placut!

Mihaelutat, super tare bona !

Leea si eu zic ca ar fi alergie ! Totusi suna , poate isi da cu parerea la telefon in prima faza !

Sa va mai zic o faza tare cu pitik mea - aseara o invata taica-su sa spuna cum o cheama. Ea nu stie decat de Malica Dalia (numele Alexandra nu il include inca, nu stie ce si cum).
Tot exersand ei acolo, o intreaba taica-su "Da pe mine cum ma cheama?"
La care ea senina - "Malica Tati"! ... si bineiunteles ca eu sun Malica mami!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Dordia sa ramai la fel de happy toata sarcina!
Maria de ce a fost secret atata vreme?
Sa aveti si sa avem sarcini frumoase si bebelusi si copii cat se poate de sanatosi!

Corap si ilenutza invatati-ma va rog si pe mine cum se poate obtine un wrap din ala, dar asa ca pentru afoni in ale materialelor si croitului. Subiectul din subsol de la Bic parca amortise la un moment dat ca as fi cerut si eu unul la fetele care confectionau...

Tania, stiu cum e sa stai pe la usi sa asculti cat e de necajit odorul. Eu uneori am impresia ca al meu nu adorme pentru ca eu ma stresez prea tare dincolo de usa. Mai bine-ti ocupi mintea si timpul cu altceva. Normal ca la inceput apar sentimente de culpabilitate ca-ti fac altii "meseria" dar de voie de nevoie te obisnuiesti.
Ce bine ca mama ta te va putea ajuta de luna viitoare.

Mihaelutat ce varsta aveau copii participanti la petrecere? Eu ma lupt cu toata lumea ca noi sa fim acasa la ora culcarii sau cel mult cu o ora intarziere. Ieri am fost la un festival din asta campenesc la moda si un domn semiaburit era foarte siderat ca noi plecam acasa din cauza ca se facea ora de somn, ca sigur "copilul rezista". E vorba de acelasi "domn" care l-a invatat pe fi-miu sa dea cu pietre in masina si ar fi vrut sa-i dea sa guste niste bere. Bine ca stiu cu cine am de-a face...

Despre regrese la dormit sau olita, eu sunt de parere ca fac parte din scenarii normale, si se recupereaza in timp cu rabdare si voie buna.
De exemplu, Mihai reuseste sa doarma in pat normal in serile mai obosite, insa exista marele risc ca dimineata la 6 s-o ia la picior prin casa dupa noi. In patut ar adormi la loc uneori fara probleme.
Noi vrem sa facem trecerea la pat pentru a elibera patutul pana in noiembrie. Insa daca nu ne iese figura, probabil ca o sa-l culc pe bebe in tarc sau poate vom lua un patut din acela de panza.
Apropos, cam pana la ce varsta e valabil un pat de panza din punct de vedere al securitatii?

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput