Colectia de toamna - iarna 2005 (150)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Noki ce mi-e 8 ce mi-e 9.5.aveti si transport inclus?
Tania e grea situatia. pe mine ma incuraja directoarea de gradinita ca se integreaza copilu pana la urma, ca unul a urlat zi de zi timp de 2 sapt si pe urma intra zambind pe poarta. de unde nervi sa lasi copilul sa urle 2 sapt?

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

si noi plecam maine la 8 la mare, aproape odata cu Noki
Multumesc de urari!
Azi facem bagaje...toate alea!!!!

de-ale gurii

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(1 an si 9 luni)

Mergi la inceput

ghici ce fac acum? imi scriu cd-ur cu muzica sa avem ce asculta pe drum.

de-ale gurii

Veronica si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ma, aici in nord e luminos, s-a uscat tot, nu sunt balti nici langa trotuare, as inclina catre parc, mai bine la aer decat inauntru

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Miri, eu ziceam de gradinita de langa mine cu 9,6 mil program lung si 8 program pana la pranz. Cat despre urlatul timp de doua saptamani, pana se adapteaza copilul, astea sunt povesti spuse parintilor, despre copiii altora. Stai linistita, ca nu zicea respectivilor parinti ca copilul lor tot mai urla!!! Va zic voua. Iar de zambit dupa 2 saptamani, da-mi voie sa ma indoiesc. Abia atunci se prind ei ca e o treaba serioasa si incep sa planga mai serios. In fine, fiecare copil cu personalitatea lui.

Tania, e putin cam mult atat plans. Dar sa nu ti se para aiurea starea ta, mai tii minte ca eu am plans in hohote cand am plecat de la cresa si l-am lasat pe Bogdan, in prima zi? Am plans de ziceai ca mi-a murit cineva... apoi toata ziua pana l-am luat. Si el era perfect fericit, nu a plans deloc, darmite tu, cum sa nu fii suparata? As vrea sa te pot incuraja, insa sfatul meu este sa vorbesti cu ingrijitoarele de acolo sa-ti spuna ce sa faci in urmatoarele zile. De lasat cu el acolo nu or sa te lase, pentru ca ii destabilizezi pe ceilalti, care vad ca un bebe sta cu mamica lui si nu e bine. Insa daca plange tot atat de rau ca azi si nu se amelioreaza de la o zi la alta, eu zic sa-l mai tii cateva luni acasa, ca nu e pregatit. Ar trebui ca pana la sfarsitul saptamanii sa planga din ce in ce mai putin, daca insa e tot mai rau, tine-l acasa. Parerea mea. Nu merita atata chin. Bogdan nu a avut probleme de adaptare si tot mi-am dat seama ca nu-i era bine in caputul lui, pentru ca facea urat acasa. Dar Stefan poate fi ceva mai sensibil si mai atasat de tine, poate avea mai multa nevoie de tine chiar acum. Mai tarziu o sa vrea singurel la copii, mai degraba decat cu tine.

Eu il vad acum pe BOgdan cum se plictiseste, cand o creste Stefania o sa fie mai fain, dar acum acasa nu prea are mare lucru de facut. Cand o pasez bonei pe Stefania, o sa-l dau la gradi, ori poate chiar mai devreme. Cat despre bona, am discutat ieri numai noi doua cat au dormit copiii, mai pe larg. Cred ca o sa ne intelegem foarte bine, o sa mai inchid eu ochii la niste chestii, dupa cum cred ca si ea inchide ochii la unele cerinte ale mele. Si va fi minunat. Sper sa fii luat decizia buna. Ea are tendinta sa rasfete, asa ca nu stiu, o sa incerc sa o temperez. Ca tot eu o sa trag mai tarziu, daca o invata in brate pe Stefania.

Bianca-mo, merci de PM, dar sa stii ca nu am inteles ce scriu intre ghilimele. Nu am insa cum sa verific momentan, pt ca nu am poze puse nicaieri. Cand o sa fac, o sa incerc solutia ta.

Maria, sa stii ca si eu am avut impresia ca ai mai zis o data de bebe, poate ma insel. Sanatate maxima si bebe scumpel!

Pentru fetele cu al doilea copil venit acum, de curand (ca restul deja au trecut prin asta): eu constat ca ideal este sa stea cateva luni buna impreuna, sa se obisnuiasca unul cu altul, nu sa stea separat, nici la gradi, nici cu bona. Sa stea la gramada, mai exact, sa invete sa imparta atentia mamei, sa se giugiuleasca reciproc. Ai mei rad unul cu altul de mama focului, se mangaie. Stefania mai nou a inceput sa pupe, cum facea si Bogdan la varsta ei: ne ia cu manutele de fata si ne trage, pana ajunge sa ne suga nasul. Bogdan rade de crapa. Stefania cand il vede pe Bogdan rade cu gura maaaare pana la urechi si fara sunet, iar Bogdan o imita, rade si el cu gura maaaare ! Si uite asa, rad amandoi fara nici un motiv! Si eu pe langa ei. Cand varsa Stefania, Bogdan ia figura lui de om matur si responsabil si se duce, ia un servetel si o sterge. Cand o iau in brate sa o alaptez, el se duce si-mi aseaza perna pe care ma rezem, zice "papam" si se aseaza pe perna de alaturi. La culcare v-am mai povestit cum facem, nu va mai zic.

Gata, povestile le las pe alta data, cateva zile am sa o las mai incetisor cu DC-ul, ca am ceva treaba prin casa, reamenajez camera de zi, pentru o noua etapa in viata Stefaniei si, implicit, a noastra.

Pupici tuturor si intalnire placuta. Anda, asteptam relatarile de la fata locului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Miri, fara transport...O duc-aduc eu.

Anda77, Joy...ati primit PM, da?

Hilde- io le-am cam bagat in trollere deja. Sa vedem daca incap...

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Gandacel..m-a lovit postul tau exact unde ma doare mai tare...faza cu plictiseala. toata viatza mea m-am plictisit singura. mereu aveam nevoie de cneva s ama distreze. Cred ca Sarah e la fel...Oare chiar asta ar fi solutia, bb2? Hmmmm...oricum, m-ai pus pe ganduri! dar daca e sa gasesc un motiv pentru care as face pe-al doilea, sigur asta ar fi.
Spor la amenajat!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Noki, avem 2 valize:una mare a noastra, a mea si a sotului, un mijlocie a lui stefan.
Mai e o valiza micuta de tot, aia cu tot ce trebuie pentru hotel in prima noapte,la toti 3, adica pijamale, si haine de schimb pentru maine zi.
-1 sacosa mare cu lucrurile lui stefan care vor sta inauntru in masina....
-1 sacosa cu medicamente...alte chestii.
- 1 geanta cu borcane, lapte etc.....maruntisuri.
-poseta mea sport
- o plasa cu obiectele de plaja
-tarc/pat
-cort de plaja anti uv + umbrela de soare

de-ale gurii

Veronica si

Mergi la inceput

Noki, cu ce incalzesti laptele???

de-ale gurii

Veronica si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Paul azi a inceput gradinita.

http://www.flickr.com/photos/paula_tinta

Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput