Colectia de toamna - iarna 2005 (150)
Raspunsuri - Pagina 10
Noki_Lara spune:
Paula, va tinem pumnii sa va acomodati!
Hilde, prim amabilitatea MihaelutzeiT, cu o cana de-aia speciala de incalzit lichide. Aropo, Vecina Mihaela, am uitat sa-i fac loc in geanta. Ma duc sa dezpachetez...
Io am un troller mare, un geamantan mare de tot, un rucsac si inca o geanta de mana. Pat imi dau ei, carutul insa il iau. Insa eu pun lucrurile amestecat - si ale lui sarah si ale noastre, ca daca Doamne fereste se piere vreo geanta sa nu ma trezesc fara hainele cuiva - de tot - pe acolo.
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Hildegard spune:
Paula ai vrut sa spui, nu?
de-ale guriiVeronica
si
Stefan Peter- 07.11.2005(1 an si 9 luni)
Hildegard spune:
Da, Noki,asa e cand mergi cu avionul...e bine sa le pui aestecate. Eu am preferat sa le pun asa ca mergem cu masina....
Si eu am cumparat second o chestie de incalzit in care poti pune si borcanul cu mancare si biberonul.
de-ale guriiVeronica
si
madau spune:
Mda...sunt un car de nervi..de la 2 incerc s-o culc pe Miruna, a facut ca toate animalele prin pat, s-a jelit, a tipat..abia acum am reusit s-o adorm. Acu' sa vedem si cand se trezeste, eventual cand ajungem la parc va sun.
Hilde concediu placut si tie!
Miri faza cu plange copilul 2 sapt si pe urma ii trece nu e taman intotdeauna adevarata...uite ca pe mine m-au lasat ai mei 3 sapt sa plang, ajunsesem de ma trezeam noaptea si strigam sa nu ma duca la gradi...pana la urma, le-a spus dr sa ma lase in pace,eram in pragul unei caderi nervoase,..si uite asa si-a intrerupt mama saraca serviciul si a stat cu mine pana la 7 ani. Nu vreaus a te sperii, am vrut doar sa vezi ca exista si cazuri din astea, sper numai sa nu fie si cazul la voi...altele sunt conditiile acum, mai ales la particulara.
Io-s hotarata s-o duc pe Miruna, dar de la 3 ani, sper sa se acomodeze rapid, ca n-am de gand s-o chinui.
Noki dar ma rog de ce te cari tu cu cana dupa tine, cand ai peste tot apa fiarta la hotel????? Ia mai bine un termos, sau un din ala izolant ptr biberon, iti spun sigur ca ai sa cari degeaba canoiul dupa tine...
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
miri__b spune:
Hilde drum bun ca tie nu ti-am urat. David la ultima calatorie mai lunga a avut creta in masina. o tot numara si o plimba dintr-o mana in alta.
Paula asteptam impresii de dupa prima zi de gradi.
Gandacel, Joy scuzati confuzia.
Miri si David - 23.12.2005
Hildegard spune:
Mey ce chestie, am vazut ca sunt mamici din alte luni care zic c-au fost cu copii in concediu la mare dar nu pun poze>>>> Cine le crede?
de-ale guriiVeronica
si
Hildegard spune:
Madau, zici tu bine cu cana...dar la hotel ce apa imi dau, d ela robinet? eu am apa plata sau cumpar acolo apa plata. Dimineata devreme ce fac sa incalzesc apa??? asa scula mi-o pun in camera si pun apa in bibe si bag cu totul la incalzit apoi pun lapte praf si gata laptele.
de-ale guriiVeronica
si
miri__b spune:
ca tot sunteti pe aci. exista buton de refresh la DC?eu ca sa vad dc a mai scris cineva ies din pagina si intru iar.
madau spune:
Hilde eu luam lapte dimineata de la restaurant, aveam praful de lapte pus in bibe, puneam putina apa fiarta si apoi completam cu apa rece, luata de la bar. Vorbesc de Turcia, acolo se bea numai apa plata, si aveam totul inclus.
Miri exista butonul de refresh de la browser, de ce sa intri si sa iesi mereu?
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
miri__b spune:
FOR FUNANUNT TARE DE LA UNU : Vand nevasta !! An de fabricare : 1980, culoare : roscata, putin uzata : cam de 2 ori pe zi (dar duce mult mai mult), Al doilea proprietar, Cai putere : oooooo Jesus (poa' sa tina o herghelie), Caroseria putin uzata : a fost un mic accident cu un vecin care nu s-a asigurat daca sunt acasa si a venit pe la ea, in urma accidentului el a fost grav avariat iar ea a suferit niste mici atingeri de curea pe aripa stanga spate, dar cu timpul se reapara. Pret negociabil, o dau cu accesorii : unu' de 3 ani si o fetita de 5 ani. Rog seriozitate!!!.. Pretz usor negociabil !!!!