Colectia de toamna - iarna 2005 (150)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Madau merci.te-ai inscris la scoala? eu imi bat capul cu scrisoare de intentie ca alfel nu-mi primesc dosarul la master.

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Madau, io-i dau apte de vaca, nu praf.

Pana la urma cine merge SIGUR la intalnire??? ca daca sunt doar eu, atunci o rog pe Alinush s ane vedem in Victoriei, ca ea poate veni oriunde...
Asa as merge cu metroul, o iau pe Sarah d ela mama si ne vedem...ca nu am masina. dar asa ajung pana in tineretului...cu anuntz de ploaie, mai greu.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Miri, intra pe mess sa-ti explic cum e cu refresch-ul!!!!!

szamcsekv

de-ale gurii

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(1 an si 9 luni)

Mergi la inceput

noki, pai si eu ii dau lapte d evaca...dar pe drum cum f ac? asa e mai sigur cu praf!!!!
tu cum faci cu laptele. Cari cutii dupa tine????

de-ale gurii

Veronica si

Mergi la inceput

Hilde, o prietena de-a mea a fost la acelasi hotel acum o luna. Si mi-a zis ca au seara in restaurantul mare cutii d elapte UHT special pentru copii. Il iei seara in camera si gata. Ea acasa ii da ca si mine, Milli, si fetitza ei s-a impacat bine cu laptele de acolo. Avea gust asemanator, deci era ok.
Dar am luat de rezerva o cutie de Nan Junior, d ecare Sarah nu a baut niciodata. Nu ma strsez prea tare. E xista si acolo magazine si cum sarah e mare fana lapte, nu cred io sa-mi faca probleme.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Hilde sunt si pe mess, merci mult, mi-a explicat Madau, eu credeam ca Refresh nu merge si pe net.VAD CA TU NU ESTI PE MESS.
scrisoarea de intentie are titlu? prin exemplele astea de p-aci n-am vazut.

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Noki, am uitat c afaceti putin pe drum, ca mergeti cu avionul, dar eu pe drum trebuie sa-i dau praf ca nu pot altfel.....
Acolo am zis ca da, daca gasesc la market lapte uht la cutie cumpar si ii dau de ala. Pentru mine drumul e mai stresant....

de-ale gurii

Veronica si

Mergi la inceput

Cred, Hilde, si io cand ma gandesc la drum lung cu masina simt ca iau foc...Plus ca e mai bine sa ai de toate, chiar daca nu ajungi sa le folosesti. Daca vedetzi punga de medicamente...

Poze cu Sarah si mami

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Sa vezi ce punga am si io de medicamente...cand a vazut aseara sotul a facut niste ochi.

de-ale gurii

Veronica si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Hilde conced placut si tie.Da de ce te streseaza drumul in ce priveste laptele? Nu-i dai numa dim si seara? Ca doar n-o sa calatoriti zile in sir.Dimi ii dai acasa si seara la mare.Io asa am facut ori de cite ori am mers undeva.Iar cutiile cu UHT le-am pastrat in frigi din camera.De incalzit se poate si cu termoplonjonul.Se lopeste nitel de el,da merge.
Tania depling soarta ta din aste zile.Dar nu va tine la nesfirsit.Asa ca iti urez nervi de otel.Chiar ca imi aduc aminte de Ginda cind urla si ea pe sub geamuri.
Mada m-ai dat gata cu cei 7 ani de-acasa.Tu sigur ii ai.

Am fost cu T la dr pina la urma.E vorba de o reactie la apa termala.Asa ca aveti grija nu bagati copiii in ape calde sau pentru tratament.In Ungaria erau de toate.L-am bagat si in aia de tratament putin.Insa acolo unde erau avertismente sa nu bagam copiii,nu l-am dus.Totusi...acum avem ketof,elocom si gluconolactat de ca.Cica nu trece decit in minim o saptamina.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput