Colectia de toamna - iarna 2005 (150)
Raspunsuri - Pagina 12
Hildegard spune:
Leea, daca tu ai impresia ca faci de dimineata pana seara depinde de trafic 940 km??????? Nici noi can am fost fara copil inainte dormeam undeva ca datorita traficului ne prindea seara si nu vroiam sa mergem pe intuneric.
Noi innoptam prima noapte.
de-ale guriiVeronica
si
Stefan Peter- 07.11.2005(1 an si 9 luni)
miri__b spune:
Hilde sa intelegem ca in geamantanul cel mai mare aveti costumele de baie si in rest medicamente?
Miri si David - 23.12.2005
Hildegard spune:
Costumele de baie sunt in valiza(astea se pun cu hainele)... In geanta cu medicamente, avem si noi n-spe mii de lucrui..In geanta cu produse de plaja avem sculele lui steff de nisip, 2 saltele si un colac.
de-ale guriiVeronica
si
madau spune:
Intalneala eu cu Adina si cu Anca venim pe la ora 18 la locul de joaca Boom Boom Land. E mai usor ptr noi acolo, ca sa mai putem schimba o vorba, ca altfel venim degeaba. Asadar ne gasiti acolo, care mai e dipusa sa vina
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
maria_alexia spune:
Noki, Hilde, concediu frumos, drum bun, sa veniti sanatosi si veseli inapoi acasa!
Acum testez Shutterfly, pana acum numai de bine:
- nu are limita nici la nr de poze nici la dimensiune
- are plug-in ca sa poti uploada mai multe poze deodata
- protejeaza pozele/albumele
Va mai tin la curent odata ce termin de urcat pozele...
EDIT - Ce nu-mi place la el:
- sunt asa de mici pozele sharate
- nu poti rearanja pozele in album
Am trimis invitatie in contul comun de mail...
Noki_Lara spune:
Anuntz general, ca ies de pe net - Alinus merge in Tineretului pe la 18, intrarea dinspre metrou, Sincai.
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
leea_cv spune:
Hilde ai dreptate.Io n-am facut mai mult de 700 si ceva de km cu Tudor si i-am facut in 12 ore,cu opririle de rigoare,multe si dese.
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
Hildegard spune:
Noki, sa aveti parte numai de bine...de abia astept sa vad pozele...sa faci multe poze!!!!
DRUM BUN!
si eu ies de pe net.
va pup pe toti si ne revedem pe 21-22 sept.
de-ale guriiVeronica
si
tania-z spune:
Fetelor va multumesc pentru incurajari si ca v-ati luat timp sa-mi scrieti doua-trei vorbe, a contat muuuult pentru mine .
LEEA, tu ai fost intottdeauna tare empatica si optimista
NOKI, eu am inteles ca voi mergeti la cresa privata, ma gandesc ca va fii ceva mai bine.
GANDACEL imi aduc aminte prin ce ai trecut tu.
Tot ce sper e ca Stefan nu a plans chiar tot timpul (acum l-am mai descusut, mi-a povestit de o fetita Oana si de un baiat Doru, de masinute...deci s-a mai si jucat). Banuiesc ca isteriile l-au apucat la masa, ceea ce facea si acasa, doar ca la cresa sigur a fost amplificat! Nasol a fost acasa, a dormit cele 3 ore cu 4 treziri in plansete, plangea dupa "ma-ma!" si nu constietiza ca sunt langa el. Abia il adormeam la loc!
Sa vedem maine, el acum zice ca vrea sa mai mearga la copii...hm! Sa cred ce-mi spune? Mi-a raspuns asa:
- Ai papat ciorbita la cresa?
- Nu... (corect, asa au zis si tantile)
- Tocanita ai papat?
- Da... (corect, asa au zis si tantile)
- Ai stat pe olita?
- Da ...(nu stiu daca e asa, dar tind sa cred, pt ca l-am gasit fara pampers sau chilotel, pe sub pantalon nu avea NIMIC!)
- Te-ai juact cu copiii?
- Da... (asa ziceau si femeile pe acolo)
Deci, in mare, a confirmat ce mi s-a zis. Dar vom vedea. Eu voi incerca 2 saptamani. Daca nu da semne de adaptare sau se agraveaza, ne retragem. Cam asta e planul.
Aaaa si in legatura cu statul pe acolo, nici vorba sa ne lase, nici nu avem acces in sala de joaca, ne trimit rapid la plimbare dupa ce iau copilul, pe ideea ca altfel nu se mai invata!
Intalneala placuta celor care va vedeti azi si va rog sa o pupati pe Alinush&Missa si din partea mea si a lui Che .
Tania 36+ &
bebe Anna
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
Morgano spune:
Cuscra, mi-ai rupt sufletul.... de aia suport io bone batute in cap, inca cam 1 an... Eu zic ca va fi bine in timp, insa sunt perfect de acord sa procedezi cum te-a sfatuit Gandacica care e un fte bun psiholog se vede.
Maria si Diana, felicitari din suflet. Va doresc sarcini usoare si bebelusi sanatosi!
Citesc cu drag postarile Corei, Ilenutei si Gandacicai... insa jur ca inca nu prea cuplez in ce m-am bagat cu 2 copii asa mici deodata :))
Ripley 33+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)