FIV 131
Raspunsuri - Pagina 4
kla78 spune:
salutari la toata gasca!
CRISISpe joi voi fi cu pumnii stransi!
FELICIA cum incepem maine amandoua inhibarea nu este exclus sa fie bebeii nostri conceputi in aceeasi zi,acum depinde de cate zile de inhibare/stimualre avem fiecare.maine seara iti faci prima injectie?mie mi-a zis sa o fac pe la ora 21.
LUCKeu cand faceam inseminari mergeam la spital sa-mi faca injectiile si nici nu aveam curajul sa ma uit cand ma intepa,si ma durea si mi se mai si invinetea locul,cand ieseam de la asistenta din cabinet toti cei care asteptau sa intre se susoteau spunand:vai la asta i-au facut injectie in burta,dar tot auzind ca sunt fete care se injecteaza singure am zis ca la fiv fac aproape triplu injectii si m-am hotarat sa mi le fac singura,prima data stateam in pat si sotul langa mine si incercam sa bag acul dar tremuram de se misca tot patul,pana la urma am reusit si pot sa-ti spun ca acum nu ma mai las pe mana asistentelor sa mi le faca,pur si simplu am prins drag sa mi le fac singura,iar cele care se fac in sold mi le face sotul,ii cam tremura mana si dintii in gura cand mi le face dar reuseste si face incet de nu ma doare.
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
medamaya1 spune:
Dragele mele, va tin pumnii strinsi tare tare , sa dea Domnul sa reusiti toate , sa golim lista de la aspirante si sa o umplem pe cea de la mamici prin fiv.
ANA,
Meda 14+
felicia_ spune:
Aoleo, Kora, ce complicat suna totul! Sper ca de data asta sa mearga toul bine si sa vii cu vesti bune! eu am facut soar anticorpii antifosfolipidici si antinuclearti, la Bios diagnostic, nu mai stiu exact cat au costat (in jur de 40 ron) stiu ca rez se da abia dupa 12 zile lucratoare.
Kla, eu maine aflu ce si cum, dupa ce vb cu dr Cocei. Apoi (seara ma intalnes cu fetele si cer ultimele sfaturi Poate imi va face vreuna dintre ele prima injectie cu diphereline, ca sa iau modelul!
poze
cristinici spune:
bana!
am revenit din concediu, unde a fost f bine. M-am odihnit si mi-am incarcat bateriile. Face planuri pt un nou FIV.
Vad ca lista pt septembrie - octombrie e lunga.Tin pumnii pt toate sa va impliniti visul.
cristinici
''Niciodata sa nu te simti rusinat ca ai incercat si n-ai reusit,pt ca acela ce nu a avut esecuri inseamna ca nu a incercat vreodata''O G Mandino
KoraPop spune:
felicia_ mersi , se pare ca e o serie mai lunga de anticorpi care e f. importanta,de multe ori neinstalarea sarcinii sau pierderea ei se datoreaza unora dintre acesti anticorpi si atunci e bine de stiut ce si cum pt ca in caz ca iese ceva rau se da medicamentul clexane ,sunt fete pe forum care stiu multe amanunte despre toate astea,sper ca zilele urmatoare sa ne explice careva mai amanuntit.Nu stiu de ce nu mi s-a dat sa fac aceste analize data trecuta....dar,mai bine mai tarziu decat niciodata.Cred ca aceste analize ar trebui facute de fiecare dintre noi asa ca fetelor mai bine faceti-le din propria voastra initiativa decat deloc.Miercuri dupa masa am sa va scriu lista cu ce anticorpi trebuie facuti.Felicia diphe e super usor de facut si nu doare deloc,ai sa vezi!
Kora
CARPE DIEM!
luck spune:
Kora
astazi ai fost la discutie cu dr.Matei? Medrolul pt ce o sa-l iei?
Faci protocolul lung pentru ca mi se par asa multe zile?
Kla
in sold ai facut menogon?
felicia
astazi se intoarce prietena mea deci pana sambata viitoare sunt fara griji si daca in weekend va pleca din nou cred ca o sa-l pun si eu pe sotiorul meu sa ma injecteze
pupici
KoraPop spune:
luck da am fost la discutie cu dr. mea;medrolul e bun la mai multe printre care vascularizeaza uterul si ajuta la nidarea embrionului,de curiozitate da un search pe net si citeste prospectul;protocolul pe care il voi face nici eu nu stiu exact cum e dar e cam lungo-scurt,ca la cel scurt se incepe stimularea din zi 2 ,iar la cel lung din zi 21 parca ,iar acesta e undeva intre.Dr. nostru....stapanul nostru...Bafta la injectat!
Kora
CARPE DIEM!
kla78 spune:
LUCKeu n-am facut menogon niciodata,in sold am facut injectiile pt maturarea finala a foliculilor si ruperea lor aici se numeste HCG LEPORI,nu stiu in ro care e denumirea.toate trat mele au fost cu gonal,dipferlin,hcg lepori,siprogesteron ovule.vad ca in ro sunt diferite combinatii.
KORA sigur fetele se odihnesc azi dar sunt sigura ca ele te pot ajuta cu laboratoarele de analize!
LUCKva invidiez putin ca va intalniti,dar asta e poate o data ne vom intalni toate fivoasele cu fivuletii micuti dupa noi!
KoraPop spune:
kla in Romania injectia pt maturarea foliculilor se numeste pregnyl,asta asa ca fapt divers;probabil tu ai un FSH mic daca ti-au dat stimulare numai cu gonal,de curiozitate cat e FSH-UL,LH-ul tau?In Spania nu se dau aceste analize de care am vorbit mai sus,anticorpii antifosfolipidici etc?
Kora
CARPE DIEM!
kla78 spune:
KORAmultumesc,acum dupa ce mi-ai zis ca se numeste pregnyl mi-am adus aminte ca stiam dar am uitat,probabil si din cauza ca trec printr-un stres enorm acum cu inceperea trat,
mie inainte sa incep aici cu primul trat(cu inseminarile) mi-au dat 3 pagini cu analize ce a trebuit sa fac ,printre care si cele enumerate de tine,asta a fost acum vreo 3 ani,imi aduc aminte ca aveam atatea sticlute de recoltare incat nu le puteam tine in maine si le-am inghesuit in poseta,apoi am asteptat 2 luni pana mi-au dat rezultatele,nu stiu de ce in ro abia dupa un fiv sau 2 nereusite se fac analizle astea,in fine,
in 2006 FSH l-am avut 6,9 iar LH 5,3 ;PRL 10.5 astea in ziua 2 a cm
anul asta in iulie:FSH 6,28;LH 5,86:din cate am vazut eu pe valorile de referinta analizele mele sunt bune.doar progesteronul e mic in ziua 21 inf 1,5 si trebuia sa fie mai mare.