FIV 131

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

kla stai f. bine cu hormonalele,in locul tau m-as "aproviziona' cu prog. inj.,se pare ca ti-ar fi f. util,asta asa ca un sfat prietenesc dat cu mult drag unei romance care s-a stabilit departe,tocmai in Madrid.In luna de miere am fost in Mallorca taaaaare frumos!Presupun ca ati fost si voi pe acolo,nu?

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Fetelor, maine este o zi mare...incepeti un nou episod din viata voastra. Totodata se face si intalnirea de toamna a FIV-oaselor care parca dovedeste cat de unite sunteti.

Va urez si eu aici bafta multa in aceasta toamna, sa treceti cu bine peste tratamente si injectii si sa aveti doar reusite.

Maine o sa ma gandesc mult la voi pentru ca stiu prin ce treceti, maine o sa-mi doresc sa fiu la intalnire cu fetele mele de la FIV dar se pare ca DD mi-a stabilit deja o alta intalnire, cu bb. (dupa cum preconizeaza doctorul)

Ii tin pumnii stransi Anei_p si sa aud numai vesti bune.

Pupici tuturor,

Andreea 40+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

KORAam fost in alte locuri frumoase aici dar in Mallorca n-am ajuns,probabil la anul vom merge cu familia marita

progesteron injectabil n-am cum sa-mi fac rost,aici nu se gaseste si din cate am inteles nici in Romania,am incercat la cineva din germania dar mi-a spus ca are nevoie de reteta dar dr la care mergeam inainte nu a vrut sa-mi prescrie,iar acesta cu care fac acum fiv-ul n-am avut cand sa-i spun ca mai mult am comunicat cu el prin telefon ca a fost in vacanta iar acum e plecat la un congres in America,abia pe 17 sept merg la primul control si ii voi spune,desi cred ca va fi cam tarziu.ca prietenii mei din germania sunt in Romania acum si cred ca se intorc numai in octombrie,asa ca n-am cum s afac rost.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

ANIASTdeja au trecut aproape 9 luni????nu-mi vine sa cred,nastere usoara iti doresc si mult laptic!iar lui bebe sanatate si fericire alaturi de familia lui care l-au dorit asa mult!

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Fetelor, mie ieri mi-au venit rushii...Ceea ce inseamna ca pe 17-18 sept voi avea ET-ul mult ashteptat. Cu conditzia sa reushesc maine sa prind telefonul ala blestemat de la Giuly sa-mi faca programare la echo pe 11, 12 sau 13 sept. La cabinet la Dracea a sunat o prietena shi singurul loc liber gasit a fost pe 4 octombrie, adica muuult prea tarziu pentru mine, ca ea voia sa-mi cedeze programarea. Asha ca, acum sper sa raspunda fetele de la Giuly shi sa ma shi programeze.
Kora: deci vei face 100 mg pe zi, adica aprox juma de fiola?! shi restul cum o pastrezi? Ca nu este ca la Diphe, cu capacel de plastic? Shi ale mele sunt tot din Germania, tot de 250... Daca nu descoperi tu prima, va anuntz eu pe 11, 12 sau 13 sept, cand o vad pe doctora.
Miki: shi eu tot cu Dracea fac FIV. Poate stam mai mult de vorba, despre tratament etc.
Ana: MUUUUUUUUUUUUUULTA BAFTA MAINE!!!! Sa te vedem maine seara, sper sa vii la intalneala, cu veshti extrem de bune!
Andrada: m-ai trecut pe lista de maine, da?...
Pupici la toata lumea!

Aly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Cristal, eu pot incerca sa te programez, eventual imi dai pe PM numele si nr tau de tel, ca sa te anunt daca am reusit. Si unde se fac programarile, tot la cabinetul pe care scrie fertilizare in vitro? Sau la cel unde se face eco? Ca ma cam pierd prin Giulestiul ala...

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Kora, eu n-am facut analizele de care zici tu, cu anti..., acum parca-mi pare rau, dar asta e. De fapt eu nu mi-am repetat decat hormonalele si analizele de secretie. Nici macar alea cu hepatita nu le-am mai facut. Le-am facut anul trecut.
Fetelor voi v-ati repetat toate analizele?
Liliana, sa avem bafta de data asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Mirelus: eu ca si tine...am repetat doar hormonalele, cele din secretie(inclusiv papanicolau,ca-l aveam de anul trecut din iunie) si am facut si coagulograma(ca n-o facusem la primul FIV).Restul analizelor de pe lista pentru FIV nu le-am mai facut pentru ca sunt facute in martie-aprilie,deci inca nu am depasit cele 6 luni.Iar toate analizele alea ale anticorpilor nici eu nu le am.Sper sa nu fie nevoie.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Kora - pune-ma si pe mine pe listuta te rog - FIV + ICSI octombrie - noiembrie - dr. B. Marinescu. Merci.

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Nusyc, pai ma gandesc sa-mi repet macar alea de hepatita, chiar daca o sa incep stimularea pana la rezultat. Dar spermograma ati mai repetat-o? ca nici pe aia n-a mai facut-o sotul meu.
Aniast, intalnire placuta cu bebele tau maine. Sa fie intr-un ceas bun!
Ana, bafta multa maine!

Mergi la inceput