Strumfi de iulie - august 2007 (1)
Raspunsuri - Pagina 9
Nonna76 spune:
Pina la urma am iesit afara dimineata.Pe Andrei nu-l pot calma cind are crize decit daca ii fac baie sau iesim afara in marsupiu. Cum n-aveam cum sa-i fac baie ca eram singura cu amindoi,am iesit afara,l-am tuns pe Vlad ,am fost la cofetarie si am ajuns si pe la mama de-am mincat si acum iata-ne acasa.Ieri dimineata am iesit afara la 7.20 .
Bine ca nu mai sunt la primul copil si nu mai disper.Or trece ele colicele astea(apoi ne vor da dintii).
V-am pupat.
http://community.webshots.com/user/Nonna0223
Monica ,mami fericita de Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
andicu spune:
Apropos, mi-am luat si eu marsupiu cu speranta ca o sa-l si folosesc. Bebe ma cocoseaza si am momente din zi cand nu pot nici laptele sa i-l pregatesc pt ca n-am maini , caci daca il las jos incepe jalea. Sper sa invat sa-l manuiesc. Saracul copil, cand l-am probat tare chinuit parea! voi ce parere aveti? e sanatos sa-l tin in asa ceva? are limita la timpul petrecut in el?
Eu mi-am luat de la chicco, cu 3 pozitii , fata, spate si transversal pt bebe pana la 4 luni. Ma bazez pe ultima pozitie.
Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/1265111765/in/set-72157600689970094/" target="_blank">Bebe Filip fotomodel(27 iunie 2007)www.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157601740769804/" target="_blank">Botez Filip
Cum crestem noi
ddanagh spune:
Am trimis si eu intr-un final poze pentru album daca mai e de actualitate.
Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)
Dariuta mea
Miillyy spune:
Am citit ultimele pagini si m-am mai linistit...deci si ai vostri copchii sunt crizati.Ma bucur nespus ca nu suntem singurii neastamparati pe aici!
Apropo de kg...si eu mai am vreo 12 in plus .... si sunt la primul bebe.Din pacate nu cred ca voi slabi curand deoarece mananc dulciuri "en-gros" + ca alaptez si se pare ca nu avem voie cura de slabire.
Cristina26si bebe Mihnea plange la san uneori,mai ales cand este agitat.Cu aceeasi problema se confrunta si Alina (Alina.a).Al meu se hraneste ca la carte numai cand e semi-adormit.Din fericire a luat bine in greutate,altfel sigur se gasea vreo desteapta din vecini sa-mi zica ca nu e laptele suficient sau nu e bun.
M. si Mihnea Gabriel
samadhi spune:
Bine ne-am regasit la CLUBUL SCUTECELOR !!!!!!
Jadi- multumim pentru introducere si cuvintele frumoase!
Nu am ajuns sa imi iau ramas bun de la odisee.... de aseara am febra si nu ma simt deloc bine.A venit moasa la mine si mi-a spus ca am iar furia laptelui.... se poate sa se intample de mai multe ori??? Am avut deja la 3 zile dupa nastere, prima data.
Poate imi spune-ti si mie daca e okay sau nu....laptele nu vreau sa mi-l pierd in nici un caz. Imi fac comprese calde inainte ca sa suga cea mica, atunci vine laptele dar cred ca nu prea mult, nu ca pana acum... ca nu se satura si mai trebuie sa complectez cu formula... si moasa mi-a spus sa imi fac comprese si cu un fel de iaurt care aici este mai gros, si sa mi-l aplic pe sani, ca ma dor.
Astept parerile voastre... merg in pat ca nu pot sa fac nimic, nu sunt buna de nimic.
Mami de Maxima Andreea 13.08.2002 si Merwana Tahira 17.08.2007
mychydutza spune:
pupam toate fetele. de felul meu nu sunt o sentimentala dar marturisesc ca m=a bufnit palnsu cand am citit ce ati scris la ultimile postari la odisee................doamne ce a trecut timpu.pupici.
mihaela
i_ulia spune:
ce dragut ca vin mamici noi si la scutece! bine ati venit!
o intrebare am si eu: voi aveti ritualuri de noapte buna cu copiii?
o seara frumoasa,
witchy_witch spune:
ylilimic am transferat azi 200 ron in contul lui darius. Sa dea Doamne Doamne sa se stranga destui si sa il poata face bine pe micut. Ma doare sufletul sa vad oizele alea u el legat cu fire si cu traheoctomie. As muri sa stiu ca e micutul meu.
Dumnezeu fie cu Darius!
witchy_witch spune:
Fetelor, bine ne-am regasit la SCUTECE... sa fie cu noroc si sa avem bebitzi sanatosi si fara probleme!
Primele 3 luni vor fi mai grele (desi sunt deja fete care mai au doar 1 luna din cele 3), dar apoi speram sa dormim si noi mai mult, nu-i asa!?
Am si o intrebare URGENTA, pentru cine e online: am pofta mare de niste Sana. O fi vreo problema pentru bebe? Intreb pentru ca s-a stricat rau la burtica acum cateva zile si s-a cam deshidrata cu 10 scaune in ziua aia si gaze ca la balamuc, iar doctorul mi-a zis ca e posibil sa fie ceva ce am mancat. Mancasem si Sana (printre altele = fructe, legume, etc). Si mi=e teama sa nu fie de la asta. Aveti vreo idee?