Strumfi de iulie - august 2007 (1)
Raspunsuri - Pagina 8
mi_a spune:
Multumesc pentru primire, sper sa gasim impreuna raspunsul la toate intrebarile si sa ne bucuram impreuna de fiecare moment!In privinta colicilor , mai avem de tras pana pe la 3 luni , din cate am inteles.Ce ma enerveaza e ca azi ploua intruna si nu am putut iesi afara, asa ca micutul meu m-a obosit toata ziua pt. ca nu prea a dormit decat cu tzontzonica in gura, fara sa suga cine stie ce din ea. Eu sunt trista ca nu se satura numai de la san si ii dau si supliment lapte praf, cu toate ca aparent as avea lapte, dar se pare ca nu suficient. E cineva care alapteaza exclusiv la san?
ddanagh spune:
IIUUPPIII, iata-ne si la scutece.
Aseara, am fost fara sot si Dariuca mea s-a gasit taman in jurul orei 12 sa ma vrea langa ea. Stateam cu ea in brate si ma gandeam ce faceti voi oare la odisee. Ma simteam ca la revelion. Numaram invers.
Jadi jos palaria pentru munca prestata de a ne aduce in randul mamicilor ordonate si listate.
Alina radeam de tine ca ti-ai anuntat sotul in sedinta ca a facut fata kk si acum stau sa-i pazesc fundul, poate, poate face ceva (e deja a 3 zi) si ea nu face decat sa-mi traga cate o basina in nas de ma da pe spate de miros.
Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)
Dariuta mea
mamii spune:
Eu momentan alaptez doar la san am incercat sa ii dau de vreo 3 ori praf din care a baut doar kte 10 ml.Pediatra a zis ca am greshit k i.am dat praf ca daca i.ar fi fost foame ar fi mancat mai mult,dar eu m.am panicat in momentele alea mai era pusa si soacra pe deasupra care m.a corupt pana la urma si uite asha i.am dat.Dar acum ii dau numai san!Si sper sa recurg la laptele praf cat mai tarzior.Sa vedem cat o mai tine si laptele meu ca vad ca a inceput sa se trezeasca tot mai des sa vrea tzatzica...
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07
povestea lui Alex
violetan spune:
Nonna, mi_a, bine ati venit!
Mi_a, eu alaptez exclusiv la san. Nici nu stiu ce o sa fac la 3 luni, cand trebuie sa ma intorc la birou, pt ca bblika refuza bibe!
Mamii, sarumana de raspuns!
olguttza spune:
Bine v-am regasit, Mamici de Shtrumfi!!
Frumoasa si emotionanta trecerea de la Odisee la Scutece...Nici mie nu-mi vine sa cred nu numai c-au trecut cele 40 de saptamani, ci ca au trecut si 2 luni de cand am nascut...Inca tot nu-mi vine sa cred ca e a mea, din mine...Ma uit la ea si-mi vine s-o mananc, e o iubire fara margini, neconditionata, de care, sincer, nu ma credeam in stare!! Eu, una, abia astept sa intru din nou la Odisee, da mai peste vreun an si-un pic, sper. Pana atunci, sa ne fie Shtrumfii sanatosi, ca frumosi sunt 100%.
Si-acu sa ne intoarcem la oile noastre : si Olgutza mea baleshte, parca din ce in ce mai mult, desi mi se pare ca e foarte devreme ca sa fie vorba despre dinti...Saptamana viitoare mergem la controlu' de 2 luni si aflam ce zice pediatra. In rest, e o rānjita. Slava Domnului ca iar au luat o pauza durerile de burtica, asa ca e mai mereu cu gura pana la urechi. Iar cand il vede pe tat'su, parca-l soarbe din ochi! Ah, si niste noutati: la fix 6 sapt. s-au terminat si lohiile si laptele meu, la fix 7 sapt. mi-a venit primu ciclu (cu niste dureri ca la pubertate), iar gāza mea a trecut la pampers nr. 3 de o saptamana!
Ne-am calmat si cu botezu', am aranjat si biserica si restaurantu pentru 16 sept. Numa de n-ar fi o vreme ca asta de azi...Sambata viitoare mergem la un alt botez, poate ma mai inspir cu ceva de p-acolo.
Despre kilele mele, ce pot sa zic?! la o luna de la nastere, mai aveam de dat jos doar 5, iar acu, din cauza dulciurile de la care nu ma pot abtzine nici cu slujbe, mai am inca 3 peste alea 5! Nu'sh ce sa ma fac, pt. ca pofta de mancare nu prea am si, deci, mananc pe sponci; insa danetu de vanilie si cioco si napolitanele joe xxl cu ciocolata si lapte sunt maldare in frigider.
Avem si poze din mini-vacanta aici, dar si un www.youtube.com/watch?v=oTzpYM5KG1A" target="_blank">filmuletz.
mami de Olga www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=351e369cee4fa4a1cddf06&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Cristiana
5.07.07
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
ddanagh spune:
mi_a nu asa trebuia sa intrebi ca daca vezi raspunsuri cu alaptat exclusiv san te deprimi (le-a mustruluit bine anya noastra). Eu una ii dadeam cate un biberon seara de 90 ml si acum l-am suit la 120 ml. In rest tzatza, da cu greu. Vorba cuiva de pe aici, cateodata fac flotari deasupra ei ca sa storc afurisita aia de tzatza. Si ce ma enerveaza cel mai mult e ca, cred ca am un kg de tzatza, asa-s de mari.
Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)
Dariuta mea
mamii spune:
incep sa ma gelozesc pe aici..numai bebitzoiul meu nu imi rade dekt 2 minute adunate pe zi bine si atunci ma topesc...pheww daca ar rade mai mult cred k l.ash manca :D
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07
povestea lui Alex
cristina26 spune:
quote:
Originally posted by Anya20
am cercetat si eu listuta...
cristina26, cristina-ana, . ce mai fac copilasii?
Alina draga, noi suntem bine. Ingrid e o dulce, acum rade din ce in ce mai mult si ma topesc toata cand o vad. Chiar ma gandeam ce craciun frumos o sa am anul acesta, ca o sa o am pe Ingrid aici. Craciunul este sarbatoarea mea favorita (in afara de ultimele doua). Abea astept sa vina... Dar dupa cum zice si barbatul meu "do not wish your life away" trebuie sa ma bucur de fiecare moment.
Ce mai fac "petele" frumoase? Pupici la voi toate.
Finuta mea are 22 luni si e toata ziua in frigider. Ieri mama ei a uitat sa incuie frigiderul si Isabella (finuta mea) a luat un kivi si l-a mancat cu coaja cu tot. Cand am auzit povestea mi-am amintit de Anya cand a mancat ciresele toate. De cate ori ma gandesc la asta ma topesc toata.
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
cristina26 spune:
Ieri a vorbit tata cu prietena lui in tara si i-a spus ca fata plange uneori cand o pun la san, iar doamna a spus ca eu nu am lapte. Eu am ajus la concluzia ca in romania femeile care au nascut acum 30 de ani uita tot, iar singrurul lucur la care se pot gandi e ca mama unui copil mic nu are lapte.
In legatura cu kg in plus, ce pot sa zic. Alina, felicitarile mele. Eu m-am apucat sa imi iau haine noi ca alea vechi nu ma mai incap, dar barbatul meu zice ca sunt cea mai frumoasa mamica din lume, chiar daca a trebuit sa imi cumpar marimea XL si el imi plateste personal trainer. Alina eu cred ca soacra ta vrobea de mine, cand zicea ca dupa al doilea copil te ingrasi tare.
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
andicu spune:
Salutare de la mare ( unde ploua de rupe!).
Sa ne fie cu noroc sosirea la Scutece! o sa-mi trebuiasca ceva timp sa-mi scot din reflex click-ul pe Odisee.
Dna Jadi multumiri pt efortul depus, foarte frumoasa introducerea!
Si cum eram la capitolul emotii si lacrimi pt ca am decis sa-l las pe bebe la mama in noaptea asta (pt ca mergem la o nunta si ei ii era mai usor cu bebe acolo, dar am descoperit cum am ajuns acasa ca e pustiu rau fara el), dai si plangi cand am realizat ce au trecut cele 40 de saptamani si s-a incheiat inca un capitol important din viata mea! un capitol dorit si mult visat iar acum nu fac decat sa merg mai departe pe acelasi drum si sa realizez ca timpul trece foarte repede si trebuie pretuita fiecare clipa!
Sper din tot sufletul sa mai ajung la Odisee inca o data, cu ajutorul lui Dumnezeu, poate peste vreo 2 ani...
Mi_a si Nonna, bine-ati venit printre noi si felicitari pt bebei!
Va multumim pt complimente!
Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/1265111765/in/set-72157600689970094/" target="_blank">Bebe Filip fotomodel(27 iunie 2007)www.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157601740769804/" target="_blank">Botez Filip
Cum crestem noi