Strumfi de iulie - august 2007 (1)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

al meu doar plange:))mai rade uneori la inceput

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">bebitzoi Alex 13.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Gogoshik mea rade de i se zgaltaie burta in timp ce doarme...si asta la cateva secunde dupa ce incepe sa se scanceasca si sa planga.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Fetelee, ne trece si pe noi cineva in listuta? Pe bebelika al meu il cheama Laurentiu Cristian, am vazut ca am uitat sa scriu, cred, la cat sunt de zapacita. Pupici si multumim!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Anya20

am cercetat si eu listuta...despre meda mai stiti ceva?
violetan, nu ne-ai spus ce nume i-ai dat baietelului.
cristina26, cristina-ana, . ce mai fac copilasii?

Am scris la pagina 5, inainte sa apuc sa citesc: Laurentiu Cristian. Pupici, alina!

Mergi la inceput

Fetitzeleeee! Uit de la mana pana la gura. In afara faptului ca sigur s-a discutat de nenumarate ori, anya cred ca a spus si ea de mii de ori si eu am citit absolut tot, am vb si cu dr si asistenta, dar tot n-am retinut cat ar trebui sa ia bb in greutate pe saptamana.
Ca idee, bb s-a nascut cu 3,620, a iesit din maternitate cu 3,410, iar azi, la 17 zile de la nastere are 3,890. E bine? Pupici si iertare ca sunt asa buimaca...

Mergi la inceput

violeta bebe in primele 14 zile de la nashtere trebuie sa ia minim ce a pierdut in spital!Mie asha mi.a zis pediatra iar apoi trebuie sa ia in medie minim 750 de grame pe luna ceea ce inseamna cam 200 de grame pe saptamana.Deci bebitul tau nu numai ca a recuperat a trecut si peste :) Nu te impacienta

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">bebitzoi Alex 13.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_a spune:

Buna ! Ma bucur ca am ajuns aiciimpreuna cu voi , chiar daca eu am stat in umbra timp de 9 luni, datorita problemelor pe care le-am avut cu sarcina.V-am citit la odisee, intr-adevar mai rar, intre doua internari in spital insa va consider pe toate bune prietene. Sper sa ma primiti si pe mine in acest club, fiind fericita mamica a unui baietel pe nume MIHAI- EUGEN , nascut la 38 de saptamni prin cezariana, pe 10.08.2007 , la ora 16,20 , scor apgar 10, 3350g, 51cm. Daca vreti , treceti-ma si pe mine pe listuta de inceput. Sper sa pot intra cat mai des , daca minunea mea mica imi va da ragaz, fiindca are colici si e foarte marait. Va pup pe toate si sper sa fie un inceput de bun augur pentru toate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

mi_a felicitari pentru baietel si te asteptam la povesti si discutii despre strumfi

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

Mergi la inceput

Felicitari pentru bebic mi_a si bine ai venit!Sa iti traiasca si sa scapati cat mai repede de colicile astea nesuferite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Mi-a venit balansoarul!!!!!!!!

Sa-ti dea Dumenezu sanatate femeie, ca eram rupta de spate!

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

Mergi la inceput