Strumfi de iulie - august 2007 (1)
Raspunsuri - Pagina 6
madabout2003 spune:
quote:
Originally posted by jadi
Mada eu zic sa incerci homeopatele de la Boiron, cred ca am mai zis de ele, sunt niste capsule cu lichid speciale pentru colici! Stiu de la o prietena ca au avut efecte miraculoase si fiind naturiste cred ca le-ar recomanda si Alina doar ca la noi nu au aparut inca!
Deni & Vlad & Tudor
Jadi saru'mana! Intreb miercuri cand ma duc la cantarire!
MADA mamica de Emily 07/08/07
www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Printesa mea
danis spune:
bine v-am regasit la scutece!
am citit tot zilele astea tot dar nu am mai apucat sa raspund...
va pe toate si va multumesc, mi-ar si fost mai greu fara voi, si sunt sigura ca si de acum incolo imi va fi mai usor alaturi de voi, asa ca pentru voi:
samuray-lady, parca tu ai intrebat daca alaptam culcat...
la prima sarcina nu am alaptat culcata aproape deloc (o data sau de doau ori), in schimb acuma am alaptat aproape numai culcata, ca simteam ca imi e greu sa stau in fund din cauza epiziotomiei, in plus, nu ne incalzim, pozitia e mai relaxanta, iar mai ales noaptea mai si furam cate un somn cat tragea bebe de tzatza
si ca sa ma laud, datorita acestei pozitii am citit de am rupt de cand alaptez stand culcata pe o parte... am luat la rand cartile din colectia cotidianul, ca le-am cumparat pe toate si sunt la volumul 19... nici mie nu imi vine sa cred... cred ca din facultate nu am mai citit asa - e pasiunea mea ... cred ca si asta m-a ajutat sa nu dau in depresia post-partum
in alta ordine de idei, ieri am fost la control - la aproape 7 saptamani - si sunt ok si apta de actiune... si pe seara m-am bucurat ca am putut intra in niste desuuri corset si chilot dantelate, pe care le primisem de la sot de ziua mea in februarie... dar atunci eram deja burtoasa si doar le-am admirat cu privirea... dar nu va mai spun cum a decurs, ca ma fac de ras... oricum, perseveram
cu kilogramele nu sunt mandra, am 1,73 inaltime - asta e norocul meu ca nu par grasa, acum am greutatea de dinainte de sarcina, 65 kg, dar nu mi-ar parea rau sa mai scap de cateva... cand ma gandesc ca la primul copil aveam 60 cand am ramas insarcinata si 58 la cateva luni dupa nastere... ma apuca melancolia
asa ca fetele tinere si slabe, va rog si eu mult, stati in casa!!
fetele care faceti gimnastica, ce fel de gimnastica faceti si unde?
povestea nasterii:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104532
X-ray spune:
ola si aici!
ffff frumoasa trecerea....ce mai sunt tare mandra ca ma "invart" in aceleasi cercuri cu voi in spatiul virtual...
milena elisa mea nu plange doar pedaleaza non-stop...doarme maxim o jumatate de ora legata pe zi.in rest furam cate un somnic de 10 min...si trimite-mi un pm cu adresa ta de email.
deni mi-a venit leaganul,e super ok,multumim de pont.
noni bine ai venit.
alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)
alexi22 spune:
jadi mersi de sfat eu tre intrerup alaptatul din cauza ca am facut un inceput de mastita si ca sa nu ajunga la operatie dr mi-a zis ca e mai bine asa.eu aveam probleme din inainte la sanul drept dar se pare ca acum sa acentuat si sunt f speriata sper sa nu ajung la operatie .
mami degiulia rebeca 13.08.2007
http://community.webshots.com/user/alexi84
greierash spune:
Bine v-am gasit la scutece!!!
Multumim jadi de cuvinte frumoase si pentru mutat!!
As vrea sa va multumesc si eu tuturor pentru ca datorita voua am avut o sarcina frumoasa si fara stres, pentru ca la voi am gasit de multe ori raspunsuri la intrebarile mele, cateodata chiar inainte sa le pun.
Chiar daca nu ma bag prea mult in seama pe aici, imi sunteti dragi...
Ma bucur ca am devenit MAMA, in ultimele 11 luni am trait niste sentimente greu(aproape imposibil) de descris in cuvinte.
Si ma bucur ca am trait aceste momente alaturi de voi...
Va multumesc pentru tot!!
Si sa ne ajute DD in continuare sa ne crestem copii sanatosi, destepti si frumosi!!!
greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)
- "Traieste clipa" -
greierash spune:
Si eu alaptez "culcata", dar alternez si cu stat pe scaun/fotoliu.
greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)
- "Traieste clipa" -
i_ulia spune:
samurai-lady, si eu alaptez aproape doar culcata. cand am venit cu iris de la spital au inceput caldurile in bucuresti, iar ea se incingea foarte tare la mine in brate. intre timp ne-am obisnuit amandoua asa. e si mult mai bine pentru spatele meu. la inceput mai puteam si eu sa citesc, acum de cand au aparut colicii si mai mult pedaleaza decat mananca, trebuie sa o cam vanez, ca tot scapa sanul
brazuca25 spune:
Si eu alaptez mai mult culcata pt ca Denisa transpira f tare cand suge si daca o mai tin si in brate e si mai si. In brate o alaptez mai mult cand o doare burtica si e mai agitata pentru ca simte nevoia sa stea lipita de mine. De multe ori sta si ctae 2-3 ore la mine in brate ca daca adoarme nu o mai las jos imediat.
Noaptea mi se pare mult mai usor alaptatul la orizontala pt ca sunt rupta de somn si de multe ori eu dorm si ea isi vede de treaba ei, si daca are vreo nemultumire se scanceste putin sa imi atraga atentia.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra
Antoanela23 spune:
Eeei, bine v-am regasit frumoselor,
Jadi, mersi de mutare, listuta si introducere, sunt foarte frumoase.
Imi pare rau ca nu am fost pe faza aseara sa va spun "la revedere". Si mie mi-au dat lacrimile cand am citit ultimele randuri din Odisee. M-au ajutat mult suportul vostru, prezenta de spirit, glumitele si faptul ca am fost impreuna in clipele dificile.
Un buchet de pentru toata lumea.
Simo, multumesc, .
Lavinia si Andicu, felicitari pt botez, sa va traiasca micii crestini. V-am admirat pozele, Lorina e frumoasa si super eleganta iar Filip e un baietel superb, pozele cu gerbera m-au omorat.
Si eu alaptez culcat noaptea si adorm inaintea fetei de obicei.
Pupaturi, o zi buna,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siVictor (8 octombrie 2005)
brazuca25 spune:
Bebeii vostri plang in somn? Ca a mea plange si rade imediat dupa...Oare sa viseze?
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra