Strumfi de iulie - august 2007 (1)
Raspunsuri - Pagina 5
jadi spune:
Chitre ce sunteti, una nu a dat cafea azi, noroc cu Nonna ca s-a inscris azi la noi ca ramaneam nebauta!
Gata am luat cafeaua si ma duc sa vad peisajul pe afara!
Deni & Vlad & Tudor
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by Simo78
Tot eu responsabilul cu ?
Simo de Matei Hisham
Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei
Ca sa vezi ca te-am prins ca citesti pe sarite :D...io ma scol la 6 si fac cafele pe aici si tu plangi la 11 ca nimeni nu iti da o cafea????
Simo de Matei Hisham
Nonna76 spune:
Simo am vazut si eu acum ca ai dat tu cafea dar nu am citit pe sarite ci doar am memoria scurta.
Abia acum l-am adormit pe Andrei cred ca mi s-au lungit bratele de la atita plimbat prin casa.Pacat ca nu-l pot culca si pe cel mare .
Va las ca miriie,m-aqm laudat degeaba.
http://community.webshots.com/user/Nonna0223
Monica ,mami fericita de Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
jadi spune:
Nonna, eu sunt de vina ca am vazut doar cafeau ta, Simo de mine se lua asa cum face mereu, tare mai sunt persecutata
Deni & Vlad & Tudor
ylilimic spune:
Dragi mamici! In primul rand va doresc copii sanatosi si vieti lipsite de griji!
As vrea sa va rog sa fiti alaturi de nepotelul meu Darius, atat cat puteti. Darius s-a nascut cu o malformatie la inima si operatie corectoare e destul de costisitoare (34 mii euro), motiv pentru care am deschis un subiect dedicat lui pe DC, mai ales ca un om cu suflet mare s-a oferit sa ii realizeze o www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">pagina personala.
Cu gandul la puiutii vostrii, acordati-i si lui Darius sansa la un viitor si o viata normala!
De ajutor ar fi si daca ati trimite link-ul site-ului sau la cat mai multi oameni care miscati de povestea sa, sa doreasca sa participe la schimbarea unei vieti.
Eu, Darius si mamica lui va multumim mult de tot!
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by jadi
Nonna, eu sunt de vina ca am vazut doar cafeau ta, Simo de mine se lua asa cum face mereu, tare mai sunt persecutata
Deni & Vlad & Tudor
Simo de Matei Hisham
madabout2003 spune:
Neata! Nonna bine ai venit!
A fost cam ciudat sa intru la scutece si nu la odisee! Nostalgia asta..
Eu nu stiu ce sa va zic despre colici si maraieli ca si eu ma cam confrunt cu ele dar fara mari succese .. Sper sa treaca de la sine ca deocamdata ne descurcam inca!
Am admirat pozele bebelusilor, Filip, Matei, Horia, Alex, Kevin, Lorina Felicitari mamicilor care i_au facut marisori!
Poate reusesc sa pun si eu poze cu maimutica mea acum ca ne_am facut mai mari! Miercuri aveam 3700!
MADA mamica de Emily 07/08/07
www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Printesa mea
jadi spune:
Oficial am sters si eu linkul catre odisee din favorite! Mi se pare ciudat, o sa intru numai pe club ca particip la 2 subiecte!
Mada eu zic sa incerci homeopatele de la Boiron, cred ca am mai zis de ele, sunt niste capsule cu lichid speciale pentru colici! Stiu de la o prietena ca au avut efecte miraculoase si fiind naturiste cred ca le-ar recomanda si Alina doar ca la noi nu au aparut inca!
Deni & Vlad & Tudor
Rebiana27 spune:
Fetelor bine ati venit la "scutece"!!! Nu fiti asa nostalgice dupa odisee, unele dintre noi poate vom mai trece pe-acolo!
Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...
Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta