Strumfi de iulie - august 2007 (1)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

quote:
Originally posted by Miillyy

Wow!

Ce repede s-a incheiat odiseea!Pana sa apuc si eu sa zic ceva "siropos"...am si trecut la "strumfi".Sa ne fie de bine si de noroc!

Noi raportam un bebe plangacios si agitat - intr-un cuvant colicos.Nu mai stim ce sa ne facem cu el....asteptam si noi sa treaca primele 3 luni cu sperantza ca se va mai linisti. Vreau sa zic ca nici la san nu sta linistit, face "bicicleta", se foieste, tzipa. Si ai vostri fac la fel ??E cazul sa ma ingrijorez?Al meu foarte rar are momente de zambit,de gangurit...in rest zici ca e o bomba cu ceas...jumate' de zi maraie, cealalta plange.

Deni,inca un detaliu...la noi ora nasterii a fost 14:28.

Pupici la mamici!

M. si Mihnea Gabriel

DAAAAAAAAA, si al meu la fel, o noapte intreaga, am zis ca o iau la sanatoasa, nu mai stiam ce sa-i fac...adormea 15 minute, in brate , se trezea pedaland si plangand, offffffffff....mi se rupea inima de el, dar si de mine...
tata-su nu-s de unde are ideea ca bebe are febra si ma enerveaza la culme, imi vine sa-l dau afara sa mearga la tat'su sa doarma....
acu ca m-am descarcat, mai trag aer adanc in piept si o iau de la capat, ca vad ca face ochi asta micu, zici ca are ceas in burta...

In alta ordine de idei,BINE NE-AM GASIT LA SCUTECE sa fim sanatoase sa ne putem creste strumfuletzii...

Jadi pentru cuvinteel de inceput...m-au uns la inima

poze Kevinutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by jadi

Ma bucur ca v-a placut ceea ce m-am chinuit sa scriu Am chinuit-o si pe Simo azi noapte ca sa ma asculte la ce scriu asa ca daca nu va place, ea e de vina

Deni & Vlad & Tudor

Si daca le place...tot eu iau laurii? Sau numai arunci matza moarta la mine in ograda? ...Poate te tai de la portia de cafea, ca si asa ajunge rece la tine

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Neatza mamici de strumfi! Am ajuns si aici la Scutece...ce repede a trecut timpul! Multumim lui DD pt toti bebeii sanatosi si frumosi cu care am ajuns pana aici dupa destule peripetii!

Am citit si eu primele capitole din odisee aseara...si parca mai ieri eram emotionate cu testele de sarcina, apoi cu ecografiile si cu sexul bebeilor. Acum urmeaza dintisori, ridicat in fundulet, vorbit, mers.

Pupici la toate mamicile de strumfi frumosi!

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

tic tac tic tac ZBRIIIIIIIINGGGGGGGGGGGGG s.a trezitttttttt :)) nu ca ar fi dormit prea mult se pare ca azi noapte a fost cva in aer:)

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">bebitzoi Alex 13.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Acesta a fost mesajul din partea noastra pentru mamicile de sept-oct:

Odissea noastra s-a incheiat!

Urmati voi, Mamici de septembrie-octombrie, sa traiti cu adevarat cel mai frumos moment din viata...intalnirea cu bebelusii vostri! Sa traiti acele momente din plin, sunt unice si de nepretuit!

Sa va dea Dumnezeu copii sanatosi si ne intalnim la Scutece cu pruncii in brate!

[/quote]

Daca nu va place, aruncati cu rosii si oua stricate in Popeasca, ea m-a obligat sa inventea ceva ....daca e frumos, ma gasiti la orice ora sa ma laudati

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

buna dimineata,

am si eu o intrebare pt fetele care au renuntat la lapte:in timpul tratamentului voi ati mai muls laptele?

mie mi-a dat dr dostinex timp de 2 zile dar laptele tot imi curge si ce e mai nasol e ca fac febra el a zis sa nu il mai mulg dar sani imi sunt plini cu lapte si fierbinti si nu stiu ce sa fac.a trebuit sa renunt la lapte ca sa nu ajung sa fac mastita pt ca a inceput sa ma doara sanul drept.

mami degiulia rebeca 13.08.2007
http://community.webshots.com/user/alexi84

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Miillyysi la noi bb are momente din astea, desi e pe tratament cu debridat de 2 saptamani. In plus, in fiecare dupa amiaza are o repriza de urlat ca din gura de sarpe si refuzat si tziti si orice cam juma de ora-o ora. In timpul asta, tati se fataie prin zona ca aoleu ce are fata, mama decreteaza ca "copilu asta are ceva la burtik", iar soacra e sigura ca "e deochiata"! Si dupa, se asteapta toti sa o potolesc eu, si nu reusesc mereu...asa mama denaturata ma simt.......ca nu pot sa o calmez.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

bwuahaha brazuca traim aceeasi poveste :)))

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">bebitzoi Alex 13.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Nu se mulge si din 2 pastile ar fi trebuit sa te rezolve, suna-l oe dr si intreaba-l. De ce ai renuntat la lapte?

quote:
Originally posted by alexi22

buna dimineata,

am si eu o intrebare pt fetele care au renuntat la lapte:in timpul tratamentului voi ati mai muls laptele?

mie mi-a dat dr dostinex timp de 2 zile dar laptele tot imi curge si ce e mai nasol e ca fac febra el a zis sa nu il mai mulg dar sani imi sunt plini cu lapte si fierbinti si nu stiu ce sa fac.a trebuit sa renunt la lapte ca sa nu ajung sa fac mastita pt ca a inceput sa ma doara sanul drept.

mami degiulia rebeca 13.08.2007
http://community.webshots.com/user/alexi84

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miillyy spune:

Simo78,mesajul pentru mamicile de sep-oct e supeeeeerrrr frumos!!!Ma bucur sa vad ca sunt mamici care mai au creierii limpezi,ca ai mei se dezintegreaza incet si sigur.
nikole,imi vine sa te iau in bratze si sa te pup....asta pentru ca mi-ai aratat ca nu sunt singura.
Al meu macar doarme noaptea bustean,asta probabil si pentru ca ziua ne scoate peri albi.Ce ma enerveaza mai nou(de vreo saptamana) este ca nu mananca prea bine de atata agitatie(n-a mai pus nici in greutate).Sa vezi ce-l alerg cu tzata prin pat,iar el suceste capul in toate partzile....
Nu stiu pentru altii cum e, dar pentru mine alaptatul e cosmarul vietzii mele.Abia astept sa faca copilul 6 luni sa se termine...
Si acestea fiind zise ma intorc la distractia mea zilnica,desi tare as fi vrut sa ma mai conversez si eu cu voi!

M. si Mihnea Gabriel

Mergi la inceput