Strumfi de iulie - august 2007 (1)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Buna seara,

Nu am intrat cateva zile si deja ati inceput o noua etapa, a inceput etapa strumfilor nostri atat de asteptati si doriti.
Sper ca peste ani si ani cand vor fi mari si vor privi in urma vor sti cat de iubiti si doriti au fost inca din primele momente.
Odissea m-a ajutat imens in timpul sarcinii numai sa citesc si sa vad ca nu sunt singura care aceleasi probleme sau sa primesc un sfat cand am avut nevoie a fost tot ceea ce mi-a trebuit.
Va multumesc tuturor
Ma puteti scrie si pe mine pe lista cea noua a strumfilor?
Bebelusa noastra se cheama Catarina si s-a nascut pe 25 august la 1.46 si a cantarit 3,670 kg, 50 cm, apgar 10, nastere naturala in apa.

o seara buna si sa va doarma bebelusii neintorsi

stefania mamica Catarinei
http://salexandre.blogspot.com/
http://blog.balexandre.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Miillyy partea cea mai amuzanta in ceea ce priveste cantitatea de lapte a mea este ca micuta mea a luat chiar mult in greutate. E chiar grasuta acum.

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

quote:
Originally posted by witchy_witch
Am si o intrebare URGENTA, pentru cine e online: am pofta mare de niste Sana. O fi vreo problema pentru bebe? Intreb pentru ca s-a stricat rau la burtica acum cateva zile si s-a cam deshidrata cu 10 scaune in ziua aia si gaze ca la balamuc, iar doctorul mi-a zis ca e posibil sa fie ceva ce am mancat. Mancasem si Sana (printre altele = fructe, legume, etc). Si mi=e teama sa nu fie de la asta. Aveti vreo idee?Mamica de Alexandru - 22 august 2007 www.flickr.com/gp/12458921@N03/N5vm6A" target="_blank">Poze cu Alexutzu
Stefania, ce nume frumos are fetita taBun venit noilor mamici.i_ulia, nu i-as zice ritual. Adica ii fac baita pe la 9 (am si seri cand sar peste ea), o schimb, o creia o pauzasc, o masez, o pun la san, stingem lumina, apoi o pun in patut (uneori doarme, alteori nu); de regula nu ii vorbesc si nici nu o privesc in ochi pt. ca incepe sa maraie. se trezeste dimineata pe la 8 cand face sora-sa galagie. Eu nu imi permit sa stau mult cu ea in brate ca mai am un zmeu de spalat si adormit, asa incat trebuie s-o invat sa adoarma singurica. In mare, cam asa procedam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by stefania_97

Buna seara,

Nu am intrat cateva zile si deja ati inceput o noua etapa, a inceput etapa strumfilor nostri atat de asteptati si doriti.
Sper ca peste ani si ani cand vor fi mari si vor privi in urma vor sti cat de iubiti si doriti au fost inca din primele momente.
Odissea m-a ajutat imens in timpul sarcinii numai sa citesc si sa vad ca nu sunt singura care aceleasi probleme sau sa primesc un sfat cand am avut nevoie a fost tot ceea ce mi-a trebuit.
Va multumesc tuturor
Ma puteti scrie si pe mine pe lista cea noua a strumfilor?
Bebelusa noastra se cheama Catarina si s-a nascut pe 25 august la 1.46 si a cantarit 3,670 kg, 50 cm, apgar 10, nastere naturala in apa.

o seara buna si sa va doarma bebelusii neintorsi

Eu te-am trecut cu manutza mea inca de pe vremea odiseei....imediat cum ai anuntat fericitul eveniment

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

valen, multumesc pt raspuns!
witchy, eu mananc sana cam la doua zile si iris nu are nici o problema. adica are colici, dar indiferent de ce mananc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Simo- nu am vazut merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

aaah, witchy, am vrut sa modific ceva in postarea mea si am sters raspunsul pt. tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna seara! Incerc sa trec peste faza de sentimentalism in care ma aflu gasindu-va la "scutece"...am avut o sarcina grea, e adevarat mai usoara decat a altora dintre voi si mi-am jurat ca nu-mi mai trebuie asa ceva, dar cand ma uit la copiii mei uit cum era atunci si parca a fost cea mai frumoasa perioada din viata mea!
daca am suparat pe cineva la odisee, va rog sa ma scuzati, daca am uitat sa multumesc pentru un raspuns sau am parut interesata numai de problemele mele iar imi cer scuze si sper sa nu fie nimeni suparat pe mine!
Stiu sigur ca am ramas datoare catorva fete care mi-au cerut detalii despre botez. Ca sa-mi iau revansa, raspund acum, aici, nu mai dau PM(sa vedeti ca-mi asum rusinea.Deci, La restaurant am facut rezervare cu 2 saptamani inainte, am avut un meniu stabilit dinainte dar nu am facut un calcul sa vad care e valoarea lui. Ca idee, ne-a costat vreo 240 roni pentru vreo 35persoane cu bautura si desertul la alegerea fiecaruia. Daca mai aveti nelamuriri, sper sa reusesc sa va raspund mai repede de data asta
Ca sa cadrez cu noul inceput dse la scutece, voi face si eu in seara asta prima incercare de , tineti-mi pumnii, ca am mai multe emotii ca prima data...
jadi, Simo, Anya, multumim frumos de trecerea frumoasa peste granita odiseei!

Andra, mami de Horia Andrei siDragos Alexandru

www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Andutzy, Jadi e cea care ne-a trecut pragul...eu as fi fost doar de vina daca o dadea nasol ...si m-a lasat responsabila cu rextul pt mamici de sept-oct. Da textul lacrimogen din capul capitolului ii apartine in intregime.

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Sunteti de caterinca...si va iubesc pentru asta!

Andra, mami de Horia Andrei siDragos Alexandru

www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi

Mergi la inceput