* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (27) *
Raspunsuri - Pagina 23
lumsta spune:
fetelor dar cate suntem!!!!!!!!!!!
oare vom avea loc in maternitati?
de cata vreme va conversati voi? eu acum am intrat in medical si am timp dar pana acum....
LUMI
21+
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by Adryana_4u
....Pt ca si eu am o problema asemanatoare...a miscat,intr-o noapte chiar l-am simtit sughitand destul de mult,iar de vre-o saptamana si ceva e liniste...de ce oare?parca sa zic ca ceva miscari,dar foooaaarte slabe au fost,dar nu sunt sigura,si nu se compara cu cele de dinainte..nu stiu ce sa zic,si mie mi-e frica,sper sa ajung in curand la eco,si sa fie bine,sa ma linistesc....aveti vreun sfat pentru noi???
Adriana S.
Adryana_4u la multi ani fericiti !
La tine inca nu este o problema daca nu il simti pe bebe inca zilnic.
Tu de abia ai intrat in sapt 18 si fiind prima sarcina este absolut normal.
Ginette este putin ingrijorata deoarece pana acum bebe misca constant si ea este in sapt 22.
Dar oricum si la ea probabil bebe este asezat in placenta anterioara si este mai finut in miscari.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )
honey79 spune:
Din cauza crizei mele, nici n-am fost atenta la alte detalii.
Scuze fetelor.
Adryana LA MULTI ANI FERICITI!!!!!Iti doresc tot ce-i mai bun si mai frumos pe lume. Sa fii sanatoasa ,iubita si fericita, sa duci sarcina la termen si sa ai un bebe sanatos, voinic si mancacios.
Lumi bun venit printre zuzici.Sarcina usoara si la termen.Te asteptam cat mai des printre noi.
www.genjerdan.com/private/9Months/" target="_blank">poze
bebe de Honey 16+
15+
lumsta spune:
HONEY fii increzatoare.......f bine ca ai descoperit asta la timp! si f bine ca iti face cerclaj!vei putea fi sigura ca nu vei avea surprize mai tarziu. cat despre spital stiu ca e nasol....dar intr-un fel o sa te simti mai in siguranta acolo.
eu am avut o perioada de contractii si am fost in spital(eram la fel de speriata)....dar mi-a facut bine. Acolo simti ca esti aproape de cei ce pot face ceva ptr tine. Joi ma duc si eu la echografie si daca nu e ok nici colul meu....o sa fac acelasi lucru.
am avut si eu zile nasoale rau...m-a ajutat sa stau pe net(msg, forum). la subiectul "contractii nedureroase" gasesti multe burtici cu probleme asemanatoare: col scurt, col deschis cerclaj..........
LUMI
21+
zeririlouiza spune:
Honney mi-am adus aminte, trebuie sa te linistesti sa nu mai planci ca sa stii, chiar daca miri nu este facem noi rost de un shlap 45 si venim la tine . Cu ajutorul lui Dumnezeu vei trece cu bine maine, bafta curaj si va fi bine pana la cele 40 de saptamani.
Louiza 20s + 60%
candvine
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere
09 septembrie 2007
creata2008 spune:
Honey, sunt nebuna, iti ziceam sa te duci la Giulesti..... Dar stiam foarte clar ca esti in Germania. Vroiam sa iti raspund cat mai repede, ca sa te incurajez.... si uite ce a iesit! Iarta-ma! Dar eu sunt patita, iar tu pareai foarte stresata si... hmmm. Du-te la neamtul ala si vezi ce zice si el, pentru ca cu atat mai mult ar trebui sa primesti o a doua parere, in conditiile in care ai zis ca astia de aici nu au aparate speciale pentru gravide. Dar femei-militar nu exista?
Ai grija de tine si tine-ne la curent!
lumsta spune:
multumesc ptr primire fetelor!
HONEY ptr mine stresul e cea mai mare problema! ieri a fost ingrozitor! f greu reusesc sa ma linistesc.
poate stie cineva vreo metoda de relaxare(ptr momentele cand am contractii)!
cred ca o sa cer singura cerclaj de frica sa nu mi se deschida colul de la contractii.
LUMI
21+
NataliaS spune:
Adryana - La multi ani!!!! sa fii fericita, iubita si sa ai un bebeb sanatos, frumos si norocos!
Lumi - bine ai venit printre zuze,daca nu esti inca, devii sigur
Louiza - eu v-am tot spus si voi nu ma ascultati, ca pana se intoarce Miri cu slapul 45, va imprumut eu unul 45-46 in caz de urgenta
pup!!!
Natalia 24+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
honey79 spune:
Ufff,Creata tu esti o dulce si-ti multumesc pentru cuvintele frumoase.
Eu sunt cea care, din cauza de prea multe ganduri in capul meu nebun, nu reusesc sa ma exprim cum trebuie.
Sa vedem daca resusesc acum.
1.De un an jumatate merg la un cabinet privat, la un dr neamt.pe nume M.
2.Cand am ramas insarcinata, am ales sa merg la Spitalul american, din cauza de limba si dosar.Aici nu am doctor , ci nurse/midwife.
3.Mi s-a facut ecografie, pe 9 iulie, de catre midwife.Atunci am vazut inimioara lui bebe .De atunci, la Spitalul american, ne cheama pe fiecare luna, la cursul despre care am vorbit mai sus.
4.Pe 19Sept, am programare, tot pentru curs, la Spitalul american,unde... midwife imi va da si o trimitere la o anumita clinica nemteasca, pentru ecografie... banuiesc morfo de trim II.Asta s-ar intampla poate,undeva la sf lui sept, inceputul lui octombrie.
5.Dupa dezamagirea de la curs din august, cand n-am aflat nimic nou, am decis sa imi fac o programare la doctorul M mentionat mai sus,neamt, la care fusesem pt o alta problema la fiecare 3 luni.
Deci...el mi-a facut ecografia de azi si ne-a dat recomandarea sa fac cerclaj si a si sunat la un Spital German... pentru programare, cat mai curand...adica maine dimi la 8:30.
Initial, vroia sa ne trimita direct de la cabinetul lui, la Spital pentru cerclaj.
Sper din suflet ca am lamurit cat de cat incurcata poveste.
Va pup pe fiecare in parte si va multumesc de incurajari si de cuvintele linistitoare.
www.genjerdan.com/private/9Months/" target="_blank">poze
bebe de Honey 16+
15+
nemary spune:
quote:
Originally posted by Ginger00
acum se vad?
+20 sufletelele mele
Atat mai avem
http://www.flickr.com/gp/12633231@N05/Tj0xtE
da, se vad ce burtica frumoasa. sa cresca mare si ea si locatarii ei, sa fie sanatosi si voinici.
Mari 19+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.