* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (27) *
Raspunsuri - Pagina 24
Adryana_4u spune:
multumesc din nou pentru urari,fetelor!Sunteti niste dragute!
lumsta-bine ai venit,vezi ce fete bune pe-aici?primire la fel de calduroasa am avut si eu ai sa te convingi ca aflii de toate aici,poti sa intrebi de toate,si sigur se gaseste cineva sa iti raspunda.
honey - subscriu si eu la ce ti-au spus celelalte fete,e bine ca ai aflat din timp,asa ai posibilitatea sa faci ceva sa fie bine,solutie este,asa ca nu-ti mai face asa multe griji,ca il ingrijorezi si pe bebit..curaj
In legatura cu problema mea,a mai patit cineva sa il simta pe bebe si apoi sa nu-l mai simta?sa ma linisteasca si pe mine cineva,ca nu stiu ce sa zic.....de ce s-o fi oprit dupa zile bune cand l-am simtit?????
si inca o problema mai am de rezolvat...invatati-ma si pe mine cum fac sa-mi apara(la semnatura sau nu stiu cum) varsta sarcinii,si caruciorul pe care il vad afisat la toata lumea?
pupici la burtici si la bebitii mici,sa se faca mari,sanatosi si norocosi
Adriana S.
zeririlouiza spune:
Natalia mersi pentru shlap acum stiu la cine sa apelez
Louiza 20s + 60%
candvine
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere
09 septembrie 2007
raca spune:
Honney imi pare tae rau pentru ce ti se intampla. poate chiar ar fi bine sa mai faci un cntrol la alt medi. Daca intr-adevar se confirma aceeasi problema e bine ca ai aflat din tmp si poti face cerclajul pentru a evita astfel eventuale probleme. Oricum sunt sigraca totul o sa fie bine in final.
Iti tinem pumnii si te asteptam cand te intorci de la spital sa ne spui ca totul e bine .
17+
Vine Barza!
nemary spune:
Honey, mult succes maine la spital si fii sigura ca va fi totul bine. Important este ca ai aflat la timp si nu vor mai fi probleme de acum incolo. Relaxeaza-te si odihneste-te cat mai mult. Gandeste-te ca bb are nevoie de tine.
Mari 19+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
numeioana spune:
Va pup pe toate, fetelor! Honey, iti tin pumnii la cerclaj. O sa fie bine, o sa vezi! Bafta multa!
Eu am cam lipsit din cauza ca nu mi-a mers netul, dar, in ciuda faptului ca am inceput munca, sper sa fiu mai des pe la voi.
Ioana
15+
burtica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
raca spune:
Honey acum am terminat de citit si eu toate posturile tale si am vazut ca varianta cu mersul la alt medic nu se aplica. Oricum bine ca ai aflat din timp.
Adryana La multi Ani!! Sa ai parte de tot ce iti doresti , o sarcina usoara si un bb sanatos si frumos.
PS: am o problema cu tastatura si daca nu sunt foarte atenta vad ca imi cam lipsesc din litere. Sper sa intelegeti voi ce am scris...
18+
Vine Barza!
AngeliquedeS spune:
Honey, linisteste-te, colul de 3,5 cm nu e scurt, este chiar normal. Si daca e o pb mai bine ca ai decoperit-o fiindca se poate astfel remedia fara absolut nici o urmare. Stai aici cu noi si te linistim noi, mai cu un shlap, mai cu o glumita
Lumi, bine ai venit printre noi!!!
Pupici,
Angelique 23+ bb Victor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
zeririlouiza spune:
Fetelor eu va pupicesc pe maine
Lumi bine ai veniot printre noi
Honney si eu am colul de 6,5 si e ok, dar ti-am zis bafta maine si o sa fie ok
Louiza 20s + 60%
candvine
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere
09 septembrie 2007
gugushtiuc spune:
Buna zuzici! Am ajuns si eu dupa cateva zile pe acasa.
LA MULTI ANI sarbatoritelor! Multa sanatate si fericire. Cadoul cel mai de pret il aveti in burtica, cred.
Honey imi pare rau ca au aparut probleme. Sa stii ca nu e chiar atat de negru cum pare. Cerclajul nu e atat de nasol, nu simti nimic si e foarte util pt ca iti permite sa duci un mod de viata normal. Cat am stat in spital o groaza de feteerau internate pt a urma aceeasi procedura. Ceea ce nu inteleg eu e faza cu colul. Un col de 33,1 mm e chiar ok. Eu il am de 29 si nu-mi fac robleme. Nasol e ca e deschis. Fii curajoasa! pup!
GUGU 22+ Iris sau Alex
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic
gugushtiuc spune:
quote:
Originally posted by lumsta
multumesc ptr primire fetelor!
HONEY ptr mine stresul e cea mai mare problema! ieri a fost ingrozitor! f greu reusesc sa ma linistesc.
poate stie cineva vreo metoda de relaxare(ptr momentele cand am contractii)!
cred ca o sa cer singura cerclaj de frica sa nu mi se deschida colul de la contractii.
LUMI
21+
E- he-he! Uite ca am dat de o colega de suferinta, daca se poate spune asa. Si eu o duc dintr'o contractie in alta de pe la 10 saptamani. Noi doua cred ca avem multede povestit la cap asta.
Sa incepem cu inceputul. Ce tratament iei pt afurisitele de contractii?
GUGU 22+ Iris sau Alex
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic