* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (27) *
Raspunsuri - Pagina 22
irinouka spune:
honey, incearca sa stai azi cat mai mult pe forum si, cat se va putea, sa te linistesti asa, cu si pe langa noi. sa nu il panichezi si pe baiatul tau sunandu-l si chemandu-l eventual acasa, el oricum va avea sentimentul idiot si frustrant ca nu poate face nimic, ca nu te poate ajuta. in orice caz, cel mai important lucru din toata povestea ta este unul pozitiv: ai aflat din timp ca exista o potentiala problema si in scurta vreme te duci la medic si faci cel mai important pas spre a o rezolva. ai fost foarte inspirata si curajoasa ca te-ai dus la ecografie si poate ca, in felul asta, ai evitat o nenorocire!
o sa faci cerclajul si totul o sa fie bine iar bebelusul tau cel simpatic si somnoros o sa doarma si mai frumos, si mai linsitit, pana se va face mare-mare si se va prezenta, cu arme si bagaje, la marea voastra intalnire! hai, te rog, fruntea sus!
te pup mult!
irina 20+
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
NataliaS spune:
Ginger - ce burticuta frumusica ai
Honey - nu fi trista fata draga, ar trebui sa fii fericita ca ai descoperit buba in timp util...las ca trece si apoi te vei putea bucura de sarcina in continuare fara nici o pb. Iti tin pumnii sa fie bine maine!!! pe burtik
Natalia 24+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
Ginger00 spune:
Honey - mama , nu te speria ca cerclajul e de ajutor la o sarcina cu col deschis,sa fiu sincera si eu am cerut sa mi se faca dar dr. mi-a zis ca nu e nevoie desi poate as fi mai linistita cu el...Tu gandeste-te ca o faci pentru bebisorul tau
+20 sufletelele mele
Atat mai avem
http://www.flickr.com/gp/12633231@N05/Tj0xtE
gabrittza spune:
la multi ani sarbatoritelor de ieri si de azi.va rog sa ma iertati dar eu am o problema cu numele si nu pot sa le retin deci mii de scuze va rog!
gabrittza 17sapt+
gabrittza spune:
voi la cat timp mergeti la medicul ginecolog?
si eu trebuie sa nasc tot la elias si acum nu stiu ce sa mai zic?
cele care mai sunt in situatia asta ce faceti?incotro mergeti?
gabrittza 17sapt+
zeririlouiza spune:
Ginger frumos burtic
Louiza 20s + 60%
candvine
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere
09 septembrie 2007
Lala_D spune:
Honey bafta maine la spital si nu mai fi suparata.Este foarte bine ca ai descoperit problema la timp . Este o interventie care se face in mod frecvent si cota succesului unei nasteri la termen este foarte ridicata.
Ginger frumoasa graviduta esti
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )
ginnette spune:
Honey,
Stai cuminte in pat (sa nu plangi ca venim sa te batem ).
Am o colega care a facut cerclaj la ambii copii (are un baiat de 12 si o fata de 7) si a avut munca de teren. Si a dus sarcinile pana la termen si sunt amadoi "belea" (in sensul bun) de copii.
Nu te nelinistii ca totul va fi ok
Mary, ,
Ma tot gandesc dak e totul in regula; sa-mi dea macar un "balonas" sa stiu ca e bine.
Adryana,
Eu sunt "disperata" care n-o simte pe bebelina ; am simtit-o prima data pe la 18 sapt; apoi am mai simtit-o (cam rar, odata pe sapt) dar de joia trecuta nimik.
Roxana 22+
Abia astept sa ne intalnim !
honey79 spune:
Va multumesc fetelor pentru incurajari si va pup dulce dulce pe toate.Va iubesc mult mult de tot.
Creata doctorul la care am fost azi, e doctorul care m-a tot urmarit in ultimul an si jumatate .Am ales sa mer la Spitalul Militar American pentru urmarirea sarcinii, din cauza ca toata lumea acolo vorbeste engleza, deci dosarul meu va fi in limba engleza. Noi asteptam dintr-un moment intr-altul sa ne vina ordin sa plecam in SUA.
Chestia e ca, la spitalul american, nu au ecografe performante.Deh, nu-s bazati pe bebelusi , ci pe ingrijirea soldatilor.
Ca sa nu mai zic ca mi s-a facut ecograf pe 9 iulie si de-atunci nimic. Singura chestie pentru care ma cheama luna de luna acum, dupa cum v-am mai zis , e un fel de curs, unde se strang cateva gravidute, stam 2 ore pe scaune, si vorbim...chestii pe care eu una le-am aflat de pe forum.Deci simt ca pierd timp cu cursul asta. Nu vad cum cineva imi poate spune daca bebele meu e bine sau nu, daca placenta, colul,etc sunt ok...doar discutand.
Asadar, am luat decizia sa merg la doctorul neamt ... care m-a urmarit inainte, pt alta problema,ce-i drept, dar care a fost atent si intotdeauna a avut timp sa stea de vorba cu mine si sa-mi raspunda la intrebari.
Plus ca are aparatura ca lumea.
Cat despre colul deschis, l-a vazut la ecografie,intravaginala.Mi-a dat si poza, cu care voi merge maine la un Spital German si unde se vede foarte bine colul deschis.
Sper din suflet ca bebe sa fie bine si ca totul sa decurga cum trebuie,iar Doamne-Doamne sa ne fie alaturi tot drumul care duce la marea inatalnire dintre mine-mamica si bebe-mult prea dorit.
www.genjerdan.com/private/9Months/" target="_blank">poze
bebe de Honey 16+
15+