* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (27) *
Raspunsuri - Pagina 18
Gina M spune:
Creata2008 - ce bafta!Daca n-ai incotro, asta este!
Bine macar ca primesti in mare cele necesare pentru BB.
Si noi am primit la prima fetita din partea familiei,prietenilor etc, tot ceea ce am avut nevoie (ne-au facut o surpriza uriasa) si ne-a prins tare bine.
Dupa 4 ani de folosinta insa,ne-am gandit sa schimbam decorul.
Laura Ioana - Hehehhhhh, imi place cum l-ai luat pe doctor cu faza:" sa nu mai ziceti nimanui, ca dupa aia aflu si eu!" Multa sanatate iti doresc caci, le rezolvati voi pe celelalte.
Eu am avut astazi f' mult de lucru iar dupa ce am papat am facut baita , i-am tras un somn sanatos iar acum in plina noapte, nu mai am somn si bantui pe la comp'.Ma duc sa ciugulesc ceva!
Poze - Recente & David Benyamin 23+
nemary spune:
Monica si Creata bine ati revenit si voi din concediu.
Adab, felicitari pentru fetita, sa creasca mare si frumoasa.
Mari 18+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
kalosalina spune:
Buna zuzici!
Lala 20, Adryanna Sa fiti sanatoase voi si bebeii vostri si sa aveti parte numai de iubire si fericire!!!
Eu nu prea am noutati, bebe misca de zor, dar ma mai doare din cand in cand burta jos...sper sa fie bine.
Aaa, am uitat sa va spun ca m-am hotarat sa renunt la medicul meu de la Elias si cred ca voi merge la dr. Bechir de la Giulesti. Voi ati auzit cave despre ea.
Nu stiu dc ati citit subiectul deschis de mine saptamana trecuta...va povestesc pe larg: dr de la Elias m-a informat ca in ultima vreme maternitatea nu mai face fata nr mare de nasteri si directorul spitalului a hotarat sa nu se mai primeasca gravide pt nasteri cateva zile la anumite intervale de timp (cand sunt patuturile pline). Astfel, pot sa am ghinionul sa ma trezesc ca nu voi putea naste in Elias cu dr meu si sa nasc unde apuc si cu cine apuc. Asta este motivul pt care m-am hatarat sa-mi schimb dr si spitalul. Ce parere aveti? Cred ca numai in Romania se poate intampla asa ceva...
A venit Bebica!!!
19+
nemary spune:
quote:
Originally posted by lumsta
ma primiti si pe mine printre voi?
sunt in concediu medical, ma chinuie niste contractii nedureroase, si un stres cumplit. e nasol sa stai singura in casa( ca nu prea trebuie sa fac efort).
lumi
21+
bine ai venit printre noi. imi pare tare rau ca ai probleme si trebuie sa stai in casa. dar, lasa, alaturi de noi iti va trece timpul mai repede.
Mari 18+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
creata2008 spune:
E o mare tampenie, evident, dar ar trebui sa ii multumesti ca totusi te-a prevenit din timp si te agiti la 5 luni de sarcina sa iti gasesti alt medic, nu la 9 luni sau chiar in ziua nasterii. V-am spus ca privesc viata cu 5 ochi, si toti pozitivi!
Nu am auzit nimic de Bechir, eu sunt la Dracea, dar Giulestiul este renumit pentru doctorii sai. Sa speram ca nu vei avea probleme cu noul doctor.
Fetelor, multumesc pentru urarile de bun-venit. Si eu ma bucur ca v-am regasit! O sa intru pe topic-ul cu intalnirea, sa semnez condica.
Alina023, ti-am trimis PM.
quote:
Originally posted by kalosalina
Buna zuzici!
Lala 20, Adryanna Sa fiti sanatoase voi si bebeii vostri si sa aveti parte numai de iubire si fericire!!!
Eu nu prea am noutati, bebe misca de zor, dar ma mai doare din cand in cand burta jos...sper sa fie bine.
Aaa, am uitat sa va spun ca m-am hotarat sa renunt la medicul meu de la Elias si cred ca voi merge la dr. Bechir de la Giulesti. Voi ati auzit cave despre ea.
Nu stiu dc ati citit subiectul deschis de mine saptamana trecuta...va povestesc pe larg: dr de la Elias m-a informat ca in ultima vreme maternitatea nu mai face fata nr mare de nasteri si directorul spitalului a hotarat sa nu se mai primeasca gravide pt nasteri cateva zile la anumite intervale de timp (cand sunt patuturile pline). Astfel, pot sa am ghinionul sa ma trezesc ca nu voi putea naste in Elias cu dr meu si sa nasc unde apuc si cu cine apuc. Asta este motivul pt care m-am hatarat sa-mi schimb dr si spitalul. Ce parere aveti? Cred ca numai in Romania se poate intampla asa ceva...
A venit Bebica!!!
19+
docdecap spune:
'neata!!
Adryana, si numai dragoste in jurul tau!!
fetele, va spuneam eu ca am o carte misto in franceza "bien-etre et maternite", am luat-o in vacanta si am inceput sa fac chestii de acolo, si va povestesc una super-tare: ca sa stai pe spate cu coloana dreapta, te poate ajuta tati. te intinzi pe spate cu genunchii ridicati, el vine cu mainile printre picioare si le baga sub tine pana ajunge cu palmele pe talie, adica tot antebratul lui este sub tine (moment mai delicat, ca da cu nasul exact in partile mai intime, si riscati sa dati in altele...) si apoi le trage de sub tine incet, intinzandu-ti coloana in zona lombara. e SUUUPER! lu' bebe meu ii place, cum facem asta cum incepe sa faca valuri frumoase... plus ca imi odihnesc coloana. Ca tot in cartea aia scrie sa nu cambram coloana in zona lombara, trebuie sa fie cat mai dreapta, si cand stam in picioare sau pe scaun.
e, asta fost sfatul zilei, va pupa
Monica 22+ cu putsa
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
Carmilia spune:
Buna la toate zuzele!
E o adevarata placere sa va citesc,imi ridicati moralul...care e cam josMa cam doare burta de vreo 4 zile,sunt ametita rau si-mi bubuie capul.Ma "tarasc" la serviciu si inapoi acasa,dar nu ma simt grozav nici in pat.Mi-am amintit ca sora-mea era sa piarda sarcina pe la 6 luni,si am senzatia ca si bebele meu e jos de tot.La eco merg abia joia viitoare,asa ca pana atunci nu stiu ce sa fac.Poate sa-mi iau un medical...dar ma urc pe pereti stand in casa!Grea viata...
Va pup
Carmilia 21s2z
nemary spune:
Creata, preturile pe care le-ai spus sunt de la Diagnosis?
mie mi se parea mult 205 ron la CMU si ma gandeam sa caut in alta parte mai ieftin.
kalosalina e bine ca ti-a spus din timp, dar oricum, asa ceva doar in RO se poate intampla. si bebelina mea misca de zor si cateodata ma doare rau burtica si in vagin am ca niste junghiuri.
Mari 19+ bebe
odiseea
kossir spune:
BUna dimineata zuzici si o zi buna sa aveti!!
Adryana "LA multi ani!". Sa fii fericita, iubita si o mamica implinita.
Carmilia nu-ti mai fa tot felul de ganduri, dureri avem fiecare cate putin, incearca sa gandesti pozitiv si sa stai cat mai cumintica pana mergi la ecograf.
Honey succes la eco, sper sa-l vedeti cat mai bine pe bb si sa vii cu vesti.
Fetelor noi azi mergem la Megarama la film, il scot pe asta micu ca maia re doar doua zile si incepe scoala, macar sa intre relaxat, ca incantat nu e deloc. Asa ca voi viziona din nou un film de desene animate, Simpsonii cred, care nici nu-mi palc. Dar ce nu facem noi pt comorile noastre? Fiul meu s-a trezit deja ca sa nu piarda cumva inceputul filmului.
Va pupic si sa aveti o zi buna.
Carmen mami de Mihai 24.8.99 ; 18+,
creata2008 spune:
quote:
Originally posted by nemary
Creata, preturile pe care le-ai spus sunt de la Diagnosis?
mie mi se parea mult 205 ron la CMU si ma gandeam sa caut in alta parte mai ieftin.
Nemary: nu te mai gandi!!!!! Diagnosis, echo 4d 370 ron plus 23 ron cd-ul. Ramai la CMU, te rog. :):)