* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (27) *

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Carmilia,

Nu te mai gandi la lucruri "negre" - stiu, e greu (si e simplu sa-i zici altuia) dar incearca.
Eu incerc sa nu-mi fac ganduri ca n-o simt.

Mary, ce chestie, tu o simti "de zor" si eu n-o simt.

Ce ti-e cu bebelushii astia !!!

Roxana 22+

Abia astept sa ne intalnim !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

Carmilia,
mai bine iti iei un medical si stai linistita, mai ales daca simti sarcina jos. Gandurile negre sunt una, starea de rau e alta. uneori au legatura, alteori nu. tu ai grija sa nu creezi tu una!!
Iti iei frumos un medical, stai acasa in perne o vreme, iti iei integrame, sudoku sau alte insitutii de pierdut vremea, ca sa nu mai zic de tv, scrii pe forum, ne citesti, etc. si incerci sa nu te mai soliciti fizic prea mult.
Sa nu mai zic de niste carti bune, dar cu alea si durerea de cap nu faci o combinatie prea reusita. Eu am stat acasa 2 saptamani dupa lesinul si cazatura de mai demult, si a fost taaare bine, macar mi-am spalat creierul cu toate documentarele posibile de pe discovery. nu eram consemnata la pat, era doar de ne-iesit afara pe caldura aia.
Incearca macar vreo 3-4 zile (spat asta) si vezi cum e.

te si capul sus, sa aiba bebe loc unde sa se urce!!

Monica 22+

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Creata iata programul

BABY EXPO info
Editia 9, de Toamna

Sala Polivalenta - Bucuresti

Orar

Joi 27, Vineri 28, Sambata 29 si Duminica 30 Septembrie
Zilnic intre 10.00 si 19.00

Tarif Intrare

Adult : 6 lei/adult
Copil : gratuit

Intrare interzisa minorilor neinsotiti.

Parcare

350 de locuri de parcare - GRATUIT

Pentru a evita blocarea traficului, rugam frumos toti soferii sa nu parcheze pe drumul de acces pana la BABY EXPO, sa nu parcheze pe trotuare sau borduri, sa nu parcheze pe caile de acces din jurul Salii Polivalente.

Louiza 20s + 60%
candvine

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere

09 septembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Louiza - gracias! N-am avut timp sa dau search pe google, ca e doar a doua zi la job... :(

Am postat si pe topicul dedicat intalnirii. Ziceam ceva de un sondaj, ca sa vedem cate ne strangem, unde si la ce ora.

Intrati, fetelor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_mary spune:

quote:
Originally posted by Lala_D

mary_mary cand ai PM activat iti apare iconita rosie sus in stanga cand citesti un mesaj. La tine inca nu apare.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

cred ca de data asta i-am dat de capat. Merci pt. pont.. Te mai rog, doar, sa-mi trimiti parola.

merci,

mary-mary, 22+,

p.s. la multi ani Adryana_4u!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

salutaaaaaaaaaare!!! ce fac fetele?
creata, cred ca numele pe care nu l-ai retinut (in afara de herghelegiu si pop) ar fi iosup. cabinetul la care il gasesti se cheama fortis si pt programari poti suna la 0724 464646. am fost acolo saptamana trecuta si a costat 3 milioane. cu siguranta ca pe piata sunt si preturi mai mici dar e clar ca asta nu e cel mai mare. :-) bafta!

kalosalina, m-a cam ingrijorat ce ai scris de elias. si medicul meu e tot acolo (tu la cine mergi?). pana acum nu mi-a spus nimic de chestia asta dar peste 2 saptamani cand ma duc la control o sa-l intreb in mod sigur. aiurea de tot povestea, n-am mai auzit asa ceva. ce stiam e ca sunt probleme acolo cu nasterile premature, pe care nu le mai "primesc". foarte urita treaba, m-ai cam pus pe jar...

monica, nici la noi nu-i de joaca povestea cu 4X4. problema e ca baiatu' meu se ocupa, printre altele, si cu plecat in drive test cu diverse masini, inclusiv cu elefanti d'astia, si am avut parte de hurducaiala pe forestiere si pe platouri montane de ma mir ca inca nu-mi fileaza prea multe lampi. chiar acum 2 saptamani am urcat din sinaia la piatra arsa-babele, ca trebuia neaparat "sa vedem" cum se comportan nu stiu ce versiune noua a nu stiu carei marci. si am avut cam aceleasi probleme, cu vezici si alte nenorociri, e clar ca a fost ultima mea tura de sport extrem de genul asta, gataaaaaa!!!

pup!

irina 20+
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Mary ti-am trimis PM

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

O zi buna la toate
Am pus vreo cateva foto cu burtik de gemenasi .E in norma, ce ziceti?

+20 sufletelele mele

Atat mai avem

http://www.flickr.com/photos/12633231@N05/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Irinouka eu mergeam la Parvu. Mi-a spus ca au patit-o chiar 2 gravide de ale lui. Au venit sa nasca si nu au fost primite in spital. Una era chiar din Ploiesti sau Pitesti (nu am retinut) venita...nasooool. Mi-a sugerat sa sun la maternitatea Elias deschisa in colaborare cu CMU, unde pot sa-mi fac programare pt nastere si sa nasc tot cu el fara nici o problema, in rezerva, bla, bla... Cand am auzit de CMU, m-am gandit ca sigur au niste preturi...si asa si este: 1950 eur nasterea normala si 2300 euro cezariana. Asa ca...ce sa-mi mai bat capul? Ma duc la Giulesti si gata. Doamne ajuta de data asta sa fie bun si dr si spitalul, si noi sa fim sanatosi!

A venit Bebica!!!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

ginger, nu se vad pozucile. :-( eu, cel putin, nu le vad. verifici tu linkul, te rog?

pup

irina 20+
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput