* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (27) *
Raspunsuri - Pagina 17
ginnette spune:
Neata fetelor,
Lala_D,
Multumesc mult (ca ai "grija" de mine )
N-am fost la eco (aseara am plecat tarziu de la munca); am incercat faza cu ciocolata... nimik!!!
N-am simtit-o nici aseara, desi am mangaiat-o si i-am vorbit amadoi (dak ne vedeai cum vorbeam la burta...).
Am vorbit cu dr. si mi-a zis ca n-o simt des ca deocamdata are loc suficient si nu se "ciocneste" de mine.
Mai astept doua zile si apoi ma duc la eco, ca nu mai rezist.
Diseara ma duc la medicul de familie sa-mi dea program redus.
Roxana 22+
Abia astept sa ne intalnim !
zeririlouiza spune:
Adryana_4u
Lala 20 Si tie la multi ani, imi cer scuze dar nu vazusem ieri ca am avut o carca de treaba
Louiza 20s + 60%
candvine
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere
09 septembrie 2007
Lala_D spune:
ginnette cred ca doctorul are dreptate
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )
creata2008 spune:
quote:
Originally posted by Gina M
creata2008 - 3.700.000 morfo 4d si 230 mii inregistrarea pe cd mi se pare foarte mult!Nu poti gasi un alt loc mai ieftin sa salvezi niste banuti?!
Da, Gina, v-am zis ca iarasi bat recordul la preturi. Nu stiu cum se face, dar tot timpul am nimerit numai scoruri mari. Ca deh, isi permit parintii, nu?! Doctorul meu mi-a dat 3 nume de echografisti: Herghelegiu (am sunat in iunie si avea liber de-abia in octombrie, cand era prea tarziu pt morfo de trim 2), inca unul (am un lapsus acum - nu am gasit niciun numar de telefon valabil si nici clinica la care ar activa) si Pop, de la Diagnosis. Ca atare, am ramas cu Pop si cu Diagnosis. Pana acum nu m-am agitat sa verific daca totul e ok, dar am citit ce a patit Laura Ioana cu acea asistenta "draguta" si am zis sa verific. Iar eu nu veneam din Piatra... Si daca tot am sunat, am si intrebat cat costa. Cam asta e istoria... Dar gandesc pozitiv. Fac mari economii la lucrurile absolut necesare: primim patut, carut, landou, scoica de masina, swinger, scaun de masa si o multime de alte traznai, asa ca pot da si eu 4 milioane pt un echo, nu??? Hahhahaa!
Laura Ioana spune:
Adryana La multi ani sa ne traiesti!
Gina nu am aflat sexul, nu ca n-ar fi vrut copilul (care statea iar cu pisioarele asa fel incat sa vedem daca ne pricepem), dar nu am vrut noi. Dr s-a uitat si zice: "Da, m-am lamurit care-i sexu'" si io repede: " sa nu mai ziceti nimanui, ca dupa aia aflu si eu!" Dar o cam manca limba (tineti minte ca ea m-a dat de gol ca-s insarcinata, cand a sunat-o pe soacra mea si a felicitat-o).
22+
Poze Laura
Puiul nostru drag
creata2008 spune:
quote:
Originally posted by Gina M
Doamnelor, cu intalnirea aceea cum a mai ramas?!Abia astept sa vad poze cu voi!
Da, corect! Am uitat sa zic ca sunt on. Dar, va rog, cand o preconizam? Pe ce data? Si cand e Baby Expo? Si unde e?
Oriunde in Bucuresti, pentru mine nu conteaza. Am masina si sunt un adevarat taximetrist. Chiar pot lua si cateva fete, care stau in drumul meu.
Dar nu agreez foarte tare ideea de a merge impreuna la Baby Expo pentru ca sigur cele mai multe dintre noi vor sa mearga cu sotul si/sau mama, sa se sfatuiasca. Plus ca altele dintre noi (eu, de exemplu) nu stim sexul si e posibil sa ne rezumam doar la cateva body-uri.
ginnette spune:
Creata,
In principiu este pe 30 sept in Herastrau (dar nu este "batut in cuie") - vezi ca a deschis Gatta, subiect "intalnirea zuzelor de ian-feb 2008" (parca asa se numeste ).
A ramas sa mai dezbatem subiectul.
Cat priveste Babyexpo, si eu sunt de acord ca mai bine mergem separat (fiecare cu cine vrea)
Roxana 22+
Abia astept sa ne intalnim !
honey79 spune:
Neata Zuzici.
Noi ne-am trezit, ne-am baut cafeluta, iar acum ne pregatim de mers la doctor pentru vizionat pe bebe. Plecam in jumatate de ora.
Pupicei dulcei.
www.genjerdan.com/private/9Months/" target="_blank">poze
bebe de Honey 16
15+
nemary spune:
Natalia, bine ai revenit. ma bucur ca ti-a priit concediul si va simtiti bine, si tu si bebelina.
Si mie la toate testele si 95% dintre cunoscuti imi spun ca am baiat, dar la eco mi-a spus fetita. oricum, nu as vrea sa se mai schimbe sexul.
Mari 18+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.