Mamici de septembrie - octombrie 2007 (72)
Raspunsuri - Pagina 8
carpatina spune:
quote:
Originally posted by bumbita
am cautat azi toata ziua si tot nu inteleg ce relevanta are IR-ul asupra DPN.[ajutor]
Pai si cine a zis ca are?
34+ cu Ioana
andrruzza spune:
quote:
Originally posted by bumbita
am cautat azi toata ziua si tot nu inteleg ce relevanta are IR-ul asupra DPN.[ajutor]
poze si filmulete cu ingerasul nostru
bumbita mami de eduard ( 38 + ) si de sebastian(03.01.2006)
Doar in cazul unei rezistente marite a fluxului in arterele uterine sau artera ombilicala, daca se constata ca bebe nu se hraneste corespunzator, este in suferinta, stagneaza in greutate, atunci poti sa spui ca s-a fixat nasterea din cauza de IR-uri.
Altfel, n-are nici o legatura IR cu DPN-ul, din cate stiu eu!
Dar dr. nu te poate lamuri?
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
prisi spune:
quote:
Originally posted by iulaug2007
Odissea noastra s-a incheiat!
Urmati voi, Mamici de septembrie-octombrie, sa traiti cu adevarat cel mai frumos moment din viata...intalnirea cu bebelusii vostri! Sa traiti acele momente din plin, sunt unice si de nepretuit!
Sa va dea Dumnezeu copii sanatosi si ne intalnim la Scutece cu pruncii in brate!
multumim de urari iar pentru voi bebei cuminti si sanatosi
azi e 1 septembrie.....am implinit 40 de saptamani (Danielle nici vorba de nascut la 37) Roxana a scapat ar trebui sa urmez si eu cu Mirela, mai ales ca am fetita si cica ar fi mai grabite ( da de unde)
in seara asta are o activitate bebelina de nu mai stiu ce sa-i fac , mai devreme nu am mai simtit nici o miscare si am bagat putin Pepsi, iar acum ne distram
poze
40+ Miruna
bumbita spune:
carpatina pai azi cand am fost la echo, mi-a zis dr echografist ca un IR mai mic de 0, 50 inseamana ca nasterea urmeaza sa se declanseze in zilele imediat urmatoare. si eu curoasa, am tot cautat mai concret cate zile de asteptat presupune un IR de 0, 56.
nu vreau sa va stresez sau sa va plicti cu problema mea, da'.... nu gasesc raspunsul.
ramonaiani spune:
Nu s-ar zice ca fetele sunt mai grabite. O asistenta in spital chiar spunea ca fetele vin mai tarziu - "se mai aranjeaza oleaca, un pic machiaj, ceva".
Pe mine m-au lasat contractiile pana la urma. Asadar .. alarma falsa. Imi cer scuze pentru palpitatii, Piciulika.
Ma bag si eu in pat, la somnic.
Noapte buna tuturor
37+
bumbita spune:
prisi si tu mare rabdare trebuie sa ai!!!
eu deja nu mai pot, mi-a venit i mie de nascare citindu-va pe voi. mi se spusese ca a doua nastere se declanseaza mereu mai devreme si tot speram sa nasca cu doua trei saptamani inainte de termen, da' acum, vazand mamici de bebeb2 care nasc la termen...zic pass,
luy spune:
Am intrat in mod special sa-i pun majorete Roxanei, dar vad ca s-a grabit si n-a mai asteptat inducerea ! Nu am timp sa ma uit in urma ce s-a intamplat, dar ma bucur ca e totul bine ( a nascut natural ???? a, nu, asta trebuie sa ma duc sa vad din urma, Doamne, 4.8 kg !!!! )
Asadar felicitari din suflet pentru curajoasa mamica, sa te refaci cat mai repede si sa te bucuri de un bebe sanatos, frumos, cuminte si papacios !
Mai am de felicitat inca o proaspata mamica, vad, asta e o alta surpriza pentru mine : mamica de scumpa Erika, devylla ! Sa fiti sanatoase, sa aveti nopti linistite si zile pline de zambet !
Fetelor, va pup pe toate, va pun majorete celor care urmeaza sa nasteti, vad ca nu se mai respecta nici o ordine
Fiti curajoase, indiferent cum veti naste, fericirea pe care o veti simti cand va veti tine in brate minunea o sa stearga orice amintire dureroasa !
Mi-e dor sa stau de vorba cu voi, dar printzesa este stapana mea acum, si-mi face programul cum vrea ea. Dar sper ca in curand sa-si faca un program si atunci sa-mi pot gestiona si eu timpul mai bine si sa pot intra aici, sa va incurajez.
Inca o data, multi pupici si pentru urmatorul rand de mamici !
Luy, fericita mamica de Maria Teodora
prisi spune:
somn usor, ma duc si eu in pat ca bebelina ma bombardeaza rau si poate se mai linisteste
o noapte linistita si pupici
poze
40+ Miruna
adimercedes spune:
Devylla, felicitari pt bebelusa Erika, sa va traisca si sa va aduca bucurii si fericire!!!
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
Povestea obtinerii sarcinii