Mamici de septembrie - octombrie 2007 (72)
Raspunsuri - Pagina 9
adimercedes spune:
RoxanaG, sa va traiasca feciorasul. Vezi ca a stiut el ce a stiut cand e momentul potrivit . Refacere rapida si integrare usoara in rutina de familie!!!
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
Povestea obtinerii sarcinii
cecilia L spune:
Luy ma bucur ca esti bine si tu si printesa ta, iti multumim ca esti alaturi de noi, chiar daca mai rar, e normal, probabil nici noi nu o sa mai fim la fel de active cand o sa ne tinem micile comori in brate.
Vad ca pe aici se doarme, ma bucur, eu sunt de ''paza'' la schimbul de noapte, am dormit de la 11 la 1 si acum planton, probabil mai adorm pe la 4-5.
Chiar asa azi suntem in 1 sept. cine da startul la mamici de sept???????????????????
Nimic in direct?Normal ca nu, am ramas fara consilier, draguta de Roxana, cred ca nu mai are problema somn in noaptea asta,are nevoie de cat mai mult ca sa se refaca. O sa-i ducem lipsa.Sincer inca nu-mi vine sa cred ca a nascut natural un asa baiat, traiasca epidurala, ca altfel era tare nasol, vb si eu din banuieli, ce s-a intamplat o sa ne spuna ea cand o sa poata.
Gata merg in pat, am terminat cana de lapte, sper sa scap de arsurile mele de noapte sa ma pot odihni.
cecilia,39+ Cristian Matei
Mada28 spune:
Sa va traisca comorile Roxana si Devylla.
Devylla sa te bucuri de Erica.
Roxana ne uimesti, esti un adevarat model pentru noi.Sa-ti traiasca Andrei si sa te bucuri de el.
Va pupam pe amandoua
37+ Luca Mihai
alinus_25 spune:
Cucu-bauuu!?!
Nu mai e nimeni pe aici? Nimic live?
Eu am dormit de la 17 la 20, apoi de pe la 2 pana la 4 m-am invartit in pat, si acum pas somnic.
Sunt si singura acasa...altfel ar avea cine sa ma certe ca-l suprasolicit pe bb Iulius.
Realitatea e ca sunt stresata... astazi la 11.00 trebuie sa fiu in Iasi la control. Datorita patzanilor mele, a perindarii prin spitalul de la Barlad, a tzintuirii la pat, nu am mai putut pleca la drum. Nu am mai fost la dr asta de pe 21 iulie.
Am vb la tel cu dr saptamana asta, mi-a indicat sa ma pregatesc de drum...adica, la indicatia ei, greu-procuratele mele fiole de Gravibinon s-au dus intr-o saptamana... am facut prima sambata trecuta, apoi miercuri si vineri ultima.
Imi frec manutzele de grija... oare cum stau lucrurile pe la garsoniera lui bb, mi-e teama si de drum...
Foto nashit
Noi ne laudam cu 34s+ Iulius
Annisia spune:
Alinus, chiar nu ai pe nimeni in Bucuresti??? Mai fetelor, voi ati intrebat la farmacie si nu se gaseste Gravibinonul asta neam? Eu am uitat sa intreb, dar cand am facut si eu tratamanet, nu am avut niciun fel de opreliste in achizitionarea lui.... Mama lui de Gravibinon...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
tomasa spune:
Multumim mamicilor de iul-august pt. predarea stafetei. Si eu m-am emotionat cand am vazut ca noi urmam.
Bernix si Bobo, felicitari pt. fetita. E superba si foarte dulce!
Andrruzza, mi-a placut mult mesajul tau cu alaptatul.
Afibebe, colicii trec in general pe la 3 luni. In cazuri extreme, pot tine pana la 6 luni, dar tu nu ai motive de ingrijorare. Si cica la baieti trec mai repede. Pt. colici mi-am amintit ca eu am cumparat de la Kidex un ursulet cu sare care se incalzeste si se pune pe burtica. Este importat si comercializat de firma Kanebo din Bucuresti. Poate vin si la Baby Expo.
Picca, Esti tu foarte draguta cu mine.
Carpatina, tu n-ai 35+ sapt??? De ce ai ramas in urma mea cu semnatura, ca parca eram de-o seama?
Bumbita, nu au legatura IR-urile cu DPN-ul. IR-urile sunt rezistente uterine si arata in sist Doppler ce fluxuri de sange ajung la bb. Ele trebuie sa se micsoreze intr-adevar pe masura ce bb creste si te apropii de DPN ca el/ea sa ia in greutate si sa se dezvolte corespunzator. Dar nu-i o regula, sunt fete care au IR-uri sub 0.5 de la 20 de sapt, asta nu inseamna in nici un caz ca bb-lusii lor se vor naste curand, prematur. Cu cat sunt mai mici valorile, cu atat e mai bine pt. copil, eu asa stiu.
Sabina, si eu m-am conformat Tin pumnii sa nu te apuce pana nu vine sotul acasa. Desi ar fi frumos sa ai primul bebelus de sept...
Scuze ca sunt asa lapidara, e din cauza ca nu-s acasa si nu stiu cat ma tine conexiunea. Va tin pumnii tuturor:
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
35+Maria
Yaia spune:
'Neata, se pare ca se doarme la greu in dimineata asta, dupa fericitele evenimente de ieri.
Alinus bafta la medic azi. Sa ai un drum usor si sa te intorci cu vesti bune.
Irina 34+
miaunici spune:
Neata tuturor mamicutelor si gravidutelor,
noi bantuim prin casa de ceva vreme, nu mai avem somn pentru ca bebe a decis ca am dormit suficient, asa ca el a inceput programul de joaca chiar daca mamei lui i-ar mai placea un pic de odihna. Asa ca ne-am apucat sa mai citim din urma la odisee.
Roxana felicitari mamico, sa fie bebe Andrei sanatos si norocos in viata. Abia astept sa te intorci si sa ne povesti cum a fost nasterea. Ce mai nastere, wow
Bernix este minunata fetita , chiar ca nu spui din poze ca este micuta.
Alinus tin pumnii la consult, sa fie bine. Azi o sa merg prin oras pentru diverse cumparaturi iar in drumul meu o sa intreb la farmacii si de Gravibinon. Oricum pe seara o sa incerc sa intru iar pe net si te anunt indiferent de rezultat (ca am gasit sau ba). O idee - ai incercat cumva sa faci comanda prin farmacie? Stiu ca unele farmacii practica chestia asta, chiar daca nu au in depozit, ele pot comanda si dupa cateva zile te duci si-ti ridici marfa.
Pupici la toata lumea si sus inima, acum ca a venit toamna este randul nostru sa fim vedetele forumului. Se apropie momentul asteptat.
Iulia si bebe (sapt 35+)
Happiness_4_us spune:
Multumim din suflet, mamici de iulie-august!
Sa va traiasca minunile si sa va bucurati de ele!
Ne vedem la clubul scutecelor!
Numai bine!
Nana, 38+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
carpatina spune:
quote:
Originally posted by tomasa
Carpatina, tu n-ai 35+ sapt??? De ce ai ramas in urma mea cu semnatura, ca parca eram de-o seama?
Eu sunt cu cateva zile mai "mica". Saptamana mea se indeplineste lunea . Conform cerculetului ginecologic, ar trebui sa am dpn pe 9 octombrie... dar cum ciclul meu nu era la 28 de zile... iau in considerare data nasterii mentionata la prima ecografie. Mi-ar placea sa nasc pe 4 octombrie... e si ziua mamei.. si nu ar trebui sa mai caut alt cadou
34+ cu Ioana