Mamici de septembrie - octombrie 2007 (72)
Raspunsuri - Pagina 10
afibebe spune:
Tomasa i-am dat ieri picaturi Bonnisan de capul meu- pt ca pediatrul a zis nu- de 3 ori pe zi cate 10 picaturi si ceai de colici si toata noaptea a fost linistit.
Asa bucuroasa am fost.S-a odihnit si el bine.
sunt putin disperata pt ca imi stranuta.dar ft rar.nu tuseste doar sranuta din cand in cand.o fi ceva secretii sau mi-o fi racit???
sunt 24.5 grade in camera nu e curent imbracat e doar ca nu are caciulita pe cap.
din maternitate nu a avut si nici nu i-am pus.mi-e frica sa nu se sugrume de la ata ce se leaga sub barbie.
ce o avea???
pediatrul nu e in sibiu si nu am pe cine suna.
vine abia marti si atunci vine si la cosultatie acasa.
ce parere aveti voi???
vreau sa specific ca nu stranuta mai mult de 5-6 ori pe parcursul intregii zile.
am implinit 10 zile astazi.
va pup.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae
Bee spune:
Buna fetele.
Felicitari Devylla pentru mica fetita a taticului! Sa va traiasca!
Roxana, multe felicitari pentru micul gigant Andrei! Ai fost mortala cum ne-ai tinut la curent cu desfasurarea ostilitatilor.
Bernix si Bobo, e taaare draguta printesa voastra mica!
Noi suntem cam maraiti, adormiti si nefericiti (noi adica fii-mea, motiv pt care nu mai pot sa stau la PC)
Bee 33+
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
alexuta2005 spune:
Buna fetelor!Va saluta o mamica de septembrie-octombrie 2005.
La noi au inceput aniversarile de doi ani si uite asa ma apuca o nostalgie...Am intrat la voi si vad ca deja sunt cateva mamici care si-au cunoscut puiutii. Sa va traiasca si sa fie sanatosi, sa va aduca numai bucurii!
Va astept la clubul scutecelor!
A, si sa nu uit, am o cumnatica care va citeste din umbra si care zilele acestea va devenii mamica.
Cumnatico, iti tin pumnii sa fie totul bine.Abia astept sa-mi cunosc nepotelul!Stiu eu ca o sa fie un dulce!Doar e nepotul meu!
andrruzza spune:
afibebe, asa mi-a stranutat si Rares, chiar eram inca la maternitate. Dr. neonato mi-a zis ca nu-i nimic, sa stau linistita. Si, in cazul nostru, chiar n-a fost. Daca bebe nu are alte simptome, lasa-l in pace si vorbeste oricum cu pediatra cand poti.
tomasa
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
Carmenita spune:
Trecuram si noi pe la subiectul eroinei noastre si felicitaram minunea!
Afibebe, eu inca nu sunt mamica, dar sunt matusica de vreo 3 ani jumate si inca una dedicata. Eu sunt mai sperioasa asa din fire si stiu ca mereu o stresam pe sora mea cand stranuta Rares si imi spunea ca e normal, ca isi mai curata si el nasucul de mucozitati ca nu stie inca sa sufle nasucul. Plus ca el sta majoritatea timpului la orizontala. Tu urmareste-l sa nu aibe si alte manifestari, dar dupa cum zici ca il tii, nu cred ca ar avea motive sa raceasca. Multa sanatate si sa va faceti mari!
Carmen 34+ Andrei
Asa creste bebele nostru http://bd.lilypie.com/RMNXp10.png
Sabina spune:
am schimbat niste sms-uri cu roxana, saracuta, la 5.52 dimineata mi-a scris.
a avut o noaptea cam nasoala.bb cam urla de foame, dar ea a avut din nou problemele de la prima nastere, cu sangerarea.
la 6 era cu masca de oxigen.
Nu cred ca e ceva prea grav, ea asa a reactionat si la prima nastere, n-are legatura cu bebelul mare.
Sper sa-i treaca repejor, ca la 11 noaptea era super in forma, doar urmatoarele ore au schimbat macazul.
eu am sa-i mai dau cate un sms, dar nici nu vreau s-o stresam, ea e asadraguta si se simte vinovata dacanu raspunde la toata lumea.
Credeti ca e ok sa-i spun eu cava ganditi la ea, ca nu o bombardam cu un milion de telefoane?
ma gandeam, daca facea cezariana, sangerari din astea pe uter taiat...brrrrr, nu vreau sa-mi imaginez, sincer.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Yaia spune:
Sabina, eu cred ca e o idee excelenta ca tu sa fii mesagerul nostru. Transmite-i Roxanei toate urarile d bine din partea noastra. Ne gandim la ea si-i tinem pumnii sa-si revina cat mai repede.
Irina 34+
iuli8700 spune:
Roxana, ne-ai dat o lectie de curaj tuturor celor care suntem la prima nastere si nu numai. Cum as putea eu acum sa ma plang ca va trebui sa nasc un bebel in jur de 3,5 kg? Ce sa mai...jos palaria Roxana, sa ai o recuperare rapida si un bebe sanatos si mancacios!!!Inca o chestie care ma face sa fiu tare in fata evenimentului care ma asteapta ... cumnata mea care a nascut acum o luna aproximativ nu a scos nici macar un sunet pe tot parcursul travaliului si nasterii ... i se putea doar citi pe chip ca are dureri mari dar in rest nimic. Si poate daca mi-ar fi spus cineva n-as fi crezut dar am vazut inregistrarea video cu cateva secvente chiar aproape inainte de a iesi bebe ... si nu-mi vine sa cred ce curajoasa a fost.
Asa ca ... fiti barbate fetelor...vom trece si peste asta!
Iuli 38+ Kosmas
Iuli graviduta
Lucruri bebe
Nunta noastra
Sabina spune:
Afibebe, mai stranuta bebelusul, e normal, nu inseamna ca e racit.
mai sunt si secretiile alea de la nastere, mai e si mediul inconjurator.
La plimbare ati iesit? ar cam fi cazul:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Carmenita spune:
Sabina, cel mai bine e asa, transmite-i din partea noastra tot binele din lume si insanatosire grabnica. Tare rau imi pare ca iar a facut hemoragie. Ce ma inspaimanta pe mine treaba asta. Sa dea Domnul sa isi revina repede!
Carmen 34+ Andrei
Asa creste bebele nostru http://bd.lilypie.com/RMNXp10.png