Mamici de septembrie - octombrie 2007 (72)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Nu te inspaimanta Carmenita, la ea mai e o chestie: femeile la a doua nastere suporta ceva ce se numeste contractarea uterului.E muuult mai dureroasa decat la prima nastere.
Roxana e si cam anemica, de aia se resimte acuma.

sper ca si-a revenit, n-a mai dat semne, insa acum in mod cert e familie la ea, rude, etc.

Sper sa nu o oboseasca prea tare, lauzele sunt f sensibile.

Eu una luam la goana pe toata lumea

fetele la a doua ceza, cica de aia e nasol in primele 12-14 ore.Pe uter taiat, contracturile alea...asta e, inapoi nu mai putem sa dam timpul.
insa dupa ce trec momentele critice ale primelor ore, se pare ca recuperarea dupa a doua cezariana e mult mai usoara

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by Sabina
insa dupa ce trec momentele critice ale primelor ore, se pare ca recuperarea dupa a doua cezariana e mult mai usoara

Iti faci curaj?

34+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Terrapin spune:

Neata'

Bobo, esti un tatic de nota 10+; foarte dragut din partea ta ca ne tii la curent cu ce fac fetele tale. Micuta e tare scumpa, iti vine s-o papi

Inca sunt marcata de nasterea Roxanei...as vrea sa am la nastere macar un sfert din curajul si taria ei. Chiar e un exemplu pentru noi si nu sunt vorbe spuse asa, doar ca sa impresioneze.
Merita din plin tot respectul si admiratia noastra!!!
Da, da,Sabina transmite-i tu Roxanei ca ne gandim la ea si-i suntem alaturi. Nu e bine sa o zapacim toate cu mesaje, mai ales ca are nevoie de liniste pentru a se putea reface...

Bumbita nu-ti mai face probleme cu IR-urile, daca ai juns pana aici eu cred ca va fi bine. Medicul tau ce ti-a spus?
Nu cred ca-ti poate spune cineva cu exactitate in cate zile poti naste...si sa stii ca nu ne stresezi, e normal sa te preocupa aceasta problema...

Alinus multa bafta la control! Asteptam vesti bune!

alexuta2005 nastere usoara cumnatei tale!!!

36+ Mario Andrei Laurentiu
http://bd.lilypie.com/J1Arp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

quote:

Maine e o zi in care sunt complet singura, nu are nici cine sa ma duca la spital daca se rupe apa

Sabina, daca iti vine a naste, da un semn. Posteaza cu 5 minutele inainte de cezariana, ca la cat de zuza sunt la volan, avem timp sa bem si o cafea... Hihihihihihi!!!!

PS - Multi pupici pentru Roxu nostru drag!!!!!

Bebe Yannis in evolutie

M-am facut mare

Mergi la inceput

am vb cu roxana, m-a sunat ea.E doar cu sotul si dadea indicatii sa nu cumva sa ii vina familionu pe cap

a trecut cu bine hopul de azi noapte, se pare ca de fapt nu hemoragie a avut, intr-adevar, o sangerare mai abundenta, dar nu ca la Alex.
Problema cea mai mare a fost de fapt caldura.Nu intra efectiv aer in saloanele alea, si dacadeschizi si usa si geamul se face un curent infiorator, in care nu se poate sta mai mult de 2 minute.
eh, si de la caldura asta, mai e si anemica, a cam luat-o cu transpiratii si lesin, insa au stat toata noaptea 3 femei langa ea cu schimbul, asistente etc, si i-au pus si masca de oxigen, si acuma e ok.

S-ar putea sa-i dea drumul maine acasa, dacamnastea ieri pana in ora 2, ii dadea drumul de azi.

Cecilia, tu intrebai de acte, cred ca i se da drumul pe ideea ca n-o sa abandoneze bebelacul pe drum...

Annisia, esti super dulce:D.daca am vreun simptom, gata, te-am sunat.
am niste frisca meggle, cafea am...cred ca mi-a mai ramas si niste inghetata, asa ca...;)))))

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carpatina

quote:

Iti faci curaj?

34+ cu Ioana

hihihi, daaaaaaaaaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Auzi mai Sabinule mesager ... nascutul ca nascutul... da' plicurile a avut cine sa le dea?

34+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrl_dumitriu spune:

Buna fetelor,
Felicitari tuturor mamicilor,vad ca au venit o multime de bb pe lume de cand eu n-am mai intrat.Sa va traiasca puisorii iar voi sa va refaceti repede,repede!
Nu stiu cum e la voi(fetele cu bb de 2-3 sapt)dar eu n-am timp de nimic,mai mult sunt epuizata.Fetita noastra ne ofera in fiecare noapte concert,uneori si ziua iar eu sunt singura si simt ca nu mai rezist.Tati merge la serviciu asa ca la 2-3 noaptea il trimit la culcare si mami continua cu leganatul,cantatul,alaptatul,etc,ca mai ca-mi vine sa ies in strada si sa urlu.Sper sa treaca repede colicile pt.ca de cand am nascut simt ca n-am mai dormit.
Cu scuzele de rigoare,ca nu mai stiu, cineva vorbea de stranut(citesc si eu cat mai pot):si micuta noastra sranuta de 5-6 ori pe zi,uneori chiar mai mult,ma ingrijoreaza uneori,insa chiar din spital mi-au zis ca e normal,apoi zilnic are nasucul infundat si ii punem ser fiziologic.Eu nu-i pun caciulita decat dupa baita(tati o tine si mami o spala cu dusul usurel,mama zice ca suntem nebuni ca ea ne luase si cadita speciala,dar ne e mai usor si ei se pare ca-i place,nu plange decat cand o imbracam,ca suntem cam neindemanatici,incepatori)si pantalonasi,altfel in pampers si ciorapei.
Pt.colici ii dam Sab simplex si babi drink(ieri am inceput dar cred ca o constipa ca are si menta)si debridat cand nu face kk.
Daca voi mai stiti si alte metode spuneti-mi si mie,va rog!
Va pup pe toate si aveti grija de bb vostri,nascuti sau nenascuti!
Mirela si Iarina Andreea

Mergi la inceput

daaa.
Pai a fost cu barbatu acolo.
la anestezist a dat chiar ea, si se pare ca a fost multumit, ca venea mereu s-o vada
Si la moasa la fel, dar poricum, cica era o dulceata de femeie.

In general toata lumea s-a purtat grozav cu ea, cu sau fara plic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

quote:
Originally posted by afibebe

Tomasa i-am dat ieri picaturi Bonnisan de capul meu- pt ca pediatrul a zis nu- de 3 ori pe zi cate 10 picaturi si ceai de colici si toata noaptea a fost linistit.
Asa bucuroasa am fost.S-a odihnit si el bine.

sunt putin disperata pt ca imi stranuta.dar ft rar.nu tuseste doar sranuta din cand in cand.o fi ceva secretii sau mi-o fi racit???

sunt 24.5 grade in camera nu e curent imbracat e doar ca nu are caciulita pe cap.

din maternitate nu a avut si nici nu i-am pus.mi-e frica sa nu se sugrume de la ata ce se leaga sub barbie.

ce o avea???

pediatrul nu e in sibiu si nu am pe cine suna.
vine abia marti si atunci vine si la cosultatie acasa.

ce parere aveti voi???
vreau sa specific ca nu stranuta mai mult de 5-6 ori pe parcursul intregii zile.

am implinit 10 zile astazi.

va pup.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae

URAAAAAAAAAAAAAAAAA! Sa-ti traiasca puisorul, si sa nu mai sufere mititelul din cauza colicilor!!!

32 s +
si Alexandra-Nicloleta (27.02.2004)

Mergi la inceput