Mamici de septembrie - octombrie 2007 (72)
Raspunsuri - Pagina 7
alehiam spune:
quote:
Originally posted by iulaug2007
Odissea noastra s-a incheiat!
Urmati voi, Mamici de septembrie-octombrie, sa traiti cu adevarat cel mai frumos moment din viata...intalnirea cu bebelusii vostri! Sa traiti acele momente din plin, sunt unice si de nepretuit!
Sa va dea Dumnezeu copii sanatosi si ne intalnim la Scutece cu pruncii in brate!
Multumim de urari si sa ne vedem cu bine la scutece peste 2 luni!
Wow, am ajuns si in septembrie!
Mad cu Robert
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by carpatinaquote:
Originally posted by danielle02
am zis ca nu stiu daca vine si prefer sa nu vina,poate e mai bine sa invat sa ma descurc singura.o sa fiu mai cu experienta la al doilea bebe
Mai dani.. pana la urma tu le stii cel mai bine pe ale tale.. da' sunt convinsa ca un ajutor ti-ar trebui si tie.. pana la urma nici tu nu esti decat o copila..
34+ cu Ioana
ai dreptate,dar daca nu se poate altcumva.....
danielle 36+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici
Piciulika spune:
Ramonaiani nu ma emotziona si tu...
Inima mea e slabita de atatea emotzii pe azi. Poate vine prima bebelusa pe septembrie?!
Sa ne spui, ca punem majoretele la treaba toata noaptea!
...ce?! Le aud pe gagici ca nu mai pot, ca tzupaie in ture, fara pauze... ca fac sindicat...?!
Nimic, la munca!!!
Vedetzi ca se poate...?!
Ramonaiani, ne spui, da?!
Piciulika 35+ Michael
Ma dau rotunda - si sunt!
andrruzza spune:
Fetelor, e 1 septembrie :)
Cine da startul in prima zi de toamna?
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by iulaug2007
Odissea noastra s-a incheiat!
Urmati voi, Mamici de septembrie-octombrie, sa traiti cu adevarat cel mai frumos moment din viata...intalnirea cu bebelusii vostri! Sa traiti acele momente din plin, sunt unice si de nepretuit!
Sa va dea Dumnezeu copii sanatosi si ne intalnim la Scutece cu pruncii in brate!
multumim ptr. urari,chiar mi-au dat si mie lacrimile.nici acu nu prea realizez ca o sa imi vad bebelusha curand !!!
danielle 36+ Ebonee
pozici
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by ramonaiani
Felicitari tuturor celor care au mai nascut intre timp. Vai, ce scumpi sunt bebelusii! Abia astept si eu sa il tin pe-al meu ...
Mai ales ca am avut niste contractii cam la 9-10 minute in seara asta. Am facut o baita si vad ca m-au mai lasat ...
Oricum, m-am mai linistit! Daca a reusit Roxana sa il livreze natural pe Andrei la aproape 5 kg, sigur pot si eu sa 'scot' gagalicea mea de 3 kg!
37+
cam toate bebelushele s-au hotarat sa vina la 37 saptamani,mi s-a facut pielea de gaina,poate vine si a mea saptamana viitoare la 37 sapt.
danielle 36+ Ebonee
pozici
Sabina spune:
Voi puneti fetele la treaba pt Ramona , si tineti-le in frau pt mine.
Maine e o zi in care sunt complet singura, nu are nici cine sa ma duca la spital daca se rupe apa
Barbatu vine abia seara la 10, asa va rog eu sa trimiteti gagicile pe la alte usi: prisi, mirella de exemplu
Ce-o face Andreea?? (aniast)
Danielle, daca ar veni mama ta o luna n-ar fi rau.
Stii, dupa aia tot singura ai sa fii.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
bumbita spune:
ROXANA FELICITARI PENTRU CURAJ SI PENTRU PUTEREA DE STAPANIRE!!!
FELICITARI SI DOCTORULUI BADIU PENTRU CURAJ!!! NU ULTI S-AR INCURCA CU ASA O NASTERE!!!!
ACU' SA TE TII TZATZAIALA DE LA BEBE ANDREI.
bernix, bobo sa va traiasca printesa este SUPERBA...o finuta, ce degetele lungi are!!!! frumoasa foc!!!! mi-ar placea o asa nora!!!
poze si filmulete cu ingerasul nostru
bumbita mami de eduard ( 37 + ) si de sebastian(03.01.2006)
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Maine e o zi in care sunt complet singura, nu are nici cine sa ma duca la spital daca se rupe apa
Mai Sabinule.... tu vrei sa ma iau dupa tine????
34+ cu Ioana
bumbita spune:
am cautat azi toata ziua si tot nu inteleg ce relevanta are IR-ul asupra DPN.[ajutor]
poze si filmulete cu ingerasul nostru
bumbita mami de eduard ( 38 + ) si de sebastian(03.01.2006)