Mamici de septembrie - octombrie 2007 (72)
Raspunsuri - Pagina 6
iulaug2007 spune:
Odissea noastra s-a incheiat!
Urmati voi, Mamici de septembrie-octombrie, sa traiti cu adevarat cel mai frumos moment din viata...intalnirea cu bebelusii vostri! Sa traiti acele momente din plin, sunt unice si de nepretuit!
Sa va dea Dumnezeu copii sanatosi si ne intalnim la Scutece cu pruncii in brate!
carpatina spune:
quote:
Originally posted by danielle02
am zis ca nu stiu daca vine si prefer sa nu vina,poate e mai bine sa invat sa ma descurc singura.o sa fiu mai cu experienta la al doilea bebe
Mai dani.. pana la urma tu le stii cel mai bine pe ale tale.. da' sunt convinsa ca un ajutor ti-ar trebui si tie.. pana la urma nici tu nu esti decat o copila..
34+ cu Ioana
alinus_25 spune:
Boboce mandrete de fetita, e scumpa foc!!!
Bernix, iti doresc mult laptic! Te asteptam cu povestea nasterii! Cred ca ce fericiti suntetiiii...
Fetelor!!!!!,am ratat pariul cu ora nasterii Roxanei. 20 min. La mustaza!
Da' e mi greu la impins un bebeloi de aproape 5 kg Ce curajoasa!
Uite ca s-au rezolvat toate de la sine. Si micuta Alex a avut cu cine sa stea, a fost o zi perfecta de nascut pt ea.
alinus_25 spune:
Sabina, da fuga si corecteaza repede, ai scris " Dragii babei"
Ce ai vrut sa zici?....tu te crezi baba? sau dragi bebei?
carpatina spune:
quote:
Originally posted by iulaug2007
Odissea noastra s-a incheiat!
Urmati voi, Mamici de septembrie-octombrie, sa traiti cu adevarat cel mai frumos moment din viata...intalnirea cu bebelusii vostri! Sa traiti acele momente din plin, sunt unice si de nepretuit!
Sa va dea Dumnezeu copii sanatosi si ne intalnim la Scutece cu pruncii in brate!
Mai.. daca pana acum am fost tare si n-am dat apa la soareci... cand am citit mesajul asta mi s-au umezit ochii si mi s-a facut pielea gaina...
Dragele mele colege de odisee... sa ne fie nasterile cat mai usoare, copiii sanatosi si norocosi!
Pentru fiecare dintre noi..
34+ cu Ioana
Sabina spune:
hihihi
pai nu puteam sa zic dragii mosului
si-apoi, la vechime pe forum, is baba...:))
dar va rog eu frumos, felicitati-o si acolo, pe Roxana, ca io vreau sa stie TOT forumul minunea de la odiseea noastra!!!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
alinus_25 spune:
quote:
Originally posted by Sabina
hihihi
pai nu puteam sa zic dragii mosului
si-apoi, la vechime pe forum, is baba...:))
dar va rog eu frumos, felicitati-o si acolo, pe Roxana, ca io vreau sa stie TOT forumul minunea de la odiseea noastra!!!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Ok babushky, eu m-am conformat!
Noi ne laudam cu 34s+
ramonaiani spune:
Felicitari tuturor celor care au mai nascut intre timp. Vai, ce scumpi sunt bebelusii! Abia astept si eu sa il tin pe-al meu ...
Mai ales ca am avut niste contractii cam la 9-10 minute in seara asta. Am facut o baita si vad ca m-au mai lasat ...
Oricum, m-am mai linistit! Daca a reusit Roxana sa il livreze natural pe Andrei la aproape 5 kg, sigur pot si eu sa 'scot' gagalicea mea de 3 kg!
37+
andrruzza spune:
SabinaY, felicitari! Bun venit Erika, sa ai viata frumoasa!
Roxule, felicitari scumpa! Ce baiat mare ai! Sa fie sanatos si norocos, sa va bucurati de el.
benix & Bodo, o minune copila voastra, sa va bucurati de ea.
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"