Mamici de septembrie - octombrie 2007 (72)
Raspunsuri - Pagina 5
danielle02 spune:
offfffffffffff Sabina.stiu ce simti,cand nu ai pe nimeni sa te sprijine sau sa te ajute.nu stiu ce ma faceam eu de mai aveam un bebe! hai ca tu esti tare,o sa vezi ca va fi bine
danielle 36+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici
Roxali spune:
Bobo sa va traiasca fetita si sa va bucurati de ea!E o scumpete, cat par are si ce rozalie e.
Ali32si Enrico 7ani
poze
Roxali spune:
Carpatina mai usurel cucoana ca mai ai pana la termen.
Eu ma pregatesc sa "fug" 2 zile la mare, chiar daca nu au anuntat timp frumos...macar o plimbare pe faleza sa mai treaca timpul.
Ali32si Enrico 7ani
poze
carpatina spune:
quote:
Originally posted by danielle02
offfffffffffff Sabina.stiu ce simti,cand nu ai pe nimeni sa te sprijine sau sa te ajute.nu stiu ce ma faceam eu de mai aveam un bebe! hai ca tu esti tare,o sa vezi ca va fi bine
pai mai dani, tu nu ziceai ca vine mama la tine?
34+ cu Ioana
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Roxali
Carpatina mai usurel cucoana ca mai ai pana la termen.
Eu ma pregatesc sa "fug" 2 zile la mare, chiar daca nu au anuntat timp frumos...macar o plimbare pe faleza sa mai treaca timpul.
Pai io fac ca trebuie nu ca sa ma intalnesc cu mandra mai repede. De fapt ii si zic mereu ca eu vreau sa fiu muica de octombrie.. Sper sa fie asa... ca am o gramada de treaba pana atunci.. chiar si un interviu pe 25
Distractie placuta in weekend.. Saluta marea din partea mea.
34+ cu Ioana
Sabina spune:
mai fetelor, tocmai ce m-a sunat Roxana.
va multumeste imens pt mesaje si sustinere, dar n-a avut putere sa va mai raspunda.Eu am sfatuit-o sa lase raspunsurile si sa doarma, ca va transmit eu aici, cred ca e ok, nu?
Deci: a fost o nastere lunga si destul de grea.Expulzia a durat ceva..nimeni nu si-a dat seama cat de mare a fost bebelusul.Au ramas toti cracanati, Roxana e eroina maternitatii. A avut momente mult mai grele decat la Alexandra, dar in final, cu ajutorul doctorului care a stat mereu cu ea au reusit s-o scoata la capat.
Badiu a fost impresionat de Roxana, ce echilibrata si cooperanta a fost.
Roxana zicea sa nu va sperii pe aici, si chiar nu e cazul sa va speriati, cand nasti un bb de 4.85 kg e normal sa fie mai greu decat la unul de 3 kile jumate.
fetele, mergeti linistite la nastere.
Acuma Roxana avea un tonus f bun, mancase, bause, depasise f bine faza asta grea a nasterii.Bebe e brunetel si grasaaaan :))) si trage tare la san, dar nu l-au potolit decat cu niste glucoza, pt ca e atat de maricel totusi si Roxana nu are decat colostru, laptele vine mai incolo nitel.
aaa, inca un amanunt. Toate organele erau foarte bine: uterul se retrasese excelent, colul bine, Badiu sustine ca taiat-o chiar mai putin decat data trecuta. Deci se poate sa nasti un bb asa de mare si fara sa te rupi pe undeva:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
alinus_25 spune:
Roxana, felicitari!!
Meriti toata admiratia noastra. Esti de multa vreme un model de conduita pt noi toate, insa acum... m-ai dat pe spate.
Iti doresc ca Andrei sa fie sanatos, destept, aratos si cu noroc in viata! iar tu luni dimineata sa fii acasa, sunt convinsa ca te refaci repede!
Aaaa... si sa-ti rupa tzitzile de sa-ti curga lapte garlaaaa. Sigur o revanseaza pe Alex la supt, numai de dragul ei!
Foarte tareee, il propun pt reclama la Michelin!
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by carpatinaquote:
Originally posted by danielle02
pai mai dani, tu nu ziceai ca vine mama la tine?
34+ cu Ioana
am zis ca nu stiu daca vine si prefer sa nu vina,poate e mai bine sa invat sa ma descurc singura.o sa fiu mai cu experienta la al doilea bebe
danielle 36+ Ebonee
pozici
Sabina spune:
eu i-am facut subiect specuial Roxanei, nu ca nu suntem cu toatele speciale cand nastem, ca suntem , si ne bucuram la fel pt orisicine,, dar parca de data asta...
:))
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=106565
vedeti mai fetelor cat de mult conteaza capatana?
:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
danielle02 spune:
roxana,ma bucur ca esti bine!!! bravooooooo
danielle 36+ Ebonee
pozici