Mamici de septembrie - octombrie 2007 (72)
Raspunsuri - Pagina 4
valentina_22 spune:
Felicitari, Roxana, pentru flacaul Andrei! Sa fie sanatos, cuminte si sa va aduca numai bucurii! Refacere rapida Roxanule si sa ai muuuuuult laptic sa-l saturi pe bebe!
Felicitari si pentru Bernix ptr iubirea ei Ana!Da cum spun si fetele, din poze chiar nu arata de 2 kg si ceva. Nici nu ai zice ca a iesit " in lume", la cat de linistita este cred ca se vizeaza inca in burtica mamicii.Multa sanatate la fete!.
32 s +
si Alexandra-Nicloleta (27.02.2004)
carpatina spune:
Bobo, Bernix... aveti o mandrete de fata! Sa fie sanatoasa si sa va bucurati unii de altii!
Roxana, inca o data, felicitari!
Sabina... ce faci draga mea.. terminaram cu Roxana si trecusi tu la rand? .. Haide fata draga, o sa vezi ca o sa se rezolve intr-un fel sau altul.. Si daca nu vine mama.. vezi ca Annisia isi oferea la un moment dat serviciile ptr baby sitting .
Eu sunt franta, muncesc de 2 zile ca negrii pe plantatie.. ieri am reusit sa eliberam apartamentul.. Acum insa garajul e plin de saci si sacose.. pe care ma straduiesc sa le desfac.. maine mai vine si transa 2 de mobila.. Poate la jumatatea lunii sa reusesc sa termin de aranjat... Ma duc sa mai desfac un sac doi.. si apoi la somn.. ca totusi, sunt o gravida in 8 luni..
pentru cine are de gand sa nasca in weekend!
34+ cu Ioana
danielle02 spune:
bobo tare dulce si frumoasa fetita aveti.sa va traiasca si sa fie fericita!
sabina ce s-a intamplat draga de tine??/
carpatina oooooooo da ce harnicuta esti!te pregatesti intensptr. marea intalnire?
danielle 36+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici
Sabina spune:
danielle, se intampla ce mi se intampla mie de obicei: mi se pormite ceva si in ultima secunda se anuleaza totul.
sunt asa suparata pe cei din jur ca efectiv nu vreau sa-i mai vad.
O sa vina sotul meu saracul si o sa rezolve tot ce mai e de rezolvat, dar nu stiu ce fac eu cu Sofia cand nasc. ca ma cheama doctorul de dimineata, cand ea abia se scoala sa mearga la gradinita.de aia ziceam ca ma duc singura la maternitate....da am sters mesajul trecut.
sau poate o iau cu mine, ca a zis ca vrea si ea sa-l cunoasca pe doctor
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
piccaflor spune:
Roxana felicitari!!! Sa-ti traiasca super flacaul si sa-ti aduca numai bucurii!!!
Am ramas masca...4850!!!!....nastere naturala! Bravo Roxule!!! Ai toata admiratia mea!
Bernix si Bobo aveti o scumpete de fetita! Sa va traiasca!
Picca 38+ cu Matteo
Sabina spune:
Carpatina, vezi? asa ceva treburi aveam si io...da uite ca tu esti mai vrednica decat mine. eu am belferit la busteni ca sa scap de caldura....de aia nu-s gata cu nimica
lasa, la bb3 o sa stiu ce de facut...
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Piciulika spune:
Tata Bobo si Mama Bernix, m-am topit de dragul printzesei!
E atat de dulce si delicata...!
Sa va traiasca! Sa fie sanataoasa, desteapta si frumoasa - e deja! - si sa va aduca numai bucurii!
O asteptam pe Bernix intre noi si pana atunci iti multumim tie, tata Bobo, de randuletze si poze!
Piciulika 35+ Michael
Ma dau rotunda - si sunt!
Terrapin spune:
danuta36
ANA
Sabina Y felicitari pentru Erika, fetita lui taticu Refacere cat mai rapida!!!
Bine ai venit pe lume ANDREI!!!
ROXANA esti o tipa Super-tare, intr-adevar, suntem tare mandre de tine si de faptul ca suntem colege de Odisee
36+ Mario Andrei Laurentiu
http://bd.lilypie.com/J1Arp3.png
Roxali spune:
Afibebe e periculos dupa ceza o nastere naturala , dea ia nu o mai recomanda nimenea.
Colicii la al meu cand a inceput diversificarea... la 5 luni...si se invineatea dintr-o data de durere, se strangea tot saracul...nu reusea sa digere bine laptele artificial, dar tu ii dai natural si deci va scapa mai repede.
Sabinelule tropaie hormoni pe tine ...si daca te duci un pic mai tarzior la doctor, adik dupa ce ai condus fata la gradi...parca nu tot bani aia ii papa.
Ali32si Enrico 7ani
poze
cecilia L spune:
Sabina, lasa ca pana saptamana viitoare cand mergi la dr. o sa se rezolve cumva si cu Sofia, se gaseste mereu o solutie, mai vrei alt exemplu decat Roxana?????????? Asa ca lasa gandurile astea si pregateste ce mai ai pt bebe.
Eu va spun noapte buna, sper sa fie buna pt toate, sa ne odihnim cat mai putem.
cecilia,39+ Cristian Matei