Mamici de septembrie - octombrie 2007 (72)
Raspunsuri - Pagina 3
slippers76 spune:
Uau!!!!!!!!! Roxana, sa-ti traiasca grasunelul Andrei!
Ana 38+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
elen spune:
de fapt, "cerute" e gresit spus
am schimbat un dr minunat ca nu mi-a placut tonul la o intrebare si am ales unul care face numai cezariene, asa ca nici nu mi-a sugerat sa nasc natural
daca imi sugera, acceptam imediat caci nu de durere imi era teama, ci ma gandeam ca sufera bebe 2 cd iese bebe 1...o prostie...
danielle02 spune:
slippers,tu cum mai esti???cum te mai simti???
danielle 36+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici
bernix spune:
Buna fetelor,
Tot Bobo, dar probabil este ultimul mesaj pe care nu vi-l scrie Bernix personal. Dupa cum merg lucrurile curand imi vin fetele acasa.
Azi dimineata s-au mutat impreuna in salon, fara perfuzii si alte minuni. Cea mica mananca laptic si doarme (e foarte cumintica), cea mare ar manca orice (dar nu prea are voie nimic) si se topeste de dragul celei mici.
V-am promis si poze. Din pacate stabilizatorul optic al aparatului s-a dovedit mai slab decat emotiile mele, astfel incat doar doua nu au iesit blurate.
Adica asta si asta
Pupici si toate bune tuturor si din partea lu' Bernix
cecilia L spune:
BOBO trebuie sa fi un tatic tare fericit, felicitari. E o scumpa printesa voastra, va doresc tot binele din lume si sa va bucurati de cea mica.
Multumim ca ti-ai adus aminte de noi.
cecilia,39+ Cristian Matei
Annisia spune:
Vaiii, Bobo, ce gagicuta misto aveti!!!! Ce cumintica doarme ea acolo!!! Sa va traiasca 1000 de ani in belsug si fericire!!! Abia asteptam sa vina Bernix sa ne povesteasca tot!!!!
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Annisia spune:
Eu facui amu niste snitele si am afumat toata casa... Asa ca ma duc sa bag si niste clatitoase, daca raul tot e facut...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Sabina spune:
Bobo, sa va traiasca Ana!! e superba!!
eu tot nu inteleg de ce a scos-o asa de repede....dar probabil ca o sa ne explicati voi la momentul oportun.
Elen....lasa acuma pe daca si cu parca, bucura-te de gemeni si gata:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
isabeluta spune:
Bobo si Bernix aveti asa o dulceata de fetita! Sa creasca mare si frumoasa si sa-i fericeasca pe parintii ei iubitori!!!
Annisia tare as manca si eu niste snitele!
Am si eu o "problema" apropo de mancare. Poftesc relativ putin si atunci in nici un caz la dulce. Am chiar aversiune fata de dulce. Glicemia e super ok. Adica pe medie. Are vreuna din voi problema asta?
isabeluta36 fix
bebita
AMR 28 zile
prisi spune:
Bobomultumim pentru vesti, fetita e o scumpa si nu pare micutza, sa fie sanatoasa si multe salutari mamicii
poze
39+ Miruna