Mamici de septembrie - octombrie 2007 (72)
Raspunsuri - Pagina 2
alehiam spune:
afibebe cica colicii ar tine pana pe la vreo 3 luni.. acum sa spuna mamicile mai experimentatte daca e asa sau nu
Mad cu Robert
Sabina spune:
la unii bebei colicii trec la 3 luni, la altii la 2, la altii in 2 saptamani...nu e o regula foarte fixa..
Plansul ala de neconsolat e tare sfasaietor pt mama, de aia bebeii trebuie dragaliti cat mai mult.
si eu va spun: fetelor, care mai puteti sa o dati cotita, nu va aruncati la cezariene.
cezariana este o operatie care necesita indiatie strict medicala.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
elen spune:
afibebe, si la noi poti naste natural dupa ceza, dar sunt putini dr care accepta
ex: vladareanu, tutunaru - elias
Yaia spune:
Felicitari, Roxana, pentru bebe Andrei! Sa creasca sanatos, cuminte si destept si sa va aduca numai bucurii! Refacere rapida!
Irina 34+
saphir spune:
Roxana, multe felicitari, ma bucur mult pentru tine. Te imbratizes si aveti grija de voi
Saphir, Amos si Ailish
pozele noastre
moldoveanca spune:
Roxana multi pupici tie si lui bebe Andrei sa fiti sanatosi amandoi alaturi de tati si de Alex
teo
cecilia L spune:
FELICITARI ROXANA, le meriti din plin, sa-ti dea Dumnezeu sanatate,rabdare si sa te bucuri dei cei doi copii: Alexandra si micul gigant Andrei.Lui bebe Andrei ii doresc tot ce este mai bun pe lume.
Intru si eu sa vad daca se stie ceva de Roxana si ce gasesc, o super veste: a nascut un mic gigant, pai fata de bebe al meu e aproape dublu, nu pot sa cred, prin ce o fi trecut, dar sunt sigura ca acum si ea si noi putem spune ca a meritat.
Sabina tu spui daca are 3200 eu zic ca ma multumesc cu 3000g, dar nici modul de calcul a greutatii nu este intotdeauna prea corect, asa ca mai sper si eu macar 3 kg.
E un soc pt mine, 4850g uauuuuuuuuuuuuuuuuuu.
Cat despre mine nu mai puneti majoretele la treaba, VA ROG, eu nu nasc inca. Acea scurgere maronie cred ca a fost dupa tuseu, nu a mai curs nici macar o picatura, iar de la 12 pana acum ar mai fi curs ceva daca era vreo problema.
Am si eu un stres, iti da drumul din spital daca nu ai apucat sa scoti certificatul de nastere a lui bebe???????? EX: Roxana a nascut azi, e ok si ea si bebe, ea nu poate sa plece acasa pana luni sau marti, nu are unde sa-l inregistreze pe bebe( sambata si duminica)...e corect?... lamuriti-ma si pe mine, ca nu stiu.
cecilia,39+ Cristian Matei
afibebe spune:
sincer sunt dezamagita dar asta este.
oricum sanatoasa sa fiu dar cat mai devreme cu putinta il vreau pe bebe2.
cu nasterea cum o fi.acum nu am cerut-o eu a fost necesara.
legat de colici om vedea cat ne-om chinui cu ei.dar sunt ingrozitori.
lapte nu am nici strop.ma mulg si abia obtin 5 ml.
lapte nu am pt ca pieptul e gol la atingere.
asta este.cat mi-as fi dorit.il pun pe Cristisor la piept si il chinui doar nu are ce sa suga.
pacat mare mare pacat.
fetelor multumesc pentru raspunsuri.
sper sa fie bine.
elen spune:
afibebe, stiu ca nu-s din odiseea voastra, dar pe mine nu ma iei in seama:(
am citit ca a nascut o fata cu tutunaru natural dupa ceza, iar pe dr vladareanu l-am intrebat chiar eu daca se poate si raspunsul a fost: "da, dupa 2 ani si in fctie de calitatea cicatricii existente"
eu sper la fel, in caz ca il fac pe bebe 3:)
eu am facut cezariana din ... prostie!!! nu pot sa va zic cat regret...am nascut acum 4 luni gemenusele si inca sunt in ...depresie din cauza cezarienei ...cerute!
felicitari tuturor si pupici la bebelusi