Mamici de septembrie - octombrie 2007 (72)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by mihailescu teodora
"Buna dimineata, eu sunt Vlad Mihai, m-am nascut aseara la ora 23.05, am 3300 gr, 51 cm si sunt baiat de nota 10! Va pupam VLAD si ANA"

Piciulikule,na,draga mea,c-ai castigat pariul

Ai vrut sa zici ca l-a pierdut! Altcinevaaaa l-a castigaaatttt! Vlad s-a nascut pe 1.09!

Felicitari Ana! Bun venit Vlad!

P.S. Picio... era a 2a nastere pentru Ana.. si travaliul este in general mai scurt..

34+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

quote:
Originally posted by carpatina

quote:
"Buna dimineata, eu sunt Vlad Mihai, m-am nascut aseara la ora 23.05, am 3300 gr, 51 cm si sunt baiat de nota 10! Va pupam VLAD si ANA"

Piciulikule,na,draga mea,c-ai castigat pariul

Ai vrut sa zici ca l-a pierdut! Altcinevaaaa l-a castigaaatttt! Vlad s-a nascut pe 1.09!

Felicitari Ana! Bun venit Vlad!

P.S. Picio... era a 2a nastere pentru Ana.. si travaliul este in general mai scurt..

34+ cu Ioana

Coreeeeeeeect!
Am incurcat borcanele!
Piciu a pierdut!
Congratulations,senora Carpatina!

Teodora 33 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Felicitari Ana!! Bun venit Vlad!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

neaazta!!
Valdut, bine-ai venit pe lume!!
Iata ca avem si pe 1 septembrie nastere!!
Bravo, Ana, felicitari, baiet mare ai facut!!!

eu azi o sa cam fiu plecata de-acasa, sa nu ma dati nascuta.
Azi noapte am avut un moment critic, de dureri, am luat no-spa si au trecut, deci nu e pericol(deocamdata)

Tomasa, am aflat cateva amanunte de la Bernix. Ecografiile de vineri si luni din spital nu indicau niciun fel de progres al copilului, plus incepuse sa scada lichidul.
Asa ca n-au avut alternativa.

Dupa cezariana nu i-a fost prea vesel, dar acu s-a recuperat.Acelasi indemn: fetelor, nasteti natural

Adimercedes, zona cu pricina se vascularizeaza f tare cand apasa bb...e normal sa se umfle.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Iata si primul copilas al lui Septembrie!!
Felicitari Ana!!
Bun venit VLAD MIHAI!! Sa cresti mare, sanatos si norocos!!

Burtik
Nasi 7/07/07
Cristina 32+ cu Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

'Neata tuturor!
Felicitari Ana, sa te recuperezi repede si bebe Vlad sa creasca sanatos, cuminte si destept!

Irina 34+

Mergi la inceput

quote:

quote:
Originally posted by adimercedes

quote:
Originally posted by tomasa
Adimercedes, cred ca toate avem aceeasi problema cu tumefierea. Vezi ca acum cateva zile chiar deschisese Annisia subiectul asta si ne-am distrat pe tema. Nu cred ca e nimic anormal, daca nu ai alte manifestari nu cred ca ai de ce sa-ti faci probleme.

Tomasa, stiu de subiectul cu pricina. Insa aveam senzatia ca mai mult se discutase de culoare, nu neaparat de cat de umflata e zona. Si daca s-a umflat progresiv, iar mi se pare ca e ok. Dar la mine a fost efectiv peste noapte. Si nu am facut decat sa dorm ...

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Povestea obtinerii sarcinii

Te credem pe cuvint!Nu stiu daca mai e cineva pe-aici sa faca si altceva inafara de-a dormi!
Sau poate ma insel

Stai sa se trezeasca Tomitza.. ca iar o sa zica.. "pai noi...putin ... e rau? "

34+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

hihihi, si eu la prima sarcina..pana fffff aproape de final...ce...e rau??

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Felicitari Anasa fie sanatos si papacios bebe Vlad Mihai!!!!
Uite asa se innsenineaza ziua cu o stire frumoasa despre un mic sufletel. Si este primul din septembrie. Yupiiiiiiiiii!!!
De acum suntem oficial in sezon de septoct, dar nici cu bebeii mai repeziti din aug nu ne e rusine. Sa ne fie cu noroc!
Nici nu stiti ce mi-ati lipsit zilele astea. Am trecut prin niste momente mai delicate... bunica mea s-a dus printre cei drepti! DD s-o odihneasca!

isabeluta36 +
bebita
AMR 26 zile

Mergi la inceput

Amar... ce mai faci? Cum mai esti?

Eu ma misc in reluare... si inca mai am o gramada de aranjat.. acum ma apuc de capitolul haine... nu de alta, dar de maine ma duc din nou la serviciu.. si parca nu m-as duce in panataloni scurti

Naste cineva azi?

34+ cu Ioana

Mergi la inceput