Mamici de septembrie - octombrie 2007 (72)
Raspunsuri - Pagina 20
mihailescu teodora spune:
quote:
Originally posted by prisi
Teodora eu dimineata dorm ca noaptea bantui, pe la 10 -11 ma trezesc, treb sa beau cafeluta sa pap bine si dupa vad ca mai fac
poze
40+ Miruna
Prisi,nu vreau sa te sperii,dar se spune ca programul pe care-l are mami cind e gravidutza,se rasfrange asupra bebeului cind se naste!Eu le consider babisme,but....
Incearca sa te odihnesti noaptea,de la 23-1 ,cele 2 ore sunt cele mai odihnitoare.Daca reusesti sa le prinzi,e super!
Teodora 33 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
quote:
Originally posted by tomasa
Si uitati si primul nostru bebelus de septembrie (in caz ca nu a mai nascut ieri si alta fata, care nu ne-a putut anunta):
"Buna dimineata, eu sunt Vlad Mihai, m-am nascut aseara la ora 23.05, am 3300 gr, 51 cm si sunt baiat de nota 10! Va pupam VLAD si ANA"
A fost o nastere naturala rapida dar destul de solicitanta si dureroasa, pt. ca mamica era cam obosita dupa cateva zile de contractii. A nascut fara epidurala. Acum am vorbit cu ea si era atat de fericita...
Bravo ANA, felicitari scumpa mea!!! Va dorim tot binele din lume, o viata lunga si fericita pt. Vlad.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
35+Maria
Anaaa,felicitari!
Sa-ti traiasca micutul Vlad-Mihai,sa fie sanatos si norocos!
Multumim,Tomasa!
Dar de Mariuca ta nu ne mai spui nimic?
Reusiti sa va mutati in Mogosoaia inainte de-a se naste?
Piciulikule,na,draga mea,c-ai castigat pariul!Asa da!Insa,ce-o fi tras saraca Ana si fara epidurala.....
Si sa stii ca nu sunt palacioasaaaaaaaa,dar mi-a placut faza cu sumo,plus ca si Rox a gustat-o!
Adi,nici eu nu cred sa fie ceva grav!Da' cum ti-ai dat seama iubita de ce-i pe-acolo,ca m-ai facut curioasa sa ma studiez si eu putintel(cu oglinda,evident)
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
tomasa spune:
Piciulika, eu voi face cezariana si probabil aflu si data sapt. viitoare cand merg la control, asa ca, daca voi fi acasa cand nasti tu, ma ofer cu mult drag sa-ti fiu mesager. Daca insa nastem amandoua in acelasi timp (ceea ce tare mi-ar placea, ca poate ii serbam impreuna pe lunganii nostri) e buna ideea cu mesajul catre fetele care au nascut deja. Sigur vor fi refacute pana atunci.
Cecilia, nu stiu cum mai este acum in Municipal ca vad ca multe s-au schimbat, insa acum 2 ani si jumatate nu te puteai externa daca nu scoteai certificatul de nastere al copilului. Nu-ti eliberau buletinul de identitate pana nu aduceai certificatul.
Intr-adevar una din regulile pt. prevenirea abandonului. Sa nu crezi insa ca nu erau copilasi abandonati pe sectie.
Teodora, Prisi, ce coincidenta! Si eu am fost ieri la Ikea si tot pt. copii am cumparat.
Sabina, ce dragutz ca s-au gasit mamicile noastre. Asa mi-as dori sa mai fiu in spital cu una dintre voi cand nasc, ar trece timpul mult mai repede. Ai fost o dulce ca le-ai pus in legatura. Ai aflat de ce au scos-o mai repede pe Ana din burtica?
Adimercedes, cred ca toate avem aceeasi problema cu tumefierea. Vezi ca acum cateva zile chiar deschisese Annisia subiectul asta si ne-am distrat pe tema. Nu cred ca e nimic anormal, daca nu ai alte manifestari nu cred ca ai de ce sa-ti faci probleme.
35+Maria
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by mihailescu teodora
Adi,nici eu nu cred sa fie ceva grav!Da' cum ti-ai dat seama iubita de ce-i pe-acolo,ca m-ai facut curioasa sa ma studiez si eu putintel(cu oglinda,evident)
Teodora, am simtit la palpare cand m-am spalat de dimineata. Aseara la dus totul era ok, nu mi-a atras nimic atentia, insa azi dimineata chiar am ramas surprinsa cand am simtit zona. Si cand am iesit din baie sa merg sa ma imbrac, am simtit ca e mai umflata zona, ca si cum stau chestii in afara, daca ma intelegi tu . Si atunci m-am uitat in oglinda mare ca sa confirm. Si am luat-o si pe aia mica sa ma uit mai indeaproape si sa vad daca e vreo iritatie...
Faza e ca ieri am muncit mult pe scaun, am stat in fund aproape toata ziua. Poate o fi din cauza asta . O sa il intreb maine pe doctor, oricum...
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
Povestea obtinerii sarcinii
adimercedes spune:
quote:
Adimercedes, cred ca toate avem aceeasi problema cu tumefierea. Vezi ca acum cateva zile chiar deschisese Annisia subiectul asta si ne-am distrat pe tema. Nu cred ca e nimic anormal, daca nu ai alte manifestari nu cred ca ai de ce sa-ti faci probleme.
Tomasa, stiu de subiectul cu pricina. Insa aveam senzatia ca mai mult se discutase de culoare, nu neaparat de cat de umflata e zona. Si daca s-a umflat progresiv, iar mi se pare ca e ok. Dar la mine a fost efectiv peste noapte. Si nu am facut decat sa dorm ...
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
adimercedes spune:
quote:
Si uitati si primul nostru bebelus de septembrie (in caz ca nu a mai nascut ieri si alta fata, care nu ne-a putut anunta):
"Buna dimineata, eu sunt Vlad Mihai, m-am nascut aseara la ora 23.05, am 3300 gr, 51 cm si sunt baiat de nota 10! Va pupam VLAD si ANA"
A fost o nastere naturala rapida dar destul de solicitanta si dureroasa, pt. ca mamica era cam obosita dupa cateva zile de contractii. A nascut fara epidurala. Acum am vorbit cu ea si era atat de fericita...
Bravo ANA, felicitari scumpa mea!!! Va dorim tot binele din lume, o viata lunga si fericita pt. Vlad.
35+Maria
Ana, sa va traisca bebelusul Vlad si sa te refaci rapid!!! Felicitari si sotului!!!
samburici
quote:
Originally posted by adimercedesquote:
Tomasa, stiu de subiectul cu pricina. Insa aveam senzatia ca mai mult se discutase de culoare, nu neaparat de cat de umflata e zona. Si daca s-a umflat progresiv, iar mi se pare ca e ok. Dar la mine a fost efectiv peste noapte. Si nu am facut decat sa dorm ...
samburici
Te credem pe cuvint!Nu stiu daca mai e cineva pe-aici sa faca si altceva inafara de-a dormi!
Sau poate ma insel
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by mihailescu teodoraquote:
Originally posted by adimercedesquote:
samburici
Te credem pe cuvint!Nu stiu daca mai e cineva pe-aici sa faca si altceva inafara de-a dormi!
Sau poate ma insel
Mai stii???/ Cine stie ce dive se ascund in spatele burtilor gravidoase
samburici
tomasa spune:
Teodora, din pacate nu cred ca reusim sa ne mutam pana se naste BB. Finisam de zor insa nu am rezolvat cu gazele...desi conducta e in fata portii . In fine, sper ca in cateva luni, 2-3 sa ne mutam totusi, ca altfel imi va fi tare greu cu 2 copii in 2 camere.
Maria e bine sper, misca de zor, n-am mai scris despre ea fiindca nu am mai fost la control. Dar merg marti, pe 4 si va povestesc eu. Sper sa-mi faca si ecografie si poate stabilim si data marii intalniri.
35+Maria
tomasa spune:
Adimercedes, am inteles acum. Nu stiu ce sa zic, totusi continui sa cred ca atata timp cat nu ai dureri, secretii, usturimi nu e nimic ingrijorator...dar nu strica sa intrebi medicul, fireste. In discutia cu pricina se vb. nu numai de si culoare mai intensa ci si de faptul ca e mai "dolofana" . Tot din cauza vascularizatiei intense cred.
Afibebe, ma bucur ca l-a calmat mers Bonisanul. Totusi nu-l folosi prea des ca sa nu se invete cu el si sa-si piarda din efect. Fiind din plante nu-s probleme, insa ma tem ca in timp sa nu mai functioneze, doar asta e pericolul.
35+Maria