Mamici de septembrie - octombrie 2007 (72)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

quote:
Originally posted by prisi

Ana curaj

am vrut samergem pe la Ikea, am ajuns acolo si nu am avut unde parca ,

poze
40+ Miruna

Daca nu te-ai trezit de dimineatza
Noi am ajuns pe la 10,si-am parcat chiar linga intrare(asta-i obsesia lu' barbate-miu)!

Teodora 33 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Teodora eu dimineata dorm ca noaptea bantui, pe la 10 -11 ma trezesc, treb sa beau cafeluta sa pap bine si dupa vad ca mai fac

poze
40+ Miruna

Mergi la inceput

Beept tine si Anutza ta , sa-i treaca repede si sa va linistiti si voi

poze
40+ Miruna

Mergi la inceput

nu mai e nimeni pe aici , ma duc si eu in pat , mai intru mai tarziu

pupici si somn usor

poze
40+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Am dat un ochi, sperand mult de tot sa fi pierdut pariul! Era prea frumos sa-l pierd. Dar zau, rar am auzit/citit de travaliu sub 5 ore...
Ufff, Ana draga, hai ca sigur acum e ffff aproape momentul... Inca un pic!

Ce bine ca-s bine fetele, Bernix si Rox - ce frumos ca s-au vazut!
Bravo, Sabino!
Sabina, dragaleste-o pe Galagia ta si mai zi-ne ce mai scoate, printre pupaturi.

Teo, paracioasa mica! Ma zici lui Rox! Da' daca eu asa l-am vazut...!! Cred ca ma uit prea mult cu baietzii la sumo - dar deja ii vedeam lui Andrei coditza facuta, cu fazuca aia grasuluna...! Si io-s sincera si zic...
Tzi-ai mai spalat din pacate cu oferta cu SMSul Gata, te si bag in agenda!

Mai fetelor, eu mi-am pregatit sotzul cu lista voastra cu numere, am marcat cateva in galben de ala xl, sa le nimereasca, sa nu aibe ezitari, i-am explicat cu DNPurile, i-am zis: "aici dai raportu', daca eu nu pot!" Si da, am si im mobil cateva numere.
... doar ca eu voiam musai (si) la crainucu' oficial, Tomasa, si cand colo, nastem in tandem!
Tomasa, de nastem de-o data, sunt sortitzi!

Somn usor tuturor si taaare astept vesti de la Gabriela mea draga!

Piciulika 35+ Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Fetelor, eu am o problemuta. Mi s-au umflat tesuturile genitale, adica labiile mici si clitorisul sunt umflate, parca ar fi retinuta apa in zona. Nu ma doare, pot sta jos, pot merge, doar ca azi dimineata am observat si mi se pare tare ciudat, ca pana acum nu am avut asemenea probleme. Scuze de detalii

Mai are cineva probleme asemanatoare? Ma duc maine la medic, oricum, dar vreau sa stiu daca sunt doar eu sau e legat de sarcina...

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

nu mai e nimeni pe aici, asta e bine, se pare ca burticile au dormit bine

oare cum e Ana, cred ca se odihneste si ea la ora asta langa bebe Vlad

Adi nu stiu ce sa-ti zic, da nu cred ca e ceva grav bafta la medic

poze
40+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by prisi

nu mai e nimeni pe aici, asta e bine, se pare ca burticile au dormit bine

oare cum e Ana, cred ca se odihneste si ea la ora asta langa bebe Vlad

Adi nu stiu ce sa-ti zic, da nu cred ca e ceva grav bafta la medic

poze
40+ Miruna

Prisi, merci de incurajare. Ma gandesc si eu ca nu e grav, mai ales ca nu doare, nu e iritatie, nu scurgere, doar asa, tumefiere. Si mi-e groaza ca maine am de facut examen de secretie si verifica medicul si colul. Si cu asa tumefiere... O sa vedem ce si cum va fi

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Si uitati si primul nostru bebelus de septembrie (in caz ca nu a mai nascut ieri si alta fata, care nu ne-a putut anunta):
"Buna dimineata, eu sunt Vlad Mihai, m-am nascut aseara la ora 23.05, am 3300 gr, 51 cm si sunt baiat de nota 10! Va pupam VLAD si ANA"

A fost o nastere naturala rapida dar destul de solicitanta si dureroasa, pt. ca mamica era cam obosita dupa cateva zile de contractii. A nascut fara epidurala. Acum am vorbit cu ea si era atat de fericita...

Bravo ANA, felicitari scumpa mea!!! Va dorim tot binele din lume, o viata lunga si fericita pt. Vlad.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
35+Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Carpatina, cata dreptate ai! N-am vrut sa spun ca celelalte, care au nascut deja, nu ar fi mamici de sept-oct, doar ca bebelusii lor nu s-au nascut in lunile respective.... Intelegeti voi, sper . Sunt lucida doar ma exprim confuz si nu din cauza , hi, hi, hi.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
35+Maria

Mergi la inceput