Mamici de septembrie - octombrie 2007 (72)
Raspunsuri - Pagina 22
carpatina spune:
Annisia, tu in weekend nu servesti schimbul 3? Ai saptamana redusa de lucru? Toata noaptea am visat clatitele tale... drept pentru care m-am trezit.. si mi-am facut cateva... Acum ma fac ca am uitat ca trebuie sa-mi masa glicemia dupa masa...
34+ cu Ioana
afibebe spune:
Ana felicitari.sa-ti traiasca ingerasul.sa va bucurati de ea sa fie sanatoasa si fericita.
Isabeluta condolante.Dumnezeu sa o odihneasca.
Tomasa mi-a spus o cunostinta-medic pediatru sa-i dau de 3 ori pe zi cate 10 picaturi pana la 4-6 luni.
va pup aveti grija de voi si odihniti-va mult.
AFIBEBE MAMICA FERICITA DE Cristian Nicolae
prisi spune:
Isabeluta condoleante
eu acum m-am trezit, am dormit fff bine a fost frig si am dormit invelita
azi sunt cam apatica, cred ca vremea e de vina da o sa am musafiri dupa amiaza si o sa-mi revin
pup fetele si o duminica placuta
poze
40+ Miruna
Piciulika spune:
quote:
Originally posted by carpatinaquote:
Originally posted by mihailescu teodora
"Buna dimineata, eu sunt Vlad Mihai, m-am nascut aseara la ora 23.05, am 3300 gr, 51 cm si sunt baiat de nota 10! Va pupam VLAD si ANA"
Piciulikule,na,draga mea,c-ai castigat pariul
Ai vrut sa zici ca l-a pierdut! Altcinevaaaa l-a castigaaatttt! Vlad s-a nascut pe 1.09!
Felicitari Ana! Bun venit Vlad!
P.S. Picio... era a 2a nastere pentru Ana.. si travaliul este in general mai scurt..
34+ cu Ioana
Ma inclin cu mare bucurie in fatza castigatoarei pariului
Stiam ca la al 2lea BB merge mult mai repede, dar chiar asa!!!
...asa sunt de fericita ca am pierdut pariul!!!
Bravo Ana si Vladutz, sa fitzi sanatosi si voiosi si sa va intrati repede in ritm!
Piciulika 35+ Michael
Piciulika spune:
Adimercedes - 'problemutza' ta e cel mai normal lucru, ca la carte! Scrisesem lä subiectul coloratura + tumefiere a dansei, ca sunt absolut normale - vascularizare, retentzie de apa in tzesuturi. Fii linistita.
Tomasa - ramane cum am stabilit
Piciulika 35+ Michael
mirella76 spune:
sunt ALBERT RAOUL
pe 1 septembrie am venit la ora 3
am 3.320kg
eu si mami suntem sanatasi
am intrat sa va salut
mai multe amanunte cand ne intoarcem acasa
pupici si la ceilalti bebici
(a scris fericitul tatic)
mirella