Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (75)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

mor de ciuda

vreau sa fac baiatului conopida la cuptor in vas tapetat cu unt...si nu gasesc reteta de care se vorbea pe forum mai zilele trecute....sa mor daca nu caut de o ora..ma ajuta cineva cu reteta???sau O reteta?

multzam anticipat

Alina,mami de Mihnea-Octavian

varsta Octavian;

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Sosonica, ne rugam pentru tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Dianocica, Danutz, Laura multam de raspunsul cu dintisorii si nurofenul. Cred ca de fapt a fost alarma falsa si a invatat si Sara sa tipe...da in halul asta dom'le??

Sara stie si ea sa se aseze in fundulet si in patut si cand se catara pe mobila, masuta chiar daca uneori mai da cu scafarlia de parchet...dar...se ridica se apleaca si cu o manuta ia o jucarie, o scapa iar se aseaza o ia iar se ridica...si asta face non stop si e greu pana adoarme tre sa se faca muci ca sa adoarma. Cand e odihnita sta non stop ca un poapandau in patut nu tipa..chiar de cand sta in picioare are ocupatie si e mai linistita (in patut).

Yagmur, io peste n-am dat inca...mai astept. Dar am dat ciorba de perisoare...n-a vrut acra cu bors dar a mancat dulce. Azi am facut dovlecei, ardei si rosiii umplute cu vita, sunt in cuptor sa vad daca papa maine ceva din ele. Azi are ficatul cu legume...yamyyyy

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

Mergi la inceput

Bamboooo, ce-ai ma cu mine? Ce-am plans la melodia "Mama"...imi place la nebunie fetita asta.

Ce revenire spectaculoasa la Antonia, merge chiar drept acum...ai ascuns bautura din casa???

Mergi la inceput

Desiree, spun cum am facut eu...oricum poti combina tot ce ai in casa. Fierbi conopida 10 min apoi in vas tapetat cu unt pui conopida si amesteci un galbenus de ou, branza, smantana sau/si lapte. Amestecul tre sa fie asa ca un fel de aluat de clatite mai gros. Torni peste conopida dai la cuptor 20 min stre sa fie oul facut.
Eu de ex . am pus o branza fagaras amestecata cu galbenus si atat. Daca nu-l accepta poti turna putin iaurt peste, parca asa nu???

Pofta mare!

quote:
Originally posted by desiree

mor de ciuda

vreau sa fac baiatului conopida la cuptor in vas tapetat cu unt...si nu gasesc reteta de care se vorbea pe forum mai zilele trecute....sa mor daca nu caut de o ora..ma ajuta cineva cu reteta???sau O reteta?

multzam anticipat

varsta Octavian;

Mergi la inceput

Acum cand sunt si eu mai odihnita ati fugit toate. Am dormit 9 ore...de mult n-am mai dormit asa...a binevoit garga sa doarma de la 9 la 8.30...nu se mai trezea si asa am apucat si eu sa gatesc.

Ashaaaaaaaa, Teutz, nu stiu de ce nu poti vedea pozele...chiar ma oftic, tocmai tu sa nu ne vezi??? ia vezi merge asta sau nu http://picasaweb.google.com/kikineata

Mergi la inceput

Cine intreba de imitat, Mirona parca...vezi daca nu ne mai iubesti ...sa stii ca si Sara imita aproape tot ce poate of course...adica eu fac chit-chit prin plasa de la patut si o gadil la degete apoi pun eu mana pe plasa si stau si ma atinge ea repetat cu degetele....alta i-am aratat la chiuveta cum sa puna mana sa faca presiune pe teava sa se stropeasca...face si ea...mai sunt dar lucruri mici, dar asta mi-au placut cel mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

sarmna. kiki

varsta Octavian;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

1. A facut cineva bisuiti de casa? am niste cereale pe care cica trebuia sa le termine intr o luna. ha ha...
2. De ce era interzis albusul in primul an?
3. M a apucat cititul de la odisee...mama si ce m-a luat un plans....valeu...ia uitati aici ce facea www.dropshots.com/aelita#date/2006-12-19/20:23:37" target="_blank">sofiCa anul trecut de ziua mea...

diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Astazi Rares a facut febra 38.2, i-am dat Nurofen si am plecat la spital unde mi s-a spus ca are putin rosu in gat si s-a prescris amoxicilina de 250 mg de 2/zi + nurofen. Ati folosit amoxicilina la bebi, nu este cam mult 250 mg o data (o lingurita)? Are reactii adverse?
Lui Rares ii ies si alti dintisori, poate este si de aici.
Va rog sa-mi raspundeti cat de repede puteti, peste vreo ora trebuie sa-i dau antibioticul.

Multumesc,

Zina si Rares (10 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

HOP! am aparut si noi - fuseram plecati in w/e la parinti.

am citit iar pe diagonala - am retinut asa:

1. si cel mai important - nu stiu ce s-a intamplat cu Donia - dar ii transmit sa-si bage repede mintile in cap si sa revina printre noi - pana nu pun mana pe , DA? 'nteles?
2. toate fetele ce mi-au dus lipsa.
3. danita - nu am avut inca timp de labute - plus ca astept sa plece sefu din dotare - sa pot sa-mi fac de cap cu imprimanta. Cum iasa ceva - pun poze.
4. bebinuta - mda! www.flickr.com/photos/8904209@N07/566284367/in/set-72157600393571970/" target="_blank">aista-i oncle al nostru. Si zici ca va cunoasteti? Si pe mai cine? (din OR) Si pe mai cine?
5. Zina sanatate multa - dar nu stiu sa-ti raspund.
6. pupici si drum bun si conced placut celor plecate
7. un bun revenit celor intoarse acasa.

8. si nu in ultimul rand - AVEM POZE NOI! -www.flickr.com/photos/8904209@N07/1158209420/in/set-72157601437822337/" target="_blank">de aici in colo

v-am pupacit pe toate

Miro

Mergi la inceput