Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (75)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

zina daca este doar rosu in gat, si febra nu sare de 38.3 eu nu i-as da antibiotic. poti da un antitermic nurofen/paracetamol dupa prospect. la 6 ore parca, nu bag mana in foc, depinde si de care e. dr lui d m a sfatuit sa-i dau paracetamol de 125mg. dupa prospect, repet, pt ca nu mai stiu exact la cate ore era. 38,2 este stare subfebrila. de abia la 38,5 este febra. poti sa il mai dezbraci, sa-i faci baitza cu apa un pic mai rece decat de obicei, sa l racoreasca un pic.

ma calareste d, revin

diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Azi de dimineata Ada a facut febra (38.2/38.3) si scaun moale chiar spumos as putea spune. Am sunat pediatra si mi-a spus ca probabil e viroza intestinala (oare de unde?) si sa o tin putin la regim fara lapte, ceea ce nu am putut pt ca altfel nu mai dormea azi. Asa ca azi a papat doar cereale simple cu apa si orez fiert si tzitzi de doua ori inainte de fiecare somnic. Supa de morcovi nu a vrut, ceai de menta nu, am reusit sa-i dau putina smecta in cereale. Deocamdata nu are febra si sper sa nici nu faca. Scaun moale si cu muci a mai avut si acum.
Mirona iti scriu PM.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

La multe lunisoare pentru frumoasele Stephanie si Isabel de Mamaana!

Kikineata, am vazut pozicile, sunt suuuuper! Sara Maria este o dulce, dulce, dulce, manca-i-as ochisorii ei mari!
Zina, acum trei saptamani si Alexia a avut rosu in gat, a facut febra 39,2, si dr ne-a dat Amoxicilina, 5 ml la 8 ore, timp de 3 zile, si Nurofen, 2,5 ml la 8 ore, timp de 5 zile. Pitica nu a avut nici o reactie de la antibiotic. Daca n-ar fi avut febra atat de mare, nu ne-ar fi dat antibiotic. Cand a mai avut rosu in gat, dar fara febra, dr. ne-a dat doar Panadol si Ambroxol, ca si tusea. Sanatate multa va doresc!
Dianocica, stiu ca albusul de ou are potential alergen mare. Biscuiti n-am facut, iar cu filmuletul cu Sofia in burtica Aelitei m-ai dat pe spate! Ce amintiri...
Mirona, foarte frumoase pozele! Kara arata ca o printesa in rochita de bal.
Bebinuta, multa sanatate si Adei!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Ruxandra, te invit la o portie de spaghete cu carne de pui; au iesit foarte delicioase.
Cu siguranta imi iau si eu cartile lui J.O.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Raluca, tinem pumnii pentru maine, sa-i placa Adinutzei la cresa!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

Multumim celor ce ne-au urat ganduri bune de insanatosire si multe lunisoare bubamarei, care e fata mare mare, are 9 luni si nu-mi vine a crede, acus taiem motzul.

ADEJU, CARLA, MONIQUE, drum bun, concediu placut, distractie multa si sa va intoarceti sanatosi acasa!

BEBINUTA, din suflet sper ca Ada sa se faca bine si sa nu fie nik grav.

YAGMUR, vin draga la baitza cum sa nu, adresa sa mi-o zici. Dar o iau si pe KIKINEATZA cu mine!

ZINA, nici eu n-as da antibiotic copilului la o stare febrila de 38.2. Cat despre amoxicilina, nu ma pricep ca nu i-am dat niciodata. Sanatate multa!

TEUTZ, tot am vrut sa-ti zic, tu niciodata nu uiti pe nimeni, pe cuvantul meu ai intotdeauna grija sa spui o vorba buna cuiva!

DONIA, cand am si eu nevoie de tine.....pup si sper sa-ti revii repede!

Apropo de motz, ma duc azi la magazin sa caut rochita pt botezul pisicii, si o rog pe tanti sa-mi arate ceva potrivit. La care ea zice "pt taierea motzului, nu?", eu "nu dna, pt botez", ea "cum dna? pt taierea motzului!".........mi-a luat ceva s-o lamuresc....

A venit barbatul acasa, ma rasfata cu mancare gatita de el, ma retrag in cuibul amplasat pe hol...pupici si noapte buna!

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

adinel conteaza pe noi la tzinut pumnii ! sunt aici min 4 pumni stransi !

pupici
D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Dianocia, biscuti in casa n-am facut ever dar tare bine mi-ar prinde si mie o reteta ca si eu am niste cutii de cerele pe care nu prea le-a agreat Kaan si poate le folosesc cumva. Despre albus si eu stiu la fel ca este alergen. Cat despre filmulet...super, super, super, ce plimbareata era .
Mirona, admirat Kara in rochita de printesa si nu numai, este o scumpica. Admirat de asemenea si mamica sexi.
Meiiii, ce se-ntampla, s-a racorit de cateva zile si au si inceput fulguletii cu febra, rosu-n gat si tot tacamul? multi pentru toti sa se faca bine cat mai repede.

quote:
Originally posted by dianocica

1. A facut cineva bisuiti de casa? am niste cereale pe care cica trebuia sa le termine intr o luna. ha ha...
2. De ce era interzis albusul in primul an?
3. M a apucat cititul de la odisee...mama si ce m-a luat un plans....valeu...ia uitati aici ce facea www.dropshots.com/aelita#date/2006-12-19/20:23:37" target="_blank">sofiCa anul trecut de ziua mea...

diana si david

Mergi la inceput

Dianocica, nu am facut biscuiti de casa, dar cred ca trebuie sa contina neparat ou; albusul e alergen, de aceea se evita in primul an de viata. Am insa o colega care la 11 luni ii facea ochi de ou copilului(nu in ulei, ci in tava de teflon) si nu a avut nimic. Decizia e a fiecaruia, ca in cazul fiecarui alt aliment considerat alergen.
Pupam pe d.

Nu pot sa va spun cati oameni ma considera o mama exagerata ca nu ii dau Adei mancare cu sare, biscuiti, covrigei etc. De la ce am facut exceptie si eu sunt: bananele (i-am dat de 2 ori pana acum) si branzica de vaca. Gluten inca nu i-am dat, iar de la iaurt natural a durut-o burtica, asa ca mai asteptam un pic.

Donia, cum merge diversificarea? Ai introdus carnita?

Teutz, Marani

Sanatate si celorlalti fulguleti bolnaviori.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Nu merge picassaul ...n-am reusit sa vad niciuna dintre pozele voastre si mor de ciuda si nici n-am reusit sa pun poze din concediu....Nici la voi nu merge?

Am recuperat capitolele restante...Revin in oaresce vreme......

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput