Semne ale infidelitatii

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

quote:
Originally posted by babyblue

parerea mea e ca sigur te inseala.
ca dc ajungi sa bauiesti inseamna ca nu iese fun fara foc...
cand nu banuiesti nimic si tot e posibil sa te insele..daramite cand banuiesti..
te inseala sigur, sigur!

si apropo, sunt si nebuni din astia..pai nebunul meu nr 1, sasha, era asa paranoic, ca odata cand m-am intors de la o amica,nu a vrut sa ma creada, m-a inghesuit intr-un colt, a inceput sa ma pipaie si apoi sa-si miroasa degetele sa vada cum sta treaba....:))))

_

Babyblue va pupa pe toti!!

Sunt ceea ce sunt, ceea ce pot, ceea ce vreau! Nu incerca sa ma schimbi, doar tu vei avea de suferit! Nu pricep critica si am multe reactii pripite si deplasate. S-a inteles, da??:)))

Babyblue, "fun" poate iesi daca ala n-o inseala si ea se apuca sa-l miroase intre picioare...

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/IngridS_28photo#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chislauriana spune:

Pai, depinde de barbat.Unii sunt foarte preventivi si chiar daca o fac, incearca sa mascheze acest lucru, comportandu-se frumos si acasa, coplesindu-si partenera cu atentii, cadouri si chiar cu mai multa pasiune.Altii daca se implica si emotional, probabil se schimba radical ignorandu-si familia, si dand o foarte mare importanta aspectului lor fizic.....exagerat de mult(haine noi, parfum scump, tunsori si geluri, plecari dese de acasa,cheltuieli mari nejustificate,minciuni frumoase).DAR mai ales nu uitati ca cel care inseala tot va fi prin mai devreme sau mai tarziu...pt ca nu-i usor sa jonglezi intre 2 partenere sau parteneri.Balanta tot se va inclina in favoarea unuia sau a altuia.Daca se simte vinovat se va reintoarce tot acasa....daca nu...te paraseste cu consecintele de rigoare.Viata e grea..... dar depinde mult de felul in care stim sa ne-o facem sau nu frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

fara cuvinte

monica mami de print

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SEASOUL spune:

quote:
Originally posted by Ingrid S

quote:
Originally posted by babyblue

parerea mea e ca sigur te inseala.
ca dc ajungi sa bauiesti inseamna ca nu iese fun fara foc...
cand nu banuiesti nimic si tot e posibil sa te insele..daramite cand banuiesti..
te inseala sigur, sigur!

si apropo, sunt si nebuni din astia..pai nebunul meu nr 1, sasha, era asa paranoic, ca odata cand m-am intors de la o amica,nu a vrut sa ma creada, m-a inghesuit intr-un colt, a inceput sa ma pipaie si apoi sa-si miroasa degetele sa vada cum sta treaba....:))))

_

Babyblue va pupa pe toti!!

Sunt ceea ce sunt, ceea ce pot, ceea ce vreau! Nu incerca sa ma schimbi, doar tu vei avea de suferit! Nu pricep critica si am multe reactii pripite si deplasate. S-a inteles, da??:)))

Babyblue, "fun" poate iesi daca ala n-o inseala si ea se apuca sa-l miroase intre picioare...

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/IngridS_28photo#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

quote:
Originally posted by larissa_79

hihihi....cool! m-am distrat de minune!

nu tre sa ma insele...tre' doar sa imi zica ca vrea sa plece si e liber...de tot!
ce farmec mai are relatia in 2 daca ajungi sa stai la panda...iar fazele astea cu mirositoare mi se par injositoare pentru tine ca om! Chiar atat de jos sa cobori si pentru ce?

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Pai n-auzi? Sa mirosi!

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Sunteti mortale rau

Eu una nu ma agit cu asa ceva.I-am spus sotului meu care sunt principiile mele cu inselatul si nu are rost sa imi fac nu stiu cate ganduri negre.Daca vrea sa ma insele sa ma insele dar sa nu simt sau sa aflu eu,daca e baiat destept si o face in liniste si cu bun simt e treaba lui,jos palaria daca incepe cu 'spectacole' ca sunt asa si pe dincolo,ca nu ii mai convine nu stiu ce,cu voci ridicate si alte minuni atunci schimbam foaia.

Nu stiu cum sta cu treaba cu inselatul dar nu cred ca ca femeie daca stai cu un barbat ceva timp si il cunosti nu iti dai seama daca se intampla ceva cu el,trebuie sa greseasca el undeva nu are cum sa faca totul ca la carte.Nu are rost sa ii bagi oole la lighean sau sa dai cu nasul prin locurile favorite.Asa ca mult succes...

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

fetelor, m-ati omorat

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisimuky spune:

M-am distrat si eu, citind subiectul insa apropos de mirosit, o sa ramaneti paf daca va zic ca fostul sot al unei bune prietene (banuind ca il insala ) ii mirosea lenjeria intima cand venea acasa. No, ce parere aveti ???? Brr....Deci, se practica si de cealalta parte a baricadei
Si ca sa raspund la subiect, cred ca intuitia feminina nu te insala niciodata. Semne ar putea fi : telefonul mobil ascuns tot timpul, beep-uri la ore ciudate, lipsit des de acasa, vesnic bosumflat...etc.etc.etc.

Mamica de nazdravan Rares si Mihnea

[url=http://www.flickr.com/photos/Giulia_20[/url]

Good things last forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

quote:
Originally posted by pisimuky

M-am distrat si eu, citind subiectul insa apropos de mirosit, o sa ramaneti paf daca va zic ca fostul sot al unei bune prietene (banuind ca il insala ) ii mirosea lenjeria intima cand venea acasa. No, ce parere aveti ???? Brr....Deci, se practica si de cealalta parte a baricadei

Mamica de nazdravan Rares si Mihnea

[url=http://www.flickr.com/photos/Giulia_20[/url]

Good things last forever.

hai mey ca s-a speriat si matza mica de rasul meu.

Aida - mama de pisica mica.

nov2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by pisimuky

M-am distrat si eu, citind subiectul insa apropos de mirosit, o sa ramaneti paf daca va zic ca fostul sot al unei bune prietene (banuind ca il insala ) ii mirosea lenjeria intima cand venea acasa.

Ca sa detecteze vreun iz de after shave?

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput