Semne ale infidelitatii
Raspunsuri - Pagina 5
mariarusu spune:
http://www.link de reclama catre alt site - avertizare/articol/Familie/452/Semne-ca-te-insala.html
uite aici ceva de citit.....
M-am prapadit de ras.......grozav subiect
Maria
"Timpul meu îng#259;duie, timpul meu îmi apar#355;ine numai mie."(Dostoievski)
mariarusu spune:
scuze...........se pare ca am dat-o in bara...
Maria
"Timpul meu îng#259;duie, timpul meu îmi apar#355;ine numai mie."(Dostoievski)
wonderful spune:
Deci totu' sta in simtul olfactiv,noi le mirosim 'oale',ei ne miros degetele?!Apropo,ca cum miros niste oua si neste degete care au inselat?Mi-e frica de raspuns dar risc.
Morala:sa aveti mereu asupra voastra Rinofug.
NinaR spune:
Autoarea subiectului s-a speriat si a disparut.
Asteptam si opiniile barbatilor la acest subiect incendiar.
Nina
dora78 spune:
Da' ce, crezi ca-s fraieri sa ne ofere raspunsuri pe tava?
Oricum, am ras cu lacrimi... Si da, e injositoare pentru amandoi faza cu mirositul. desi minciuna si inselatul sunt si mai injositoare... Adica eu nici nu vreau sa concep: jaga-jaga cu mine si peste o ora - doua jaga-jaga cu alta??? Bleah...
On topic: cred ca succeptibila poate fi orice schimbare de comportament, gusturi, limbaj...nu?
Dora, mami de Ami -- 7 ani - 12 februarie 2007
I'm the best, so "beep" the rest!
Amelia mea
Bluel spune:
Fetelor (si baietilor), mi-ati facut dimineata asta mohorata mult mai acceptabila, am ras cu lacrimi!
Acum revenind la subiect, da, sint multe semne ale infidelitatii si in general, femeile au un instinct al naibii de bun. Eu una mi ti-l miros destul de repede! , dar adevarat, ca pana acum, n-a fost nevoie s-o fac pentru mine personal si sper sa nu fie niciodata! In general, am observat ca in primul rand, nu le mai convine nimic pe acasa, dar nimic nimic....si dupa ce se intampla asta de cateva ori si elimini ca saracul e obosit, lucreaza prea mult, bla bla bla, (adica vrajeli pentru mine), e imposibil sa nu iti dai seama ca are altceva mititelu
Fulvia spune:
Nu m-am speriat. "Ascult" parerile voastre. Am facut cateva afirmatii. Si am pus o intrebare...
Cred ca exista semne ale infidelitatii.
Dar voi credeti ca exista si barbati care sa le mimeze pentru a-si tortura partenera, pe care au catalogat-o inginereste, geloasa obsesiv?
Ce a-ti face daca luni de-a randul, a-ti fi invinuita de gelozie obsesiva, doar pentru ca a-ti cerut la un moment dat o explicatie pentru ceva ce vi se parea suspect?
Si neprimind un raspuns logic si coerent, a-ti insista in a-l primi?
In schimb tot timpul vi s-ar servi chestii de genul: ma consideri jucaria ta, vrei sa avem o relatie stapan - sclav, esti complexata si instabila emotional (de aceea vrei sa-ti raspund ......), ai facut o obsesie, etc.
Si intr-o zi, absolut intamplator, rasfoind o carte intr-un supermarket (scrisa de un american si care are ca subiect gelozia), ati regasi in paginile ei 90 % din frazele cu care esti "tratata" aproape zilnic? Si ti-ai da seama ca el a citit-o si pe baza ei te-a diagnosticat si iti aplica chiar si "metode" de tratament pe care autorul le propune?
Ce fel de semne sunt astea?
crocodill spune:
Amuzante metode de a afla daca te insala sau nu in special ce acu mirositul.
Eu va zic ca daca el vrea si e si putin istet te insala si nu iti dai seama,spre rusinea mea eu am facut treaba asta cu fosta prietena pe care am "tradat-o" cu vecina care statea sub ea si pe deasupra erau si prietene,si nu am fost prins nici pana acum,evenimentul s-a petrecut acum 3,5 ani si pe deasupra mai stau si cu amandoua in bloc,ele prietene bune si la ora actuala eu casatorit si cu copil.
Deci in concluzie daca el vrea se intampla si ea nu afla deloc.
Elle_seb spune:
quote:
Originally posted by crocodill
Amuzante metode de a afla daca te insala sau nu in special ce acu mirositul.
Eu va zic ca daca el vrea si e si putin istet te insala si nu iti dai seama,spre rusinea mea eu am facut treaba asta cu fosta prietena pe care am "tradat-o" cu vecina care statea sub ea si pe deasupra erau si prietene,si nu am fost prins nici pana acum,evenimentul s-a petrecut acum 3,5 ani si pe deasupra mai stau si cu amandoua in bloc,ele prietene bune si la ora actuala eu casatorit si cu copil.
Deci in concluzie daca el vrea se intampla si ea nu afla deloc.
Poate data viitoare, cand ti se mai face de vreo prospatura, te duci la amandoua, un menaje a trois, ce zici?
Elle_seb
crocodill spune:
A doua oara nu se va mai intampla asta garantez, nu merita efortul si nici stresul sa inseli, am facut-o ca sa nu zic ca nu stiu cum este dar dezamagite mare.
Ma repet nu merita efortul sa inseli!