Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (67)
Raspunsuri - Pagina 6
Roxxy80 spune:
Eu cred ca tensiunea ta este super ok. Tensiune mica e considerata sub 11 daca nu ma insel. Eu nu prea stiu ce sa zic de contractiile astea. Mie mi se intareste burta cam o data pe zi, dar ma gandesc ca e bebe. Mangai putin si se retrage. Oare or fi contractii? De durut nu m-a durut niciodata. Prefer sa ma gandesc in continuare ca e bebe care-si scoate funduletul sau capsorul. referitor la suvite, eu zic ca e ok atat timp cat nu faci lucrul asta prea des. Eu zic ca vopsitul la 2-3 luni nu afecteaza. Foarte important este ca atunci cand stati cu vopseaua pe cap, sa stati cumva in aer liber sau sa va faceti vant cu evantaiul. Se pare ca ceea ce afecteaza intr-adevar este mirosul.
quote:
Originally posted by Jasmin012
Pussi, stiu ca nu merge tickerul, am observat de ieri...poate se fac ceva modificari...
Anca a, felicitari pt intrarea in saptamina 32! Doamne, ce mici suntem noi...
BB, si mie imi place cum arati blonda.
Gill, eu stiu ca vaccinul antitetanos nu e obligatoriu
Fetelor am si eu niste intrebari: 1. ca tot se vorbeste de tensiune: mie mi-a gasit doctorul acum o saptamina jumate tensiunea 11/6. E ok? ca eu nu ma pricep iar dr. nu mi-a zis ca ar fi vreo problema...
2. cele care au avut contractii Braxton-hicks ar putea sa-mi spuna cam de cite ori pe zi au asa ceva? Ca eu de citeva zile le am aproape in fiecare zi de 3-4 ori...si nu stiu daca e normal...
3. ma gindesc sa-mi reinnoiesc suvitele dupa 15 septembrie...credeti ca e ok? Sau poate fi afectat bebe?
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin26+ Lucas Daniel
Roxxy 26+Rares Matei
RGE spune:
GEANY, GILL....cred ca toate am avut si avem momente cand vorbim si nu ne "aude" nimeni ca sa zic asa ..de multe ori fetele chiar nu stiu ce sa ne raspunda si decat sa zica vreo prostie se abtin...dar stati linistite asta nu inseamna ca avem ceva cu vreuna dintre noi..cu cat vorbim mai mult in vant cu atat incepem sa ne cunoastem mai bine
DANY2007 ....eu zic ca este mai mult decat ok o eco la 2 saptamani cred ca si mai tarziu ar merge la 3-4 saptamani..dar cel mai bine vorbeste cu medicul tau...oricum eu una as face o monitorizare mai atenta ..sa nu cumva in saptamana mare de sarcina sa te trezesti ca bebe nu mai primeste ce trebuie...este parerea mea sincera punandu-ma in locul tau sper ca nu te-am suparat cu nimic.
..eu ma bag la baica ca incep sa ma pregatesc de "gismastica"
BB YASMI te-ai bagat la vopsit??
ANCADRAGOMAN unde umbli??
CAMI ce faci??
PUSSI..sincer eu am 12 carti despre sarcina, nastere si ingrijirea nou nascutilor..astea sunt singurele carti din care mai citesc din cand in cand
ROXANA 32+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 8 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by pussi
jasmi eu am avut BH in prostie de la 13 sapt.! Colul nu s-a scurtat deloc... deci stai linistita! Ideea e sa nu devina regulate si dureroase sau comtinate cu dureri de spate si de burta ca la CM! Daca vrei ia Magne B6... eu am facut tratament mai complex si-i multumesc la DD ca le am destul de rar!
PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
Pussi, merci, m-ai linistit, nu ma doare nimic, doar ca le simt de fiecare data, simt cum se intareste burtica. Iau deja cite 1 magne B6 pe zi, in afara de Materna si de fier...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin26+ Lucas Daniel
pussi spune:
jasmi eu am ajuns si la faza dureroasa... se face ca un ghem burtica si te doare... eu zic ceva de genul unui carcel mai mare ! la astea luam si No-spa! Dar ti-am zis .. pt. o perioada am scapat!
rge la mine dupa cum decurg lucrurile se pare ca-mi prieste doar patul asa ca am nevoie de carti.... de citittttttttttttttt!!
BURTICA ROZ
RGE spune:
DANY2007..baga multe lichide in special apa plata
ROXANA 32+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 8 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
anacami spune:
Buna!
fetelor, terminati cu prostiile ca ma supar si eu..Eu raspund doar daca (am impresia) ca stiu ceva legat de subiect sau la intrebarile la care ma nimeresc; de ex. acum ma chinui de vreo 5 pagini sa zic ceva, dar scrieti cu o viteza ametitoare si tot timpul se schimba subiectul....Acum am uitat multe dintre raspunsuri, ce am vrut sa zic si eu...
Dany2007, ca tot ai repetat intrebarea , calcifierea placentei este de fapt imbatranirea ei- pe masura ce se inainteaza in sarcina, suprafata ei se rigidizeaza (este ca un plaman, dupa cate am inteles), se calcifiaza- adica se intareste,se pietrifica (pe eco se vedeau zone albite). Zona calcifiata nu mai este de nici un folos, nu mai trece nimic prin ea (adica schimbul normal de nutrienti si oxigen).
Daca din placenta ramane o suprafata suficienta capabila sa faca aceste schimburi, nu este nicio problema- problema este sa nu se calcifieze toata sau o suprafata prea mare din cea minim necesara..
Mie mi s-a spus la Sebastian inca de la 24 saptamani ca este imbatranita gr. 3, cu supraf. calcifiate- am facut o multime de eco pt. a se vedea cand ramanem la "limita de avarie", se punea problema sa se nasca mai repede
mai voiam sa raspund si altor fete, dar deja nu mai stiu ce...sorry, memoria merge din ce in ce mai greu...
Camelia, Sebastian si Stefania
lista necesar bb
pussi spune:
quote:
Originally posted by anacami
Buna!
mai voiam sa raspund si altor fete, dar deja nu mai stiu ce...sorry, memoria merge din ce in ce mai greu...
Camelia, Sebastian si Stefania
lista necesar bb
mie, mie de cartiiiii..............
BURTICA ROZ
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by Roxxy80
Eu cred ca tensiunea ta este super ok. Tensiune mica e considerata sub 11 daca nu ma insel. Eu nu prea stiu ce sa zic de contractiile astea. Mie mi se intareste burta cam o data pe zi, dar ma gandesc ca e bebe. Mangai putin si se retrage. Oare or fi contractii? De durut nu m-a durut niciodata. Prefer sa ma gandesc in continuare ca e bebe care-si scoate funduletul sau capsorul. referitor la suvite, eu zic ca e ok atat timp cat nu faci lucrul asta prea des. Eu zic ca vopsitul la 2-3 luni nu afecteaza. Foarte important este ca atunci cand stati cu vopseaua pe cap, sa stati cumva in aer liber sau sa va faceti vant cu evantaiul. Se pare ca ceea ce afecteaza intr-adevar este mirosul.quote:
Originally posted by Jasmin012
Pussi, stiu ca nu merge tickerul, am observat de ieri...poate se fac ceva modificari...
Anca a, felicitari pt intrarea in saptamina 32! Doamne, ce mici suntem noi...
BB, si mie imi place cum arati blonda.
Gill, eu stiu ca vaccinul antitetanos nu e obligatoriu
Fetelor am si eu niste intrebari: 1. ca tot se vorbeste de tensiune: mie mi-a gasit doctorul acum o saptamina jumate tensiunea 11/6. E ok? ca eu nu ma pricep iar dr. nu mi-a zis ca ar fi vreo problema...
2. cele care au avut contractii Braxton-hicks ar putea sa-mi spuna cam de cite ori pe zi au asa ceva? Ca eu de citeva zile le am aproape in fiecare zi de 3-4 ori...si nu stiu daca e normal...
3. ma gindesc sa-mi reinnoiesc suvitele dupa 15 septembrie...credeti ca e ok? Sau poate fi afectat bebe?
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin26+ Lucas Daniel
Roxxy 26+Rares Matei
Roxxy, merci, tu si Dany m-ati linistit..mai ales ca altadata am avut 12/8 si acum mi-a fost teama ca-mi scade tensiunea... Contractiile astea B-H sunt nedureroase, dureaza citeva secunde (maxim 30 secunde) si daca se intareste toata burtica, adica nu numai intr-o parte, sa stii ca nu e bebe...Devin periculoase daca dureaza mai mult si cum spune Pussi, daca dor, sau te doare spatele sau burtica...ceea ce nu e cazul la tine. Nici pe mine nu ma doare nimic, dar am intrebat pt ca daca pina acum citeva zile aveam o contractie de asta o data sau de doua ori pe saptamina acum sunt mai dese...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin26+ Lucas Daniel
dany2007 spune:
quote:
Originally posted by Victo
dany 2007..nu stiu mama despre ce vorbesti tu acolo...
30+ piticul Stefanut
AMR 10 SAPT
Pai nu stiu la ce te referi, exact
Spuneam ca am fost dimineata la Fundeni si doamna dr. mi-a spus ca are pe donatie venite 2 tipuri de vaccin Anti - D si antetenus (sau cum i-o spune) si cine are nevoie de aceste vaccinuri le poate lua de acolo gratis.
Dana 24+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica