Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (67)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

JASMIN..sincer cred ca si mie o sa-mi fie dor de burtica..m-am obisnuit cu ea si plus e siguranta ca eu stiu ce si cum sa fac sa-l tin acolo la caldurica, sa fie in siguranta..asa cand o sa-l am in brate sincer imi este foarte frica sa nu cumva sa-i fac vreun rau involuntar ..mi-e o frica groaznica

ROXANA 32+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 8 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

voi ati vazut ca merg tikers-urile de la baby-gaga??
jasmi nici la tine nu merge

PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

DANY2007..eu despre vaccinul antitetanos nu stiu nimic..nu mi s-a spus..
cat despre imbatranirea placentei..atata timp cat este doar foarte putin nu cred ca trebuie sa te sperie....in cel mai si cel mai rau caz eu una ti-as recomanda o monitorizare mai atenta ca sa vezi bebelina ca ia in greutate si e totul ok....

AMR 8 saptamani!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

quote:
Originally posted by RGE

DANY2007..eu despre vaccinul antitetanos nu stiu nimic..nu mi s-a spus..
cat despre imbatranirea placentei..atata timp cat este doar foarte putin nu cred ca trebuie sa te sperie....in cel mai si cel mai rau caz eu una ti-as recomanda o monitorizare mai atenta ca sa vezi bebelina ca ia in greutate si e totul ok....

AMR 8 saptamani!!

Sa dea Dumnezeu sa fie bine pana la capat, oricum am mai scapat de 3 saptamani de Clexan. (in urma analizelor de la Fundeni)

De monitorizat cred ca o eco la 2 saptamani este ok.

Dana 24+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geany_bc spune:

Gill, eu am facut vaccinul asta in mana cand am fost insarcinata cu baiatul. Totul a fost ok si nu am avut reactii adverse.
Cat despre faptul ca de multe ori vorbim in vant pe forum, si eu sunt consolata ca uneori nu imi raspunde nimeni, pentru ca asa cu ai sesizat si tu sunt mult prea multe fete, unele mai importante, altele mai putin importante.

Geany 28+ Miruna Elena si
Alexandru Cristian 13.12.2002

Mergi la inceput

danny 2007 nu stiu sa-ti zic nimic de placenta........

mi-am schimbat tiker-ul. Va place?

voi ce carti mai cititi??? ceva sa-mi tina mintea ocupata!

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Pussi, stiu ca nu merge tickerul, am observat de ieri...poate se fac ceva modificari...

Anca a, felicitari pt intrarea in saptamina 32! Doamne, ce mici suntem noi...

BB, si mie imi place cum arati blonda.

Gill, eu stiu ca vaccinul antitetanos nu e obligatoriu

Fetelor am si eu niste intrebari: 1. ca tot se vorbeste de tensiune: mie mi-a gasit doctorul acum o saptamina jumate tensiunea 11/6. E ok? ca eu nu ma pricep iar dr. nu mi-a zis ca ar fi vreo problema...
2. cele care au avut contractii Braxton-hicks ar putea sa-mi spuna cam de cite ori pe zi au asa ceva? Ca eu de citeva zile le am aproape in fiecare zi de 3-4 ori...si nu stiu daca e normal...
3. ma gindesc sa-mi reinnoiesc suvitele dupa 15 septembrie...credeti ca e ok? Sau poate fi afectat bebe?

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin26+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Jasmin012 - Tensiunea ta este foarte buna, tocmsi citem pe net ca problemele apar la o tensiune peste 14/9.

Dana 24+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

quote:
Originally posted by RGE

JASMIN..sincer cred ca si mie o sa-mi fie dor de burtica..m-am obisnuit cu ea si plus e siguranta ca eu stiu ce si cum sa fac sa-l tin acolo la caldurica, sa fie in siguranta..asa cand o sa-l am in brate sincer imi este foarte frica sa nu cumva sa-i fac vreun rau involuntar ..mi-e o frica groaznica

AMR 8 saptamani!!

Probabil si mie o sa-mi fie la un moment dat dor de burti dar acum sunt nerabdatoare sa-l vad pe bebe, nu mai pot...

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin26+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

jasmi eu am avut BH in prostie de la 13 sapt.! Colul nu s-a scurtat deloc... deci stai linistita! Ideea e sa nu devina regulate si dureroase sau comtinate cu dureri de spate si de burta ca la CM! Daca vrei ia Magne B6... eu am facut tratament mai complex si-i multumesc la DD ca le am destul de rar!

BURTICA ROZ

Mergi la inceput