Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (67)
Raspunsuri - Pagina 4
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by Roxxy80
BB, eu m-am vopsit de 2 ori de cand am ramas insarcinata, cu vopsea obisnuita (adica cu amoniac). Am stat doar 15-20 de minute cu ea si nu am patit nimic si nici bebele.
Roxxy 26+Rares Matei
roxxy si eu m-am vopsit o data in sarcina : blond!!! dar vreau sa ma fac maro-ciocolatiu dar nu permanent ca imi vreau blondul inapoi!!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 30+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
gill spune:
Bun gasit si de la noi!!!..........eu m-am erijat in"burtica...din umbra".....va citesc....dar scriu mai rar......oricum suntetzi multe si nu mi s-a sesizat absentza.........si nici nu sunt suparata pe voi.......
.........va "deranjez"....cu 2 intrebari.......
1.Dr de fam mi-a spus ca in sapt 34 de sarcina trebuie sa fac un vaccin ..parca antitetanos......la ea la cabinet......cica obligatoriu in sarcina.....stiti ceva despre asta??????
2.De cand cu sarcina am tensiunea ff mica 9/5......inainte o aveam tot mica...10/6........si pulsul cam mare uneori........stiti cumva daca se poate face cezariana cu anestezie generala la o tensiune asa mica?????..........ca pana ajung eu la dr sa-l intreb!!!!!
Multam fain'
GILL
29+..si "printzesa"mamei-"binecuvantarea lui Dumnezeu"SARITA
Au mai ramas 9 saptamani....
Roxxy80 spune:
Gill, tensiunea mea este o data 9/6, o data 10/5. Eu nasc prin cezariana iar dr meu ginecolog mi-a spus la ultimul control ca este ok cu tensiunea asta.
Eu banuiesc ca problemele apar cand ai tensiunea mare. Eu toata viata am avut-o mica.
quote:
Originally posted by gill
Bun gasit si de la noi!!!..........eu m-am erijat in"burtica...din umbra".....va citesc....dar scriu mai rar......oricum suntetzi multe si nu mi s-a sesizat absentza.........si nici nu sunt suparata pe voi.......
1.Dr de fam mi-a spus ca in sapt 34 de sarcina trebuie sa fac un vaccin ..parca antitetanos......la ea la cabinet......cica obligatoriu in sarcina.....stiti ceva despre asta??????
2.De cand cu sarcina am tensiunea ff mica 9/5......inainte o aveam tot mica...10/6........si pulsul cam mare uneori........stiti cumva daca se poate face cezariana cu anestezie generala la o tensiune asa mica?????..........ca pana ajung eu la dr sa-l intreb!!!!!
Multam fain'
GILL
Roxxy 26+Rares Matei
Victo spune:
Gill, bine ca nu esti suparici.
nu stiu de anestezie, iar de vaccinul asta mie nu mi-a zis inca nimic dr de familie. dar eu stiam ca e totusi facultativ, nu obligatoriu.
poate mamicile care mai au un bebe stiu mai bine.
vezi cat te-a ajutat raspunsul meu?????? :):)
30+ piticul Stefanut
AMR 10 SAPT
gill spune:
eu va intreb pt ca am citit niste cazuri de mamici cu tensiune mica...care au intrat in cezariana......de la anestezic le-a scazut tensiunea aproape...fatal.......de erau sa nu se mai trezeasca din operatie
quote:
Originally posted by Roxxy80
Gill, tensiunea mea este o data 9/6, o data 10/5. Eu nasc prin cezariana iar dr meu ginecolog mi-a spus la ultimul control ca este ok cu tensiunea asta.
Eu banuiesc ca problemele apar cand ai tensiunea mare. Eu toata viata am avut-o mica.quote:
Multam fain'
GILL
Roxxy 26+Rares Matei
GILL
pussi spune:
BB eu ma fac cu negru( nu negru albastrui) si sa sti ca nu e nuantator... adica tine culoarea si nu iasa la spalat. La mine e mai greu sa-mi si dau seama ca sunt bruneta natural, ma vopsesc pt. firele albe! Costa in jur de 23 RON parca!
gill de vaccin nu stiu ce sa-ti zic, dar eu tensiunea tot timpul am avut-o 110/60 ... si pulsul peste 100! Si am facut 3 anestezii totale si m-am trezit din fiecare! Cred ca depinde de anestezist .... si eu am facut inaintea fiecarei anestezie EKG! Stiu ca la prima anestezie cand m-am trezit aveam tensiunea mica 60/40.. dar eu n-am simtit asta!
PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
RGE spune:
GILL parerea mea sincera sa vorbesti cu un medic anestezist cred ca ei sunt cei mai in masura sa-ti explice ce si cum..riscuri, etc..
ROXANA 32+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 8 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
dany2007 spune:
quote:
Multam fain'
GILL
Buna, vezi ca au acest vaccin antitetanos la Fundeni (la hematologie) poti suna si ti-l da gratis. Mai au si vacinuri pt Rh-negativ (anti D)tot gratis.
Intrebam si eu...stie cineva ce inseamna si cat de periculoasa este o mica calcifiere intr-un punc al placentei?
Dana 24+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica
Jasmin012 spune:
Doamne, cit ati scrsi, trebuie sa recuperam iar...
Anca a, multumim pt noul capitol, sa ne fie cu noroc.
Mihaela, LA MULTI ANI, sa fii sanatoasa si iubita!
Victo, pare delicios tortul cu fructe de padure...mmmmm
BB, neata, acu v-ati trezit?
Rox, stiu ca multor femei le e dor de burtica dupa ce nasc...totusi eu de-abia astept sa-mi tin puiul in brate, sa-l vad, sa vad daca e asa cum mi-l imaginez...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin26+ Lucas Daniel