Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (67)
Raspunsuri - Pagina 7
Victo spune:
bre..io azi am facut un exercitiu..ati intrebat..si am raspuns..v-a placut cum tot am repetat ca nu stiu?????????
iaca, de aceea nu se raspunde...
Jasmin, si eu am avut cam vreo luna contractii din astea.
de la sapt 30 nu le mai am.
30+ piticul Stefanut
AMR 10 SAPT
pussi spune:
quote:
Originally posted by Victo
bre..io azi am facut un exercitiu..ati intrebat..si am raspuns..v-a placut cum tot am repetat ca nu stiu?????????
30+ piticul Stefanut
AMR 10 SAPT
dar mie nu mi-ai raspuns la faza cu cartile
PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
anacami spune:
Pussi, help me; mai repeta inca o data- ce carti???
aaa, Dany, tot repetarea/repetitia ma ajuta; eu fac vaccinul anti-D, dar dupa ce vad ce grupa va avea bb- adica numai daca este poz. (incompatibil cu mine). Daca voi naste in noiembrie (cand este termenul), nu cred ca are rost sa-l iau.
Nu mai stiu cine spunea de vaccinul antitetanos, nu este obligatoriu (sau cel putin nu era acum 3 ani si ceva)- eu l-am refuzat atunci si nu m-a amendat nimeni
Camelia, Sebastian si Stefania
lista necesar bb
RGE spune:
PUSSI..nu stiu..ai putea sa te apuci de citit carti de povesti sa sti sa le spui la fete seara..ca uite sotul meu nu prea a citit carti de povesti si deja nu-l mai suport ..o sarcina are si el de cand ne cunoastem si anume sa-mi spuna poveste in fiecare seara..si am ajuns la faza "a fost o data ca nicioadta..o pisicutza mica(se referea la mine)...si hop incepe sa sforaie..s-a mai dus o seara cu poveste ..asa ca baga mama povesti ca sa sti sa le spui la fete
ROXANA 32+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 8 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
pussi spune:
cami carti de citit, ca se pare ca-mi prieste patul si sa nu ma plictisesc... ceva ce sa-mi tina mintea ocupata, dra nu grele ca nu ma duce capul ... de relaxare!
RGe sa sti ca-i buna ideea, dar n-am..trebuie sa-mi cumpar!
BURTICA ROZ
Jasmin012 spune:
Of, of, nu stiu ce se intimpla, de cind cu Mikuta, de se supara fetele ca se simt nebagate in seama...imi pare tare rau...de multe ori mi se intimpla si mie, dar imi dau seama ca e multa lume pe-aici si e normal...de exemplu si noi anuntam de fiecare data cind intram intr-o noua saptamina, dar nimeni sau aproape nimeni nu ne felicita...dar noi nu ne suparam si ne bucuram pt fiecare fata care anunta inaintarea in sarcina...Cred ca fiecare burtica e importanta, doar ca unele scriu mai des si atunci e mai usor sa innoade conversatii..iar despre raspunsuri, sa nu credeti ca daca o fata intra mai putin pe forum nu i se raspunde voit...eu as raspunde la toata lumea daca as sti acel raspuns, dar din pacate experienta mea e foarte mica, eu am avut o sarcina tare linistita de la inceput, nu am avut probleme si nici complicatii si netrecind prin astfel de experiente nu pot sa dau nici un rasppuns, ca nu vreau sa spun prostii, si de aia, mai bine tac...Scuze, nu vreau sa supar pe nimeni...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin26+ Lucas Daniel
anacami spune:
spre rusinea mea nu am mai citit beletristica in ultimele luni, imi ajung cele tehnice pana peste cap
cred ca exista o sectiune pe forum, in care se face schimb de inform. in aceasta privinta (cred ca ceva cu "pt. tup si suflet..")
lista necesar bb
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by pussiquote:
Originally posted by Victo
30+ piticul Stefanut
AMR 10 SAPT
dar mie nu mi-ai raspuns la faza cu cartile
BURTICA ROZ
Pussi, hai ca esti haioasa...Ai vreo doua intrebari la care nu ti s-a raspuns: cartile si tickerul...Pai daca nu ai carti noi, ca sunt si cam scumpe, poti sa citesti si pe Internet, carti virtuale, si-ti alegi ce-ti place tie...iesi foarte ieftin...
Iar despre ticker...nu exista si altfel de tickere pt gemeni? Cred ca la tine oferta e limitata, sorry.
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin26+ Lucas Daniel
Victo spune:
dany 2007, ziceam de calcifierea placentei..da vezi ce frumos a explicat anacami??? daca stie fata...
ha ha ha..pussi..da mama..iaca, eu personal, acu citesc Dragoste in vremea holerei, de marquez.
mai citesc cartulii din alea de la Cotidianul.
wow..RGE..12 carti..jes..eu am una si nici din aia nu am chef de citit..
asa..ia ..pe mine de ce nu ma-ti felicitat ca am pus AMR-ul? huh? hai hai repede...ha ha ha
fetelot sa nu va apucati de paruit..am mai avut noi un incident mai pe la inceput, stiu fetele despre ce vorbesc..si era nasol..Cand vedeam mesajele alea kilometrice despre cum fiecare are dreptul la opinie..capiam...
asaaaaaa..si eu d eluni intr in Cm 2 sapt si apoi in prenatal..fetelor va astept si pe voi, ca dc suntem mai multe acasa o sa facem tastarnita...hai ca ma prapadesc acilea singura de ras.
si va rog sa ma felicitati din nou...ca intru in prenatal...
30+ piticul Stefanut
AMR 10 SAPT
anacami spune:
ma credeti ca eu nu am mai vazut vreun film de vreo 2 ani (cu exceptia lui Shrek)? la TV ma uit doar la stiri si la .. desene animate. Daca vreti, va spun nuemle personajelor si despre ce este vorba in toate desenele de pe Minimax (la fel si sotul, ca Sebastian ne schimba programul pe Minimax, chiar daca merg simultan toate TVurile din casa). La filme nu mai am rabdare sa ma uit nici cand nu este Sebi acasa, prefera sa caut un canal de stiri sau Discovery-National Geographic (asta imi place cel mai mult in ultimul timp)
lista necesar bb