Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (67)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

quote:
Originally posted by pussi

anca multumim pt. noul capitol! Sa fie cu noroc! Doamne ajuta!

adalia tu nasti la Cluj? Eu am stat cateva luni in Oradea acum cativa ani si era o moda cu nascutul in Ungaria! Se mai practica?
dany ... vad ca si tu esti nerabdatoare... eu mai vreau 9 sapt. ca sa fiu in sapt. 35!
Victo felicitari pt. programare1 Da-mi si mie niste tort!
mbontos LA MULTI ANI!

Raportez o noapte nedormita.... efectiv n-am putut sa dorm si acum sunt ruptaaaaaaaaaaa!

PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

pussi, imi pare rau pt noaptea nedormita..incearca sa recuperezi azi ducandu-te mai devreme la culcare!

da, si acum mai merg unele fete sa nasca in ungaria la debrecen sau szeged, dar eu am ales clujul pt ca mi-a fost rec dr Nanu de la clinica privata..si mai aveam un motiv bine intemeiat : nu am vrut sa fac un copil ungur :)))

Lavinia 29+ Carisa Adalia

a happy mom-to-be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

quote:
Originally posted by dany26

Fetelor dar CM se plateste mai mult ca prenatalul-85%???ca vad ca tot vreti sa va luati...

27+ ANDREI

CM pt boala obisnuita e 75%, urgenta 100%

Ellis27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

anca ce sa fac?? am amestecat peste cu vopseaua bruneta!!!
asa ca si incurajare: cate din voi v-ati vopsit in sarcina???
ma duc sa ma spal!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 30+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra

Nu cred ca este o idee prea buna sa te faci brunet peste aia.
Cum a iesit?
te-ai spalat?

anca 30+

Maria
poze

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Acular73 spune:

Buna ziua fetelor.
Eu va citesc in fiecare zi dar nu prea ma mobilizez sa scriu. Am scris si eu la mamici de noiembrie-decembrie 2007 cam prin luna mai cand m-am si inscris pe listuta voastra. Acum mai pot sa adaug cateva date. DN 22.02.1973 asta am uitat sa v-o spun de la inceput, iar ca noutate: bebe este fetita. Inca nu ne-am hotarat cum o s-o cheme dar si la baiat am luat decizia in ultimul moment asa ca sper sa am timp sa va anunt.
Dupa ultima ecografie DPN este 16.11.2007. O sa vad daca va fi asa. Eu am miopie si la primul copil am nascut cu cezariana, iar acum acelasi doctor mi-a zis ca ca tot asa o sa nasc. Deci mai mult ca sigur o sa ma opereze mai repede decat DPN.
In rest eu ma simt bine, sunt inca la serviciu si cred ca ma mai duc pana pe 1 octombrie.
Va urez sarcini usoare in continuare si bebei foarte, foarte sanatosi.
Sper sa scriu mai des.

Raluca 29+ & Matei (08.09.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

gata m-am spalat. astept sa se usuce!!1 intre timp ma uit pe concediu prenatal si imi dau seama ca "aiurita" de dr de familie mi l-a dat incepand de maine... si i=-am zis clar ca din 3 sept (luni) sa mi-l dea!!! acuam luni iarasi tre sa merg la ea!!! offf

bubulina noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

quote:
Originally posted by gill

vaccinul mi-l da de la cabinet.....nu m-a pus sa cumpar.......
106 cm......bravo.......mie la 91 cm si 17 cm inaltimea fundului uterin.......mi-a zis ca e burtica cam mare pt varsta asta a sarcinii..............cam tacanita dr mea.....dar nu o bag in seama....ca o stiu de cand eram in clasa 1.........de ex....mi-a dat sa iau calciu+vit D.........sa-l ia ea!!!!.........EU NU........
quote:
Originally posted by bb_yasmi

am aparut si noi!! gata suntem in prenatal!!! oficial!!!!
gill, tu parca intrebai de vaccinul ante tetanos, acuma azi mi-a zis si mie dr de fam ca luna viitoare trebuie sa merg sa mi-l faca si ca trebuie sa il cumpar eu din farmacie, dar e ieftin!!!
pana la urma mi-am cumparat vopsea normala. Doamne ajuta sa iese bine ca daca nu, nu mai ies din casa pana nasc..., stiu ca o sa imi para rau dupa blondul meu, dar sper ca dupa ce termin cu alaptatul sa trec inapoi pe blond!!
merg sa va citesc din urma!!!!

aaaa uitasem: eu am tensiunea 120/80 si a zis dr de fam ca e cam mare cea mica!! si 106 diametru la burtica!!!si avem si noi in sfarsit fisa de gravida!!!

bubulina noastra

GILL
29+..si "printzesa"mamei-"binecuvantarea lui Dumnezeu"SARITA
Au mai ramas 9 saptamani....

Gill, chiar ti-a dat calciu? Eu stiu de la fete ca nu e bine sa iei!

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin26+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

BB, sa ne trimit poze cu tine bruneta...sper sa-ti fi iesit bine.

Raluca, sa ai o fetita sanatoasa si frumoasa. Si zici ca ti-au facut cezariana pt miopie? Ca si eu am miopie si n-as vrea totusi cezariana. Alta coicidenta: eu sunt nascuta tot in februarie, pe 23...

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin26+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

a iesit super ok!! nici nu ma asteptam!! nu e brunet, parca e ciocolatiu cu suvite mai negre!! fac acuma o poza dar nu stiu cat se vede de bine, mai ales ca e parul ud. ufff ce ma bucur ca aa iesit!!! acuma astept reactia sotzului cand va ajunge aks!!!
fetele, care va pricepeti, oare e ok sa raman asa cu prenatalul, de la 1 sept, chiar daca pica sambata????

bubulina noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

bb eu zic ca nu e nici o pb ca prenatalul e de la 1 sept si e sambata, ca oricum concediul de maternitate este pt 126 de zile calendaristice , deci inclusiv sambete si duminic. Eu tot de la 1 sept voi cere medicului, ca sa fie continuare la CM.

Raluca felicitari pt fetita, sa fie sanatoasa.

adalia merci. Stiu ca se pregatesc oasele pt nastere, dar e ciudata senzatia, mai ales paraiturile pe care le-am simtit/auzit aseara. Eh, dar trec ele, tare bucuroasa mai sunt cand simt chestii de-astea ca parca simt si mai mult ca fac un bebe .

Eu am dormit dupa-amiaza, nu poate sa treaca o zi fara sa dorm macar o ora dupa-amiaza. Bine, azi de dim mi s-a facut un pic rau , pulsul ridicat si calduri mari , transpiratii, si dupa ce mi-a trecut m-a lasat cu o stare de lesin si de aceea m-am culcat si am dormit 2.5h.

Anca 31+ Elena

poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alfa_anca

bb eu zic ca nu e nici o pb ca prenatalul e de la 1 sept si e sambata, ca oricum concediul de maternitate este pt 126 de zile calendaristice , deci inclusiv sambete si duminic. Eu tot de la 1 sept voi cere medicului, ca sa fie continuare la CM.

Anca 31+ Elena

poze

da anca, dar daca imi dadea cum i-am cerut de luni, din 3 sept, castigam 2 zile!!!

bubulina noastra

Mergi la inceput