Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (67)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am pus 2 poze:
http://www.flickr.com/photos/10626344@N03/1286176130/in/photostream/

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 30+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

quote:
Originally posted by creem

SAlutare mai burtici frumoase si neobosite! Scrieti..scrieti...dar asta e bine, inseamna ca stati pe la calculator si va e bine!

Eu nu am reusit sa mai intru prea des ca mi-a fost rau vreo doua zile, apoi am avut si musafiri... dar am reusit sa citesc din urma.

Roxana si Anca ati avut emotii mari, dar ma bucur ca ati trecut cu bine de ele si ca BBeii sunt ok.
Roxana, chiar m-ai socat la un mesaj (dupa ce te-ai intors de a medic) ai scris "Bebelina e ok" si ma gandeam ca i s-a schimbat sexul lui George si eu nu stiu???? Dar cred ca a fost din viteza

Pussi eu stau mai mult la stiri si la filme pe calculator...de citit citesc doar despre BBei!

BByasmi...m-ai socat cu filmuletele..le-am vazut pe toate 4 si nici o varianta nu imi place Am plans la toate!

Mai intreba cineva de vaccinul antitetanos (scuze ca nu mai stiu cine) si mie mi-a zis dr. de familie ca tre sa-l fac pe la 32 - 33 sapt prima doza si dupa aia inca o doza mai tarziu. Nu e obligatoriu. Am mai discutat pe forum despre asta dar nu mai stiu la ce capitol. Daca dai o cautare sigur gasesti mai multe informatii si opinii despre asta.

Sper ca sunteti toate celelalte bine si BBeii bine!
La multi ani ! celor care si-au serbat ziua saptamana aceasta!

Si acu....sa va intreb si eu ceva: voi l-ati simtit pe BB cand sughita? ca eu am simtit de vreo doua ori, undeva mai jos, spre pubis niste miscari ritmice, dar usoare, si nu durau foarte mult timp vreo 2 minute, altadata s-a oprit si apoi a inceput iar. Asta o fi sughitul?

Pupici si sper sa intru mai des

29

creem, ma bucur sa te vad...nu ai mai scris de ceva vreme!!
eu cred ca asta e sughit..si la mine tot asa se manifesta, ca si cum s-ar scutura usor tot uterul de cateva ori la rand!!

Lavinia 29+ Carisa Adalia

a happy mom-to-be

Mergi la inceput

eu cred ca sughitul e atunci cand simti asa ca un puls in burtica.

bubulina noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

quote:
Originally posted by gill

vaccinul mi-l da de la cabinet.....nu m-a pus sa cumpar.......
106 cm......bravo.......mie la 91 cm si 17 cm inaltimea fundului uterin.......mi-a zis ca e burtica cam mare pt varsta asta a sarcinii..............cam tacanita dr mea.....dar nu o bag in seama....ca o stiu de cand eram in clasa 1.........de ex....mi-a dat sa iau calciu+vit D.........sa-l ia ea!!!!.........EU NU........
quote:
Originally posted by bb_yasmi

am aparut si noi!! gata suntem in prenatal!!! oficial!!!!
gill, tu parca intrebai de vaccinul ante tetanos, acuma azi mi-a zis si mie dr de fam ca luna viitoare trebuie sa merg sa mi-l faca si ca trebuie sa il cumpar eu din farmacie, dar e ieftin!!!
pana la urma mi-am cumparat vopsea normala. Doamne ajuta sa iese bine ca daca nu, nu mai ies din casa pana nasc..., stiu ca o sa imi para rau dupa blondul meu, dar sper ca dupa ce termin cu alaptatul sa trec inapoi pe blond!!
merg sa va citesc din urma!!!!

aaaa uitasem: eu am tensiunea 120/80 si a zis dr de fam ca e cam mare cea mica!! si 106 diametru la burtica!!!si avem si noi in sfarsit fisa de gravida!!!

bubulina noastra

GILL
29+..si "printzesa"mamei-"binecuvantarea lui Dumnezeu"SARITA
Au mai ramas 9 saptamani....

gill,si dr meu mi-a dat CA + vit D. tu zici ca nu il iei. imi spui si mie ce contraindicatii are?

Lavinia 29+ Carisa Adalia

a happy mom-to-be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

BB hai ca nu e rau ,sa faci si cu el uscat

anca 30+

Maria
poze

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Adalia, multumesc de urari! LA mine se simte totusi mai incet nu se scutura tare!

BB...ti-a iesit super super parul. Sa vezi cand se va usca ce grozav sa fie! O sa aiba o surpriza tare placuta sotul!

Noi iesim pe la Neptun cu niste prieteni, asa ca va doresc o seara placuta! Ne auzim maine!

pe toate burticile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

BB, foarte faina nuanta care a iesit, usca-l repede sa vedem cum arata si uscat :)
Vorba aia, si sa vrei si nu iti ies asa suvite ;)
Si eu cred ca atunci cind sughite se zguduie toata burtica o data sau de doua ori :)

------------------------
Flory 29+ Joshua Raphael
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

fetele dar de poza cu burtoiu' nu ziceti nimik???
roxana, unde esti>???? ce mai faci bun de papa??? eu pana la ora asta am mancat doar un langos, doua clatite si un strugure!!! il asteptam pe tati cu mici!!!
am si eu o rugaminte: sa spuneti fiecare de la cate sapt intrati in prenatal, sau de la cate ati intrat!! plsss

bubulina noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

BB eu intru de pe 10 cand o sa am 31 de sapt si 4 zile.

anca 30+

Maria
poze

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..acuma m ajuns de la gimnastica..
BB e super culoarea.asa imi iesise si mie uscat e belea rau...de mancare am facut fasole batuta cu multa ceapa deasupra..de fapt acum ma duc sa o termin..si ieri am avut peste la cuptor cu legume..le-am dat la fete reteta si poze gasesti in mailul comun
..va pup fug la papa!

ROXANA 32+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 8 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput