Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (67)
Raspunsuri - Pagina 15
bb_yasmi spune:
fetele sa vedeti ce am patit.....mi-am pus vopseaua pe par...si cand sa termin juma' de cap...s-a terminat vopseaua.... atunci m-am dus cu vopseaua pe par la butic sa caut alta asemanatoare si nimik doar negru aveau....ce sa fac?? am luat negru...desi nu vroiam... dar nu puteam ramane juam de cap blonda juma ciocolatie!!! offff nu vreau bruneta!!!! mai stau 5 minute si o spal poate nu prinde asa de tare...
sa vedeti ce fata o sa faca sotzu' cand vine aks.... lasa una bucaata nevasta blonda ma gaseste alta bruneta.....fara preaviz...
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 30+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
dany2007 spune:
ancadragoman -BINE AI VENIT TE-AM DUS DORUL SA STI.
Dana 24+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica
bb_yasmi spune:
sunt albastra la stelute...nu vreau!!! vreau rosu!!!! ca doar voi avea bubulina!!!!!!
bubulina noastra
ancadragoman spune:
BB nasol momentul cu vopseaua.Ce ai facut?
Dany te pup si multumesc
anca 30+
Maria
poze
AMR 10 saptamani
bb_yasmi spune:
anca ce sa fac?? am amestecat peste cu vopseaua bruneta!!!
asa ca si incurajare: cate din voi v-ati vopsit in sarcina???
ma duc sa ma spal!!
bubulina noastra
laura1713 spune:
Eu m-am vopsit dupa ce am intrat in luna 4. Dar, dupa cum am spus, cu vopsea fara amoniac (cel putin asa a zis coafeza, care sustinea ca ea s-a vopsit toata perioada sarcinii cu vopsea normala). Daca nu exagerezi cu vopsitul, nu cred sa fie vreo problema, chiar daca are amoniac.
Laura 29+
dany26 spune:
loub erika ce nume frumos si potrivit ..LORD...!
anka.san mersi de raspuns!!!!!!!!
27+ ANDREI
dany26 spune:
Fetelor dar CM se plateste mai mult ca prenatalul-85%???ca vad ca tot vreti sa va luati...
27+ ANDREI
adalia spune:
quote:
Originally posted by alfa_anca
Noi am intrat in sapt 32, Doamne ce fuge timpul!!!!!!!!!
Mai am 2 zile si intru in luna a 8-a si parca mi se pare ca visez.
Eu, desi stau de 3 saptamani acasa, inca nu am avut timp sa ma plictisesc si sper ca nici luna asta nu voi avea parte de plictiseala pt ca ma voi ocupa de cumparaturi pt bebelina.
Fetele, am si eu o nelamurire, vreau sa stiu dc si voi patiti la fel : dimineata ma trezesc cu mainile putin umflate si ma dor dc le strang si nu pot sa apuc mare lucru cu ele; talpile de asemenea ma dor dimineata; dar ceea ce e cel mai cumplit este durerea de os pubian seara/noaptea. Cand vreau sa ma intorc in pat sau sa ma ridic din pat ma doare rau, de multe ori tb sa stau cateva secunde pana sa plec de langa pat din cauza durerii de la ridicare, parca m-ar fi batut cineva acolo jos, iar aseara am simtit chiar si niste paraituri pe jos.....asa mi se parea.
Va pup si va doresc o zi minunata.
Anca 31+ Elena
poze
alfa_anca, ma bucur sa te mai vad pe forum.
cred ca durerea de care spui are de a face cu pregatirea corpului pentru nastere...si o prietena de-a mea care a nascut anul trecut in nov mi-a zis ca simtea cum i se departeaza oasele bazinului unele de altele.
Lavinia 29+ Carisa Adalia
a happy mom-to-be